Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Στον Δήμο Τανάγρας ο Πρόεδρος της Δ' ΚΟΣΕ κ. Νίκος Σταθόπουλος

 Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 ο Πρόεδρος της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος κ. Σταθόπουλος επισκέφθηκε μαζί με τον Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα της Δ’ΚΟΣΕ κ. Ευάγγελο Ρωμανό, τον Δήμαρχο Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Σχηματάρι, σε πολύ καλό κλίμα , με τον κ. Περγάλια να δηλώνει ότι η ομοσπονδιακή θηροφυλακή της Δ’ ΚΟΣΕ είναι πολύτιμος σύμμαχος στο αγώνα της πολιτικής προστασίας του Δήμου Σχηματαρίου. Επίσης τόνισε ότι θα στηρίζει την κυνηγετική δραστηριότητα και τους κυνηγούς όταν η θήρα ασκείται στα πλαίσια της νομιμότητας.

Ο κ. Σταθόπουλος ευχαρίστησε τον δήμαρχο Σχηματαρίου και δήλωσε ότι η θηροφυλακή της Δ΄ΚΟΣΕ είναι στη διάθεση του Δήμου Σχηματαρίου όποτε  τη χρειαστεί.

Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 ο Πρόεδρος της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος κ. Σταθόπουλος επισκέφθηκε μαζί με τον Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα της Δ’ΚΟΣΕ κ. Ευάγγελο Ρωμανό, τον Δήμαρχο Σχηματαρίου κ. Βασίλη Περγάλια.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον κ. Περγάλια να δηλώνει ότι η ομοσπονδιακή θηροφυλακή της Δ’ ΚΟΣΕ είναι πολύτιμος σύμμαχος στο αγώνα της πολιτικής προστασίας του Δήμου Σχηματαρίου. Επίσης τόνισε ότι θα στηρίζει την κυνηγετική δραστηριότητα και τους κυνηγούς όταν η θήρα ασκείται στα πλαίσια της νομιμότητας.

Ο κ. Σταθόπουλος ευχαρίστησε τον δήμαρχο Σχηματαρίου και δήλωσε ότι η θηροφυλακή της Δ΄ΚΟΣΕ είναι στη διάθεση του Δήμου Σχηματαρίου όποτε  τη χρειαστεί.
 iHunt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ