Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Μαθητική Θεία Λειτουργία στο Κυριάκι, στο Κάστρο και στην Αράχωβα




Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος ιερούργησε στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κυριακίου. Στη Θ.Λειτουργία συμμετείχαν οι μαθητές των σχολείων του χωριού μαζί με τους δασκάλους και τους καθηγητές τους.

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος ιερούργησε στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στο χωριό Κάστρο. Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν οι μαθητές κι οι Δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Κάστρου. Μετά τη Θ.Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος, κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως του διευθυντή και των δασκάλων, επισκέφθηκε το Δημοτικό σχολείο όπου παρακολούθησε τη γιορτή των μαθητών και συνομίλησε με τους δασκάλους.

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αραχώβης, με την συμμετοχή των μαθητών και των καθηγητών του Γυμνασίου και του Λυκείου Αραχώβης.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα επίσης ευχήθηκε στους μαθητές  καλή πρόοδο και στους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη στο έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ