Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Επιστολή διαμαρτυρίας Γ.Σ.Αλιάρτου στην αντιπολίτευση για το Κλειστό Γυμναστήριο


Κύριοι της αντιπολίτευσης του Δήμου Αλιάρτου -Θεσπιέων.
Με μεγάλη έκπληξη και θλίψη μαθαίνουμε ότι ανακατεύετε το θέμα του κλειστού γυμναστηρίου Αλιάρτου.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος, που δραστηριοποιείται στο κλειστό και χρησιμοποιούμε για τις ανάγκες των παιδιών της πόλης μας ( προπόνηση -αγώνες),αριθμώντας πάνω από 200 αθλητές, μετά από μια τιτάνια προσπάθεια κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου από τον Δήμαρχό μας Ντασιώτη Γιώργο και μετά από πολλά χρόνια απραξίας -αγνωνιστικής δράσης του συλλόγου και των παιδιών μας, αρχίζει όπως μαθαίνουμε μια μικροπολιτική εκ μέρους σας άσχημης προπαγάνδας για την κατασκευή του κλειστού Γυμναστηρίου.

Θα σας παρακαλέσουμε να λήξει τώρα και άμεσα το θέμα χωρίς απρόβλεπτες συνέπειες για το Σύλλογό μας και προπαντός για τα παιδιά της πόλης μας, διότι πρωτίστως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο αθλητισμός και μόνο, σε μια εποχή με πολλές παγίδες ( ναρκωτικά -Διαδίκτυο κλπ)
Σας παρακαλούμε, να αφήσετε έξω όποια πολιτική διακυβεύει τον αθλητισμό.
Στον αθλητισμό και στη ζωή δεν χωράει πολιτική.
Σαν Γυμναστικός Σύλλογος Αλιάρτου αλλά πάνω απ΄όλα σαν γονείς, σε όποια άσχημη τροπή του θέματος Κλειστού Γυμναστηρίου ( όπως κλείσιμο λόγω ελέγχου), θα μας βρείτε αντιμέτωπους όχι μόνο εμάς αλλά σχεδόν όλη την πόλη μας  και την περιφέρεια.(Σωματεία-ΕΣΚΑΣΕ-ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ).

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΟ ΔΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ



88 σχόλια:

  1. Ε!! Ας τους μαζεψει κάποιος αυτους τους απιθανους τύπους. Δε θέλουν τίποτα για το τόπο. Έλεος. Πρωτη φορα δημαρχια ασχολειται με τα παιδια μας. Κι αυτό τους ενοχλεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε φανταζεσε; δε μπορει α χωνεψει αυτή η παρέα ότι γίνονται πράγματα στον τόπο. Τους πεφτουν λίγο βαριά

      Διαγραφή
  3. βγάλανε το αποχετευτικό προβληματικό τώρα θέλουν να κλείσουν και το γυμναστήριο κάποιος να τους σταματήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πάνε καλά αυτοί οι τύποι. Εχει διαφιμηστει παντού ο Δημος μας απο αυτό το γήπεδο, εχουν ρθει Ομαδες απο παντού, σημερα έγινε ο τελικός των σχολειων του Νομού, καθε μέρα δεκάδες παιδακια παιζουν εκεί, σαββατοκυριακα γινεται πανυγηρι απο τον κοσμο και ξαφνικά πεντε έξι ξερολες δημοτικοι σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης ολα αυτά τα ακυρονουν. Λες και ειναι απο αλλο πλανητη και δε βλεπουν. Αλλά αληθεια αναρωτιεμαι τι ξερουν οι καναδυο ριμοκαστρεοι και μαυροματαιοι η αυτος που μενει στη λιβαδεια. Για τους αλιαρταιους δε λεω γιατι ξερουμε τι καπνο φουμαρουν. Σα δε ντρεπονται ολοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΔΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ. Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΣ Γ.Σ ΑΛΙΑΡΤΟΥ. ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΧΜΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ; ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ; ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ 2 ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΡΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΕΝΚΤΕΣ ΡΩΤΑΝΕ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

      Διαγραφή
  6. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΩΣ ΚΑΜΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΛΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KAΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

      Διαγραφή
  7. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΖΟΡΙΣΤΙΚΑΜΕ ΒΛΕΠΩ Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε προεδρε ολα τα λεφτα ειναι στην παραγραφο που λες οτι αν κλειση το γηπεδο λογω ελεγχου κ.λ.π.Μα λεβεντη μου αν γινει οποιοσδηποτε ελεγχος και διαπιστοθη το οτιδηποτε αυτο θα σημαινει οτι κατι δεν εγινε σωστα. Αλλα εσενα προφανως αυτο δεν σε αφορα απο την στιγμη που δεχτηκες να γινεις τσιρακι της εξουσιας.Αυτα για να συνενοουμαστε.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε σεις από το ΓΣ μη μας αναστατωνετε τα παιδιά που διαβαζουν οτι θα κλησει το γήπεδο και κλαινε. Σιγά τις πρωσοπικοτητες που μιλανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ. 1]ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΥΤΟ; 2] Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΙΤΩ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποφασισε.κεφαλαια η μικρα

      Διαγραφή
    2. Γιατι δε γράφεις το ονοματακι σου 1.17,1.03,12.53,12.50,12.44 μπορει να μην μιλαμε με αγνωστους αν και δεν μπορεις να κρυφτεις

      Διαγραφή
  11. ΑΝΩΝΥΜΕ1.05.ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΤΙ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ; ΤΟ 1.700.000 ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ; ΤΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ; ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΝΑ ΚΑΘΕΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε μας ρε φιλε. Πηγαινε ρωτα τον αρχηγο σου να σου πει για τα ργα που εκανε αυτος η μηπως ξεχνας οτι ειναι εργολαβος και οχι καλογερος. Δεν ξερουμε τα αισχη του στον αλιαρτο;

      Διαγραφή
  12. Τώρα πώς γίνεται να ξεσηκώνει το σύμπαν όλος ο ΓΣ Αλιάρτου για κακοτεχνίες στο κλειστό Γυμναστήριο και μετά να τα ξεχνά γράφοντας αύτη την επιστολή θεωρώ ότι χρήζει ιατρικής εξέτασης όλη αυτή η φαρσοκωμωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για να μην τρελαθούμε όλοι μαζί.
    Όταν έγιναν δημοτικές εκλογές ψηφίζαμε για να αναδείξουμε δημοτικούς συμβούλους ή αυτούς που θα ικανοποιούν τις εμμονές τους θα εκτονώνουνε τα εσωτερικά τους υπαρξιακά προβλήματα και θα το παίζουν δήθεν δικαστές.
    Και δεν με νοιάζει ας κάνουν ότι θέλουν αλλά αυτό που δεν επιτρέπω είναι να πάνε το δήμο σε άλλες εποχές και να επαναφέρει η Λαική Συσπείρωση τους πολίτες σε διαφορετικά στρατόπεδα και οι μεν να κατηγορούν τους δε.
    Είναι ντροπή για μια αριστερή παράταξη να έχει ξεπέσει τόσο χαμηλά, είναι αδιανόητο να αμαυρώνετε το αριστερό ιδεώδες από κάποιους ακατάλληλους για τη θέση των δημοτικών συμβούλων.
    Τους θεωρώ ακατάλληλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑ Τους ΛΑΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
    Η ψυχική ασθένεια είναι ένα μοτίβο σκέψης ή συμπεριφοράς, ή μια ανωμαλία η οποία προκαλεί πόνο ή και ανικανότητα, και η οποία δεν είναι αναπτυξιακά ή κοινωνικά καθορισμένη. Η ψυχική ασθένεια καθορίζεται γενικά από ένα συνδυασμό του πώς ένα άτομο αισθάνεται, ενεργεί, σκέπτεται ή αντιλαμβάνεται.
    Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), πάνω από το ένα τρίτο των ανθρώπων στις περισσότερες χώρες αναφέρουν προβλήματα σε κάποιο σημείο της ζωής τους τα οποία ταιριάζουν στα κριτήρια διάγνωσης ενός ή περισσότερων από τις πιο συχνές ψυχικές διαταραχές.[2]
    Τα αίτια των ψυχικών διαταραχών ποικίλλουν και σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι ξεκάθαρα, και κάποιες θεωρίες συγχωνεύουν ευρήματα από ένα ευρύ φάσμα πεδίων.
    Η ψυχιατρική θεραπευτική αγωγή έχει δύο κύριες επιλογές θεραπείας, όπως είναι η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, η ισότιμη υποστήριξη και η αυτοβοήθεια.
    Ψυχικές ασθένειες αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια της ζωής ενός ατόμου. Αυτό μπορεί να συνδέεται με τα γονίδια και την εμπειρία. Το τι θεωρείται ως ψυχική ασθένεια έχει αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Το τι θεωρείται ότι είναι μία ψυχική ασθένεια μπορεί να μην είναι ένα πράγμα σε μία διαφορετική κουλτούρα.
    Τα άτομα με ψυχική ασθένεια έχουν μερικές φορές δυσκολίες επικοινωνίας μαζί με άλλους ανθρώπους, ή με το να ακολουθήσουν αυτό που ονομάζεται φυσιολογική ζωή. Θεραπεία και ορισμένα φάρμακα μπορούν να βοηθήσουν τα άτομα με ορισμένες ψυχικές ασθένειες να ζήσουν μία καλύτερη ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ομιλία και η αντίληψη της πραγματικότητας μπορούν επίσης να διαταραχθούν (πχ. διαταραχές της σκέψης, ψευδαισθήσεις). Οι ψυχώσεις σε αυτόν τον τομέα περιλαμβάνουν τη ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ και την παραληρητική διαταραχή. Η σχιζοσυναισθηματική διαταραχή είναι μία κατηγορία που χρησιμοποιείται για άτομα που παρουσιάζουν στοιχεία τόσο από τη σχιζοφρένεια, όσο και από τις συναισθηματικές διαταραχές.
      Πλασματικές διαταραχές, όπως το σύνδρομο ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ, διαγιγνώσκονται όπου τα συμπτώματα συμβαίνουν εσκεμμένα και είναι ψεύτικα με σκοπό το προσωπικό όφελος.

      Διαγραφή
    2. Πες τα επωνυμα αν εχεις α...α γιατρε του πωπου !!!!

      Διαγραφή
    3. Σούλη γακια και δια τι σας τάξανε άραγε και κελαηδάτε αλλιώς? Άντε σας έκανε πολλά καλά η ρυθμική.κωλοτουμπες

      Διαγραφή
  15. Επειδή έχουμε χάσει λίγο την μπάλα εδώ στο Δήμο μας καλό θα ήταν να μπουν κάποια πράγματα στη θεση τους. Καταρχήν ο ρόλος της αντιπολίτευσης ειναι να καταγγέλει τα κακώς κείμενα και όπου ειναι εφικτό να τα διορθώνει. Οσον αφορα το θεμα του αποχετευτικού, με απλα λόγια εχουν γίνει κακοτεχνίες , εχουν παραλειψει υλικά και εχούν κρατησει για την πάρτη τους 2 εκατομμυρια ευρω. Ο εισαγγελεας ειναι ενημερος με αποδειξεις και θα ερθει η ωρα που θα ερθουν αυτοι οι 'κυριοι' σωτηρες του τοπου αντιμετωποι με τη δικαιοσυνη.Η αντιπολιτευση ειναι ανθρωποι που δεν δεχτηκαν να γινουν κλεφτες σαν αυτους και για αυτο ήρθαν αντιμετωποι. Ουτε ψυχοπαθεις ειναι, ουτε σχιζοφρενεις. Απλα αρνηθηκαν να παρουν μερος στη ρεμουλα που γινοταν !!! Οσον αφορα το θεμα του σταδιου. Εγιναν καποιες καταγγελιες απο πολιτες. Η αντιπολιτευση πρεπει να ερευνησει το θεμα. Αν εχουν μπει σωστα υλικα μεσα στην κατασκευη. Σας ενδιαφερει να υπαρχει ενα σωστο σταδιο στο τοπο μας που θα τον χαιρονται τα παιδια και τα εγγονια μας. Αν ναι θα πρπει να ελεχθει αν εχουν γινει ολα σωστα, τοσο απλα ειναι τα πραγματα. Ειρηνη ημιν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως κάνεις λάθος αυτά που έχουν καταχραστεί απο το έργο είναι το ποσό της τάξεως των Δεκαπέντε εκκατομυρίων (15.000.000,00) ευρώ όταν η σύμβαση του έργου ανέρχεται στα οκτώ εκκατομύρια ευρώ.
      Έτσι βγαίνουν τα αριστερά μαθηματικά

      Διαγραφή
    2. Σαγανα.κανε κατι να σταεροποιειθει το ποσο. Πες το σε ολα τα τσιρακια να γραφουν το ιδιο

      Διαγραφή
    3. Ντασιωτη ενημερωσε τα τσιρακια σου πως το Μαλανδρινο δεν ειναι πολυ μακρια και να σου φερνουν και κανα τσιγαρο εκει που θα εισαι !!!

      Διαγραφή
  16. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ ΑΛΛΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΟΣ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
    Ιδεοληψία είναι μια επαναλαμβανόμενη επίμονη σκέψη, εικόνα ή παρόρμηση που βιώνεται ως ανεπιθύμητη, απαράδεκτη, παράλογη και βασανιστική εισβολή στο νου του ασθενή. Το αποτέλεσμα της ιδεοληψίας είναι έντονο άγχος και δυσφορία καθώς και υιοθέτηση αντισταθμιστικών νοερών πράξεων και συμπεριφορών. Αυτές ονομάζονται ψυχαναγκασμοί και έχουν το στόχο να εμποδίσουν την εμφάνιση των ιδεοληψιών, συνήθως όμως μάταια
    Οι συχνότερες ιδεοληψίες είναι οι εξής:
    1. Μόλυνσης
    2. Ελέγχου
    3. Συμμετρίας και ακρίβειας
    4. Ταξινόμησης
    5. Βιαιότητας
    6. Κοινωνικά απαράδεκτης συμπεριφοράς (π.χ. σεξουαλικής φύσεως)
    7. Θρησκείας
    8. Παθολογικής αμφιβολίας
    9. Αποθησαύρισης
    Οι συχνότεροι ψυχαναγκασμοί είναι οι εξής
    1. Καθαριότητας
    2. Ελέγχου
    3. Ταξινόμησης
    4. Αποθησαύρισης
    5. Επανάληψης λέξεων ή πράξεων
    6. Μετρήματος
    Η θεραπεία αποτελεί επίσης πρόκληση καθώς η διαταραχή ενίοτε αποδεικνύεται ιδιαίτερα ανθεκτική. Σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής παίζει να γίνει αυτή έγκαιρα, καθώς το φαινόμενο της μη αναζήτησης θεραπείας για λόγους ντροπής, στιγματισμού και άγνοιας είναι πολύ συχνό. Θέση στη θεραπεία της έχουν κυρίως τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα SSRIs και η γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία (CBT). Σε ορισμένες πολύ βαριές περιπτώσεις εφαρμόζεται στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα πρόσφατα η μέθοδος του εν τω βάθει εγκεφαλικού ερεθισμού (Deep Brain Stimulation, DBS).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΘΗΒΑ - ΛΙΒΑΔΕΙΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ, 200 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ,ΞΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΙΑΡΤΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΒΟΗΘΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ..ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑΣ ΣΑΣ ΟΛΟΙ,Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΒΟΛΗ.ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΗ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΤΕ,ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ίδιος ο σύλλογος απαξίωσε πρώτος το κλειστό γυμναστήριο όταν διέδιδε πληροφορίες για νερό μέσα στο στάδιο.Και κατηγορούσε τον δήμο συνεχώς.Πώς γίνεται σήμερα να ζητάει εξηγήσεις για κάτι που αυτός ξεκίνησε? Τι διαφορετικό είπε η λαϊκή συσπείρωση από αυτά πού έλεγαν οι κρατών τες τα ηνία του συλλόγου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως κ στον ΓΣ υπαρχει συσπειρωμενη αντιπολιτευση;;;

      Μηπως γι'αυτο μονο εσυ ακουσες τα παραπονα;;;

      Μηπως στην τελικη να μας αδειασεις τη γωνια;;;

      Υ.Γ.φιλικα παντα,εγω διακρινω ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ!
      ΨΑΞΤΟ!

      Διαγραφή
    2. ΣΑΤΑΝΑ δεν φτάνει που είσαι κατά φαντασίαν αριστερός είσαι και μαρτυριάρης !!!!!
      Δεν μας λές τώρα που είναι και η ΠΟΜΟΝΑ που έκανε φτερά και την ψάχνει όλος ο κόσμος του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων ;

      Διαγραφή
  20. Φίλε Φίλιππα γειά σου.
    Είμαι ο Γιαννάκης από την Τεταρτη Δημοτικού που σου έγραψα τότε που δε μπορούσες να διαβάσεις το Σαβατοκύριακο. Κανονικά δεν έπρεπε να σου μιλάω, γιατί σε είχα καλέσει να έρθεις στο γήπεδο που έφτιαξε ο Δήμος στη γειτονια μου να παίξουμε ή αν δε σε αφήνουν να έρθω εγώ σε αυτό που έφτιαξε στη δική σου, αλλά εσύ δε μου απάντησες και θύμωσα. Μετά σκέφτηκα ότι μπορεί να άρχισες το διάβασμα και δεν προλαβαίνεις. Τώρα έμαθα ότι σε κατηγορούν ότι έχεις πρόβλημα με το κλειστό Μπάσκετ και στενοχωριέμαι γιατί ξέρω τι σε βασανίζει,αλλά δε μπορείς να το πεις. κατάλαβα βέβαια ότι ο λόγος που δεν παίξαμε μαζί δεν ήταν ότι διάβαζες όπως νόμιζα,αλλά ότι δεν ήθελες ποδόσφαιρο,αλλά Μπάσκετ και επειδή εκεί ρε γαμώτο δεν μπορούν όλοι να παίξουν λόγω ύψους δε σε παίζουν τα άλλα παιδάκια και γι αυτό θύμωσες. Δεν ξέρω αν είναι καλό που θέλεις να κλείσει,γιατί και να κλείσει το ίδιο ύψος θα έχεις,αλλά εγώ που είμαι φίλος σου είμαι μαζί σου και θα λέω και εγώ το ίδιο. και για να σε αφήσω γιατί φωνάζει η μαμα,σου λέω ότι αφου δε θέλεις να παίξουμε ποδόσφαιρο και αφού δε σε αφήνουν να παίξεις Μπάσκετ,ελα μια μέρα στο σπίτι μου να παίξουμε με τις κάρτες πόκεμον.

    Μικρός Γιαννάκης
    τετάρτη δημοτικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλιππα ο Γιαννακης είμαι. Ξεχασα να σου πω ,αν ερθεις να παιξουμε ποκεμον φερε και εκεινον τον κολητο σου και πες του να φερει και την καρτα με την πομονα.δεν την εχω ξναδει

      Γιαννάκης

      Διαγραφή
    2. Γιωργακης θέλεις να πεις

      Διαγραφή
    3. Τσο-panos 7.26
      καλή προσπάθεια

      Διαγραφή
    4. ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ -ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    5. βλέπω έχεις διορθώσει και λίγο την ορθογραφία σου.
      Μπράβο και πάλι Μπράβο

      Διαγραφή
  21. ΜΙΚΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ. ΕΣΥ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΠΟΚΕΜΟΝ. Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΙΑΡΤΟ; ΓΙΑΤΙΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑΑ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα απαλλαχθεί λόγω του νεαρού της ηλικίας (και βλακείας) από τη δικαιοσύνη

      Διαγραφή
  22. Αυτά που κάνει ο εκπρόσωπος της Λαικής Συσπείρωσης έχουν προκύψει από συλλογικές αποφάσεις της παράταξης ;
    Τα γνωρίζουν οι άλλοι ;
    Τα συμμερίζονται ;
    Τα υιοθετούν ;
    Εχουν αφήσει ανεξέλεγκτο τον δήθεν αρχηγό;
    Εχουν άποψη ; η κοιμούνται κανονικά και μετά θα ψάχνονται;
    τι παράταξη καφενείο είναι αυτή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΓΕΡΟ ΣΑΓΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
    ΑΙΣΧΟΣ
    ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
    ΚΥΡΙΕ ΓΕΡΟΠΕΤΡΟ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑ ΧΑ μήπως να παει για σεμιναριο σστο Περισσο ;

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΕ ΕΦΑΓΕ -ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΩΕΙ ΣΑΝΟ

      Διαγραφή
    3. ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΕ ΕΦΑΓΕ -ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΩΕΙ ΣΑΝΟ

      Διαγραφή
    4. Τι πίνεις και δεν μας δίνεις ρε ανώνυμε .Νομίζω αυτός ο Γερο πέτρος κοιμάται όρθιος και πληρώνει και ξενοδοχείο.
      Σε ρούβλια πάντα φυσικά.

      Διαγραφή
  24. Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΘΕΣΠΙΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Επιτέλους δεν υπάρχει κανένας να σταματήσει αυτο τον χρυσαυγιτη που το παίζει κουμουνιστης; δε βλέπει κανένας οτι έχει μαζέψει γυρω του οτι πιο περιθωριακο υπάρχει και μας ξεφτιλιζει; εχει στρέψει ολο τον κόσμο εναντιον του κόμματος. Δε το βλέπει κανένας; οι σύμβουλοι οι άλλοι τι κάνουν; πως ανεχονται αυτο το φασιστα να κάνει πολιτική με τα σουργελα. Ντροπή δεν ειναι αυτο το κομα που ψηφιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έχει σχέση αυτός ο τύπος με το σύντροφο Γκικοπουλο η τον Κοτσικωνα; ας μας δείξει τι παρεμβάσεις εχει κάνει για τον απορο,ανεργο,χαμηλομισθο;ποτέ δε μιλησε γι αυτούς ουτε αυτός ούτε κανενας άλλος της παραταξης μεσα στο συμβούλιο. Μόνο οτι έχει να κανει με την τσεπη του ασχολειτε. Ντροπη για ολους μας.μας διασυρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΤΟ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΙΑΡΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 150 χιλιομετρα Ν.Φωκιδας;αλλη απορια;

      Διαγραφή
    2. Εννοειται οτι ξερουν πολυ καλα που ειναι το Μαλανδρινο μιας και εχουν κλεισει ολοκληρη πτερυγα εκει και τους περιμενει !!! Ντασιωτη ελπιζω να σου φερνουν τσιγαρα τα τσιρακια σου τοτε

      Διαγραφή
  28. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΨΗΦΗΣΑΤΕ Λ.Σ.ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ; ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ; ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ; ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Λ.Σ. ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ; ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΠΟΤΕ Λ.Σ.ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΛΙΜΟΤΑΓΑΡΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας μαζέψει Κάποιος τον αρχηγο της ΧΡΥΣΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ που λίγο πριν την ΑΥΓΗ έχει παραφρονησει.

      Διαγραφή
  29. ΑΝΩΝΥΜΕ 1.07.ΑΠΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ.ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δηλαδή αυτος ο ανωνυμος σχολιαστής που γραφει ποτε κεφαλαια και ποτε μικρα αλλα παντα με το ιδιο τραμπουκικο περιεχομενο ψηφιστηκε για κουμουνιστης και εκλεχτηκε;;; μπραβο μας να τον χαιρομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κύριε Σαγανα θερμά συγχαρητήρια για όσα κανεις. Δεν αφήνεις να τελειώσει τίποτα στον τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. ειμαι μια μαμά που αναλογίζομαι που θα απει το παιδί μου να κάνει ρυθμική και μπάσκετ με αυτά τα αίσχη που κανεις. Που οδηγώ και πέφτω στις χαράδρες του δρόμου που εσύ τους έβαλες να ξανασκαψουν για να αποδείξεις ότι φαγανε λεφτά εν ετη 2016-17 που όλα είναι κλειδωμένα και τα λεφτά μεταφέρονται μόνο με εμβάσματα (αν το ξέρεις λόγο της προχωρημένης ηλικίας σου.)οποτε και πως θα κλεψουν. Που απασχολησες την δημοτική αρχή και μας έκανες δημοσίως ρεζίλι επειδή ένα δημοτικός σύμβουλος άφηνε το τρακτέρ στο δρόμο μες και εσύ αφήνεις τα εργαλια σου σε κλειστα παρκιν (σε λίγο θα ζητήσεις ευθύνες από τη δημοτική αρχή για το που τον βάζει ο κάθε δημοτικός σύμβουλος και ξέρεις ποιον) που δεν αφήνεις τα παιδιά σου να δουλέψουν. Που θα πανε τα εγγόνια σου σχολείο και θα τα δείχνουν με το δάχτυλο και θα δεχθούν ρατσισμό γιατί ο παππούς τους έκλεισε κάτι τόσο όμορφο στην περιοχή μας. Απορώ δεν σέβεσαι τίποτα ποια; τα προσωπικά σου θα τα πληρώσουν και τα δισεγγονα.; Τι κλειστό επειδή ήμουν εκεί έβαλε νερα γιατί δεν έχει τελειοποιηθεί ο προαυλιος χώρος και δεν θα τελειοποιηθεί οσο εσύ νανακατευεσαι παντού. Πάω το παιδί μου εκεί και νιώθω απέραντη ασφάλεια σε αυτι το κτήριο. Άσε επιτέλους κάποιον να κάνει κάτι για τον τόπο. Εσύ δεν είσαι αριστερός είσαι μανιακός με τον αραπιτσα και τον ντασιωτη. Αυτό μας δείχνεις καιρό τώρα. Για μαζέψου λίγο γιατί αν κλείσει το κλειστό και ξέρεις γιατί θα κλείσει για μια μαλάκια που θα βρεις θα μας έχεις απέναντι σου και είμαστε πολλές. Είσαι ντροπή για τον τόπο πια. Δεν ξέρεις με τι να ασχοληθείς πια. Και στημ τελικη βγες και βοηθά λίγο τον τόποην κάθεσαι και κρίνεις μόνο. Βοήθησε τα παιδιά σου να προκοψουν μην τους ρίχνεις λάσπη. ((εκτός εάν συμφωνούν με τις ντροπές σου αν και δεν νομίζω αλλά και τι να σου πουν)) αυτή τη φορά ξεπέρασες τα όρια και πας να πληγωσεις μικρά αγγελούδια. Θα ειμαι η πρώτη που θα ξεσηκώσει τθς μαμάδες. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΣ. Όσο γιαυτον που παραπονέθηκε για τα νερά αυτός τα σκουπησε χωρίς όφελος και ξαθαριζε για να πάνε τα παιδιά μας ΕΣΥ δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Τα φιλια μου γλυκιε μου θα τα ξαναπούμε σύντομα. Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Μπουμπού" μάλλον για το Μικρό Γιαννάκη σε κοβω

      Διαγραφή
  32. Κύριοι να σας εξηγήσω μερικά πράγματα και να μην κουράζεστε να γράφετε για πείσετε κανένα.
    Το πρόβλημα του «Κυρίου της Λαϊκής Συσπείρωσης» κατά την εκτίμηση μου δεν είναι το Κλειστό Γυμναστήριο. Το πρόβλημα του θα είναι για όλα τα έργα που έγιναν και που θα γίνουν στο μέλλον στο Δήμο Αλιάρτου –Θεσπιέων καθώς βλέπει μια τρομερή δυναμική στο δήμο με έργα πολλών εκατομμυρίων ευρώ τα οποία μάλιστα ψηφίζει στην Οικονομική Επιτροπή καθώς συμμετέχει αλλά δυστυχώς για αυτών δεν μπορεί με θεσμικό τρόπο να τα ακουμπήσει και να γλύψει κάποιο κοκαλάκι. Οι καιροί έχουν γίνει δύσκολοι, οι δουλειές στα χωματουργικά ελάχιστες και όταν βρεί και καμιά δουλειά αναγκάζεται να πάει με χαμηλές τιμές οπότε δεν βγάζει μεροκάματο για να βγούν οι υποχρεώσεις σε ασφαλιστικούς οργανισμούς κλπ. (υπάρχουν τα ονόματα στις λίστες των δικαστηρίων για οφειλές στο ταμείο Ε.Τ.Α.Α) .
    Έτσι λοιπόν κατά την εκτίμηση μου και πάλι τι πρέπει να κάνει ο άνθρωπος για να ξεπεράσει τα προβλήματα του ; Η απάντηση είναι ότι πρέπει να κάνει τον πρωταγωνιστή και τον παράγοντα για να είναι στο παιχνίδι γκρινιάζοντας να κάνει αισθητή την παρουσία του στη μικρή πόλη της Αλιάρτου ώστε όποιος αναλαμβάνει έργο να περνάει από την έγκριση του και να προσπαθεί να του επιβληθεί και να σκέφτεται μήπως του δώσει καμιά δουλίτσα στα παιδιά του για να μην γκρινιάζει (στα παιδιά καλύτερα γιατί δηλώνει εργαζόμενος συνταξιούχος).Συνεπώς τον βολεύει να είναι μέσα στη παράταξη της Λαικής Συσπείρωσης που έχει και μία ιστορική διαδρομή ,την παράταξη εννοώ βεβαίως.
    Απόδειξη τον όσων αναφέρονται είναι και το γεγονός ότι στο έργο της Αποχέτευσης Αλιάρτου που κατηγορεί σήμερα ήταν εργαζόμενος αυτός και τα παιδιά του. Όμως δεν κατάφερε να επιβάλει τους Οικονομικούς όρους που θα ήθελε και μετά αποχώρησε με την προσφιλή μέθοδο της διαμαρτυρίας και των καταγγελιών για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος πάντα για να είμαστε και λίγο αριστεροί και να το δείχνουμε. Είναι τόσο απροκάλυπτος και πονηρός, κατά την εκτίμηση πάντοτε, που για να γίνει πιστευτός συνεχώς αλλάζει τα ποσά της δήθεν κλοπής και τα διογκώνει για να μας εντυπωσιάσει και να τον προσέξουμε και να τον πάρουμε στα σοβαρά μια και διανύουμε δύσκολους καιρούς και όλοι μας αντιμετωπίζουμε στις οικογένειες μας οικονομικά προβλήματα .
    Δεν είναι όμως τόσο έξυπνος όσο νομίζει γιατί αυτό φαίνεται και δεν μπορεί να το καλύψει επαρκώς και κατ΄ επέκταση εκτίθεται στα μάτια όλων μας. Δυστυχώς όμως είναι ψηφισμένος δημοτικός σύμβουλος και είναι δύσκολο να απομακρυνθεί έστω και εάν έχουμε διαπιστώσει τη μεθοδολογία του και την πονηριά που προσεγγίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση .Εδώ ίσως θα πρέπει να ενεργοποιηθούν και να παρέμβουν οι πολίτες και οι δικοί του Δημοτικοί Σύμβουλοι ώστε να επανεξετάσει τη στάση του και περισσότερο τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα καθώς εκθέτει και τους ίδιους πολλές φορές και να μπορέσει να επέλθει γαλήνη και ηρεμία στο Δήμο Αλιάρτου και να συνεχίσει το έργο του για το καλό των δημοτών και της νέας γενιάς που έρχεται γιατί κατά βάθος κάνει έργο και σπουδαίο έργο αλλά πάντα μέσα από γκρίνια και μιζέρια. Σε άλλους δήμους δεν υπάρχει σε εξέλιξη τέτοια δραστηριότητα έργων για αυτό και ο δήμος Αλιάρτου έχει γίνει γνωστός σε όλη τη Στερεά Ελλάδα και στα Υπουργεία και μάλιστα αυτό που διερωτώνται και θαυμάζουν όλοι πως ο κος Ντασιώτης έχει καταφέρει να ενεργοποιήσει όλους τους υπαλλήλους του δήμου του και έχει τέτοιο αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα όμως γιατί υπάρχουν και συνεχίσουν να υπάρχουν και τα ζιζάνια στις καλλιέργειες που προσπαθούν να απαξιώσουν την προσπάθεια του κάθε καλλιεργητή.
      Εδώ λοιπόν πρέπει να σοβαρευτούμε λίγο να περιθωριοποιήσουμε τέτοιες φωνές που δεν προσφέρουν πραγματικό έργο αλλά λανθασμένες εντυπώσεις ,να είμαστε προσεκτικοί στις επόμενες εκλογές και ανθρώπους σαν την σημερινή Λαική Συσπείρωση να μην επιτρέψουμε να συμμετάσχει εάν έχει και συμμερίζεται τις ιδέες του εκπροσώπου της έτσι όπως τις εκφράζει σήμερα.
      Έτσι λοιπόν κλίνοντας πιστεύω έριξα λίγο φως σε αυτά που λέγονται και γράφονται και για το Κλειστό Γυμναστήριο αυτό που θα πρέπει να ξέρουμε ότι δεν απαξιώνεται ένα έργο από την προσπάθεια ενός και μόνο ανθρώπου .Θα απαξιωθεί μόνο εάν εμείς οι πολίτες αφήσουμε να απαξιωθεί. Απόδειξη αυτού είναι πως όλοι επιθυμούσαν την αποπεράτωση του και όλοι το έχουν αγκαλιάσει για αυτό είναι και γεμάτο με παιδιά και όχι με ηλικιωμένους σαν τον κύριο της Λαικής Συσπείρωσης .Δεν υπάρχει άλλο έργο όσα χρόνια ζω στην Αλίαρτο που να το έχει αγαπήσει τόσο πολύ ο κόσμος της Αλιάρτου.
      ΜΠΡΑΒΟ και στο Αλέξανδρο το Βίτση το δήμαρχο μας που ξεκίνησε αυτή την ωραία προσπάθεια.
      Αυτά είχα να πω, πιστεύω σας βοήθησα να προσεγγίσετε το θέμα για να το κατανοήσετε καλύτερα και να ενεργήσετε όπως εσείς πιστεύετε καλύτερα για το μέλλον όλων μας σε αυτό τον τόπο.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΩΡΓΟ δεν μας βοηθησες να προσεγγισουμε το θεμα.Μας θολωσες ακομη περισσοτερο.Ενα θεμα που δεν το γνωριζε ο κοσμος το βγαλατε στη φορα μονοι σας για να προλαβετε την οργη του κοσμου. Σίγουρα ο ΣΑΓΑΝΑΣ για να σας πιασει κοψιμο θα εχει παει σε Δημοσιες υπηρεσιες.Τι φοβαστε? καθαροι ουρανοι αστραπες δεν σκιαζονται.Νομιζεις οτι με παραμυθακια σαν αυτα που γραφεις πιο πανω θα αντιστρεψεις την αποψη του κοσμου? βαλε μερικους να μαθεις τι λενε στα καφενεια.Αν και δεν εχει κανει σωστα καποιος γιατι να μην ελεγχθει? Επισης τα δημοτικα συμβουλια ενας Γιωργος κοκορευοταν οι ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ Το αποτελεσμα ? τον Αλιαρτο δεν μπορεις να περπατησεις στους δρομους νιωθεις υπερηφανεια γιαυτο? Απο το αποτελεσμα φαινεται καθαρα οτι κατι δεν ειχε παει καλα και αρον αρον μπαλωνεται Γιωργο ξερεις? ποιος θα το παραλαμβανε το εργο ? ποιος θα εβαζε τη τζιφρα του Να πατε στα σπιτια σας

      Διαγραφή
    3. Αυτή είναι η διαφορά σου με τον κ.Ντασιώτη, εσύ στέκεσαι σ'αυτά που ακούγονται στα καφενεία και δεν μπαίνεις στον κόπο ούτε να διασταυρώσεις τις πληροφορίες σου!Εκείνος, που κυκλοφορεί ΚΑΙ στα καφενεία, ακούει τους πολίτες, αφουγκράζεται τις ανάγκες τους και πράττει ανάλογα...εσύ μάλλον δυσανάλογα!!!!

      Αντε τωρα, στρώσου στο διάβασμα...εχεις και ΔΣ στις 31 του μήνα!

      Διαγραφή
  33. Είχες συνηθίσει που είχατε ανύπαρκτη αντιπολίτευση το 2011-2014 και έκανες ότι ήθελες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. εσύ το λες αντιπολιτευση αυτό που κανουν τα λαμόγια γιατί εγω το βλεπω στο λεξικό εκβιασμό.
    βέβαια εκεί ακριβώς είναι που μπερδεύεται η λογική με τη σχιζοφρένεια που μάλλον έχει δίκιο ο γιατρός που το έχει επισημάνει.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΙΜΉ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Λαός με μνήμη χρυσοψαρου τι τυχη μπορεί να έχει;
    Το σαγανα αποφασισαμε να κάνουμε κριτή των έργων στον αλιαρτο; το σαγανα ρε;; αυτόν που όποια πέτρα σηκωσεις θα τον βρεις αποκατω;
    Το σουροτηρι που πληρωθηκε για ύδρευση στον αλιαρτο ποιός το έφτιαξε αραγε; οι σωλήνες που σπανε καθε μέρα απο τινος χερακια πέρασαν; και ποιός χρυσοπληρωθηκε για αυτό το έργο; Ο ΣΑΓΑΝΑΣ
    Την πλατεία στο κολονακι ποιός την εφταξε; ο ΣΑΓΑΝΑΣ. Ποιός τη γκρεμισε αμέσως μετά; ; Ο ΣΑΓΑΝΑΣ. Ποιός την ξαναφτιαξε;ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ. Η πλατεια στο Μαζι θυματε κανενας ποσες φορές φτιαχτηκε και ξηλωθηκε σε ενα χρονο;;τέσσερις; πέντε; παραπάνω; θυμαται κανένας ποιός ΑΓΙΟΣ άνθρωπος εφτιαχνε και πληρωνοταν,γκρεμιζε και ξαναπληρωνοταν,ξαναφτιαχνε και παλι πληρωνοταν;
    Εκεινο τ ρημαδι το εκκοκιστηριο του οργανισμού στον κεντρικό δρομο και τις βενζιναποθηκες του οργανισμού δε θυμαται κανένας αλιαρταιος ποιός τα ρημαξε και τα πούλησε για παλιοσιδερα; ναι ναι αυτά που ειχαν χαρακτηριστεί διατηρητεα μνημεία έφυγαν νύκτα. Πολλοί τόνοι.
    Αυτούς τους ανθρώπους λοιπον σήμερα κάποιοι τους κανουν τιμητες αντί να τους δείχνουν με το δαχτυλο και τολμανε και οι ίδιοι αντι να κρυβονται να ζητουν κα τα ρεστα. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι, να τα λετε αυτα οι αλιαρταίοι να τα μαθαινουμε και εμεις στον υπόλοιπο δημο

      Διαγραφή
    2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΜΟΝΑΣ ?
      ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ?

      Διαγραφή
  36. Για να βοηθήσω λίγο την κατάσταση του ασθενούς
    Η κύρια θεραπεία της σχιζοφρένιας είναι τα αντιψυχωτικά φάρμακα, συχνά σε συνδυασμό με ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη. Εισαγωγή σε νοσοκομείο μπορεί να πραγματοποιηθεί σε σοβαρά επεισόδια είτε εθελοντικά είτε (εάν η νομοθεσία πνευματικής υγείας το επιτρέπει) ακούσια. Η μακροπρόθεσμη εισαγωγή σε νοσοκομείο είναι ασυνήθιστη από την έναρξη της αποϊδρυματοποίησης στη δεκαετία του '50, αν και ακόμα συμβαίνει. Κοινοτικές υπηρεσίες υποστήριξης που συμπεριλαμβάνουν κέντρα υποδοχής, επισκέψεις από τα μέλη μιας κοινοτικής ομάδας πνευματικής υγείας,υποστηριζόμενη απασχόληση και ομάδες στήριξης, είναι συχνές. Κάποια στοιχεία δείχνουν ότι η τακτική άσκηση έχει θετική επίδραση στη σωματική και πνευματική υγεία των σχιζοφρενών.
    Η αντιμετώπιση του σχιζοφρενικού ασθενούς μπορεί να περιλαμβάνει νοσηλεία και αντιψυχωτική φαρμακευτική αγωγή (ανταγωνιστές των υποδοχέων ντοπαμίνης, με φάρμακα γνωστά ως τυπικά αντιψυχωσικά και ανταγωνιστές σεροτονίνης-ντοπαμίνης, γνωστά ως άτυπα, νεότερα ή δεύτερης γενιάς αντιψυχωσικά) επιπλέον των ψυχοκοινωνικών θεραπειών, όπως συμπεριφορικής, οικογενειακής, ομαδικής, ατομικής και θεραπειών κοινωνικών δεξιοτήτων και αποκατάστασης. Οποιαδήποτε από αυτές τις μορφές θεραπείας μπορεί να παρέχεται ενδονοσοκομειακά ή εξωνοσοκομειακά.
    Άλλα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι το λίθιο, η προπραλόλη, οι βενζοδιαζεπίνες, το βαλπροϊκό οξύ και η καρβαμαζεπίνη. Η ηλεκτροσπασμοθεραπεία (ECT) μπορεί να είναι αποτελεσματική στην οξεία ψύχωση και την κατατονική μορφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Είναι σίγουρος ο Φιλίπ οτι τους έχει όλους τους συμβουλους του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καλό που έχουν να κάνουν οι άνθρωποι να ξανασκεφτούν ποιός τους εκπροσωπεί γιατί θα μπλέξουν με τις εμμονές του και τα συμφέροντα του που φροντίζει να τα περνάει μέσα απο την παράταξη για να τα ξεπλένει

      Διαγραφή
  38. Κύριε Δημαρχε. Γιατί δεν κάνετε εναν έλεγχο στο εργο της ύδρευσης που είχε φτιάξει ο κος Σαγανας και να μας πείτε τι υλικά εβαλε μεσα και τι εργασίες έκανε. Απ οτι ειδα κάνετε κατι παρόμοιο για την αποχετευση. Μήπως πρεπει να το δείτε; ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δυστυχώς είναι κακομοιριά το αυτονόητο που βγήκε στο φως.Εξηγώ τι εννοώ.Το να γράφουν σχόλια μόνο όσοι έχουν μένος κατά της αντιπολίτευσης.οι εξής δύο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Σαγανα μια ερώτηση. Μπορείτε να κυκλοφορισεται στην αγορά Χωρίς να φοβαστε οτι θα σας φτυσουν; το ιδιο ερώτημα ισχυει και για τον κολητο σας ημιθεο. Θα μας πειτε κάτι για την επιθεση που δεχτηκατε και σεις κι αυτός απο γονείς σήμερα;

      Διαγραφή
    2. Άρχισαν να εξευτελίαονται στα μάτια των πολιτών οι καραγκιόζηδες.
      Τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους δεν τα υπολογίζουν καθόλου που στο σχολείο θα πρέπει να απαντούν για αυτά τα προβληματιά άτομα που τυγχάνουν να είναι συγγενείς τους.
      Να φύγουν να πάνε στα τσακίδια που ο άλλος είχε μακριά χέρια και κανει και το τιμητή και το καθαρό.
      Ενώ ο άλλος να πάει να εξοφλήσει τις υποχρεώσεις του ως προς το κράτος και μετά να έρθει να γίνει ο προστάτης του κράτους .

      Διαγραφή
    3. Ε βέβαια... να φύγουν να πάνε στα τσακιδια, σου έχουν μπεί στη μύτη γιατί βγάζουν τα άπλυτα σου στη φόρα.

      Διαγραφή
    4. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΜΟΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΜ ΜΑΣ ΛΕΣ.
      ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
      ΕΣΥ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠΛΥΤΑ ΑΒΑ ΒΑ ΒΑ .

      Διαγραφή
    5. Α ρε ζήτω η ψυχασθένεια του 4.54
      Έχει γεμίσει ο τόπος ψυχάκιδες που παντού βλέπουν άπλυτα τα λαμόγια.

      Διαγραφή
    6. εσυ με την πομονα μας τα επρηξες!!! βαλτη εκει που ξερεις μηπως και ηρεμησεις !!!

      Διαγραφή
  40. ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΑΤΑΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ; ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΟΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΑΤΕ; ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΒΓΑΖΑΝ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΑΓΑΝΑΣ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΣΟΥΡΝΕΤΕ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΙΚΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Ο ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΗΛΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. Ο ΨΗΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ; ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπουμπού = Μικρός Γιαννάκης = Ψηλός Γιωργάκης

      Διαγραφή
    2. Ρε φιλιππακο 1.32 πμ.μην τρελενεσαι.ασχετος ησουν πάντα και ασχετος παραμενεις. Η ανακατασκευη τελείωσε και κόσμος σε βριζει για την ταλαιπωρια που περναει.κυκλοφορεις εξω;ακους τι λενε; οι διορθώσεις που γίνονται στα φρεατια ειναι αλλο πραγμα. Απο οσο ξερω συντομα θα επισκευασουν τα φρεατια που εφτιαξες ΕΣΥ.τοτε τι θα λες τελειε τεχνιτη;
      Ααα να μην ξεχασω. Ο εργολαβος της αποχετευσης εκανε ανακατασκευη και κανει και διορθώσεις και θα το παραδώσει σωστό το εργο. ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΟΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ;; ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;.

      Βλεπεις ΣΥΝΤΡΟΦΕ οτι αν φτυσεις επάνω φτυνεις τα μουτρα σου κι αν φτυσεις κατω φτυνεις τα ποδια σου. Κι αν σε παρουν είδηση σε ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΛΟΙ.

      Διαγραφή
    3. Προς το κύριο ή μάλλον τη κυρία 1.32
      Διακρίνω μια επανάληψη περί άπλυτων στη φόρα, απειλές για αποκαλύψεις ,συνομωσία και άλλα τέτοια πολλά που δημιουργούν έναν προβληματισμό και περισσότερο οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για άτομο αρκετά διαταραγμένο με πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια.

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ