Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Άναψε το δέντρο, «μύρισαν» Χριστούγεννα στην Αλίαρτο-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Από τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου μπήκε για τα καλά στο εορταστικό κλίμα των ημερών η Αλίαρτος,με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Δημαρχείου.Ο καιρός συμμάχησε κι έτσι όλα τα παιδιά, συνοδευόμενα από τις οικογένειές τους, συναντήθηκαν στην πλατεία,  για να συμμετέχουν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων σε συνεργασία με τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης.
Εορταστικά τραγούδια, κάλαντα,  χαμογελαστά πρόσωπα, φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, αυτή ήταν η Χριστουγεννιάτικη εικόνα που προσέφερε το Σάββατο  το απόγευμα η πλατεία του Δημαρχείου.
 Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αλιάρτου κ.Δαραμάρας ευχήθηκε στα παιδιά για τις γιορτές και αμέσως μετά ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση με τα παιδιά για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Η παρουσία όλων έδωσε ζωή στο χώρο όπου οι μικροί μας φίλοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν διάφορα κεράσματα  και να φωτογραφηθούν  με τον Άγιο Βασίλη.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους και του χρόνου με υγεία!OΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ