Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Σταθάς: Ακόμη περιμένουν αλατιέρες στη Λιβαδειά-Ανίκανη, ανύπαρκτη και ανεπαρκής η δημοτική αρχή


Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό  στο Facebook, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς, Γιάννης Σταθάς,με αφορμή τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Λιβαδειά,έγραψε για ανεπάρκεια και ανυπαρξία της Δημοτικής Αρχής.


Γιάννης Σταθάς
Δυστυχώς η ανεπάρκεια της δημάρχου και της δημοτικής της ομάδας,στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν ,κυρίως στην πόλη της Λιβαδειάς,είναι κάτι παραπάνω απο εμφανής...
Εκατοντάδες τα τηλέφωνα και τα μηνύματα που δέχομαι σήμερα,λόγω και της ονομαστικής μου εορτής,ταυτόχρονα με τα έντονα παράπονα για τον αποκλεισμό δημοτών απο το χιόνι, μέσα στην πόλη τους!
Τα αποτελέσματα της ανυπαρξίας μιας δημοτικής αρχής, που ξέρει μόνο να στήνει επικοινωνιακά show σε κάμερες και ΜΜΕ.
Όσοι είδαν τις δηλώσεις της δημάρχου και των 2 αντιδημάρχων σε περιφερειακό κανάλι σήμερα το πρωί, απορούν ακόμη αν ζουν στην ίδια πόλη μ' αυτούς !
Ακόμη περιμένουν τα μηχανήματα και τις αλατιέρες για να μπορέσουν να κυκλοφορήσουν ...
(Οι φωτογραφίες είναι απο δημότες απο διάφορες περιοχές της πόλης.)Περιμένω σήμερα λοιπόν να στείλει το γραφείο τύπου της δημάρχου Πούλου, ''διαψεύσεις'' , ''διευκρινήσεις'' και ''διορθώσεις'' στα sites και τα τοπικά ΜΜΕ,για το τι πραγματικά συμβαίνει στην πόλη της Λιβαδειάς με την κακοκαιρία.
Είπαμε ''πολύπλευρη'' ενημέρωση θέλει η δήμαρχος...
Περιμένω για πρώτη φορά και μια ανάληψη ευθύνης,αντίστοιχη με εκείνη την περιβόητη: ''αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη'', που είχε κάνει ο διορισμένος κυβερνητικός βουλευτής το καλοκαίρι !
Κι αν τολμούν ας διαψεύσουν τους χιλιάδες -πλέον- δημότες της πόλης, που αναθεματίζουν την δήμαρχο και την δημοτική της ομάδα απο χθες περιμένοντας μάταια εγκλωβισμένοι μέσα στα σπίτια τους για εκχιονισμό και ρίψη αλατιού.
Επίσης οφείλεται και μια εξήγηση και συγνώμη σε όλους αυτούς τους επαγγελματίες που την πλήρωσαν ,απο το ''υποχρεωτικό απαγορευτικό'' και την οικονομική καταστροφή που υπέστησαν .
Για μια φορά ακόμη η ανεπάρκεια και ο ωχαδερφισμός τους ,έχει επικίνδυνες συνέπειες για τους δημότες.
Και κάτι τελευταίο προς όλους:Προσοχή στους ολισθηρούς πλέον δρόμους!

2 σχόλια:

  1. Για πές μας, σου έστειλε Δελτίο Τύπου ή εσύ από μόνος σου αναρτείς ότι βάζει στο FB;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα περιμένουμε να βγεί Δήμαρχος να τα φτιάξει όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ