Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Ε. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ

Ανακοίνωση
Την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 κλήθηκα τηλεφωνικώς να σχολιάσω την πολιτική επικαιρότητα σε πρωινή εκπομπή του ρ/σ ΣΕΙΡΙΟΣ fm. Εκεί κατήγγειλα το κάτωθι περιστατικό:
Ξημερώματα της 25ης Μαρτίου 2016 προσήχθησαν στην αστυνομική διεύθυνση Βοιωτίας τέσσερα άτομα τα οποία έριχναν από ΙΧ αυτοκίνητο φυλλάδια με απειλητικό εις βάρος μου περιεχόμενο. Η αστυνομική διεύθυνση δεν με ενημέρωσε ως όφειλε για το περιστατικό προκειμένου να ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου, καθώς οι επιβαίνοντες και προσαχθέντες ήσαν ο γιος του βουλευτή Βοιωτίας του Σύριζα και τρεις υποψήφιοι της Ανταρσία. Κατόπιν -προφανώς- πολιτικής παρέμβασης, η αστυνομία κουκούλωσε το περιστατικό για να μην εκτεθεί ο βουλευτής του Σύριζα, ο γιος του και τα στελέχη της ακροαριστερής Ανταρσία, όλοι δηλαδή εκείνοι που με θράσος χιλίων πιθήκων χαρακτηρίζουν την Χρυσή Αυγή ως «παρακράτος».
Ο βουλευτής του Σύριζα επέλεξε να απαντήσει με τις γνωστές μαρξιστικές μπούρδες αλλά για την «ταμπακιέρα» κουβέντα! Πρόκειται για τον μνημονιακό πολιτικάντη ο οποίος προ μηνών δήλωνε σε συνέντευξή του πως «συναντά άτομα στο δρόμο που του λένε πως δεν τους ενδιαφέρει αν θα τους κόψει η κυβέρνηση επιπλέον 50 ή 100 ευρώ, αρκεί να κλείσουν τα κανάλια»!
Ερωτάται, λοιπόν, ο μνημονιακός «αγωνιστής» της αριστεράς:
Ήταν ή δεν ήταν ο γιος του που προσήχθη στην Ασφάλεια Λιβαδειάς και αφέθηκε άρον-άρον ελεύθερος για να μην δημιουργηθεί πολιτικό ζήτημα;

ΥΓ. Προκαλώ τον μνημονιακό πολιτικάντη σε δημόσιο διάλογο, σε μέσο της αρεσκείας του. Εάν κάνει το κορόιδο, τον παραδίδω στη χλεύη του Βοιωτικού Λαού.


                                                                            Με τιμή

                                                                          Ευάγγελος Καρακώστας
                                                                   Βουλευτής Βοιωτίας

                                                               Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ