Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Σαββατοκύριακο στην πλατεία Λιβαδειάς συγκεντρώνουμε παιχνίδια για παιδιά που έχουν ανάγκη


Αγαπητοί μας μικροί φίλοι, πιστοί στο ραντεβού μας για έκτη συνεχή χρονιά σας προσκαλούμε να έρθετε στην παρέα μας, συμμετέχοντας στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδέων. Φέρτε τα δικά σας παιχνίδια που δεν χρησιμοποιείτε, το παραμύθι που το διαβάσατε πολλές φορές, και ότι άλλο εσείς πιστεύετε πως θα είναι χρήσιμο στον φίλο, τον συμμαθητή σας.
Γράψτε τις ευχές σας σε ένα κουτί γάλα, ζωγραφίστε κάτι, δώστε το δικό σας μήνυμα της συμπαράστασης στον πάσχοντα και ελάτε να φτιάξουμε όλοι μαζί το δέντρο της αγάπης.
Οι εθελοντές του τοπικού τμήματος του ΕΕΣ της Λιβαδειάς θα είναι εκεί να σας καλωσορίσουν, να σας αγκαλιάσουν, να σας κεράσουν και με την σειρά τους να σας δώσουν το δικό τους δωράκι για αυτές τις Άγιες Ημέρες.
Ελάτε λοιπόν  να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη, ραντεβού το πρωί του  Σαββάτου 17  Δεκεμβρίου 2016 από τις 10:00 και το πρωί της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2016 από τις 10:00 στο  περίπτερο του Τοπικού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας.
ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ,  ΜΠΟΡΕΙΣ!

Για το Δ.Σ.
Μετά Τιμής
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ                                       ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΙΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ