Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Τραγωδία στο λιμάνι της Μυτιλήνης: Πνίγηκαν δύο παιδιά 15 & 16 ετών όταν αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα


Ένα αγόρι και ένα κορίτσι σκοτώθηκαν τα ξημερώματα στο λιμάνι της Μυτιλήνης
- Μαζί τους στο αυτοκίνητο δυο 20χρονοι, ένας εκ των οποίων οδηγούσε και είναι αδερφός των δυο 15χρονων διδύμων που βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα
- Μεγάλη η ταχύτητα του αυτοκινήτου, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε αλιευτικό πριν πέσει στη θάλασσα
- Τρεις μετανάστες και ένας λιμενικός βοήθησαν τους διασωθέντες να βγουν από το αυτοκίνητο
 Μια ανείπωτη τραγωδία με θύματα δυο ανήλικα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι συγκλονίζει από τα ξημερώματα τη Μυτιλήνη. Η τρελή πορεία ενός αυτοκινήτου κατέληξε στο λιμάνι, με ένα 15χρονο αγόρι και ένα 16χρονο κορίτσι να μην καταφέρουν να βγουν έγκαιρα από το πίσω κάθισμα του δίπορτου οχήματος. Όπως αναφέρει το lesvosnews.net, νεκροί είναι ο 15χρονος Μάριος Χουλιάρας από την Αγιάσο και η 16χρονη Δήμητρα Χατζηγιαννάκη από τη Μυτιλήνη (Αφάλωνας).

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως είναι σοκαριστικές. Το ένα από τα θύματα, το 15χρονο αγόρι, ήταν αδερφός του 20χρονου οδηγού. Μαζί τους στο αυτοκίνητο και ο δίδυμος αδερφός του Μάριου.





Ψαράδες, που επέστρεφαν εκείνη την ώρα από το ψάρεμα, αλλά και μετανάστες, που διανυκτέρευαν στο λιμάνι, έσπευσαν να βοηθήσουν και να σώσουν τους επιβαίνοντες.

Τρεις νεαροί κατάφεραν να βγουν, ωστόσο, δύο παιδιά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όπως μεταδίδει το lesvosnews,  15 και 16 ετών ανασύρθηκαν νεκρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ