Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Του... έδωσε και κατάλαβε ο Σύλλογος Γυναικών Νεοχωρίου-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Του... έδωσαν και κατάλαβε και χαλάλι  τους!

 Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 21 Ιανουαρίου η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών Νεοχωρίου οι "ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΕΣ"στην αίθουσα του Συλλόγου.
Επικράτησε ο χορός και το αμείωτο κέφι σε όλους τους παρευρισκόμενους, με την ορχήστρα του Κώστα Ράπτη και  τραγούδι  Μάκης Λειβαδίτης.

Η εκδήλωση άρχισε με  χαιρετισμό της Προέδρου κ.Όλγας Βαλμά, η  οποία ευχαρίστησε όσους συνδράμουν με την προσφορά τους τον σύλλογο και ευχήθηκε  Καλή Χρονιά σε όλους.
Τη βασιλόπιτα του Συλλόγου ευλόγησε ο πατέρας Παναγιώτης και στη συνέχεια έκοψαν η πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου.
Ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης,στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τον σύλλογο για την πρόσκληση, εξήρε την δράση του και τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους συλλόγους του Δήμου σε ότι χρειαστούν.
Και φυσικά απο την κοπή της βασιλόπιτας του χωριού της, δεν θα μπορούσε να λείπει η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ.Παπαθωμά,η οποία με τη σειρά της ευχήθηκε  καλή χρονιά με υγεία και  πολλές επιτυχίες στον Σύλλογο.
 Ο χορός δεν σταμάτησε καθόλου όπως θα δείτε και στα βίντεο που ακολουθούν
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς κ.Μπακομήτρος,ο αντιδήμαρχος κ.Μαλέσης και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Νεοχωρίου κ.Στάθης.
Η τυχερή της βασιλόπιτας ήταν η Άννα Μπακομήτρου, η οποία κέρδισε ένα κόσμημα,προσφορά του κοσμηματοπωλείου Καλογερόπουλου.
Ήταν όλοι εκεί για να υποστηρίξουν την υπέροχη αυτή προσπάθεια και να στηρίξουν ηθικά και υλικά τον Σύλλογο !!!!!!!! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλες !!!!!! Πάντα τέτοια !!!!

 Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί τα καταστήματα για την προσφορά τους.
ΛΙΒΑΔΕΙΑ
Αγνιάδης -ΕΝΕRGY,MISS-Γκίγγελος,Αρτοποιείο Παπασπύρου,Hondos Center.
ΘΗΒΑ
ANEL-PORTO KAZA,CINEMA,Prodigy Store,Ορθοπεδικά Αντωνία Αγγέλου,Μαυρίδη,RADIO TOLIS,Babino,Τουριστικό Γραφείο Παπαγιάννης.
Τον Εμπορικό Σύλλογο Αλιάρτου,το Super Market Kολοβός στην Αλίαρτο,την πιτσαρία TRIK στα Βάγια,Καπνογιάννης τσίπουρα,Μελισσάρη Ζαχαροπλαστείο Θεσπιές, την ταβέρνα ο "Σπύρος" στην Καλλιθέα Θηβών και το κοσμηματοπωλείο Καλογερόπουλου Αθήνα.
 




 

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ