Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Για απαξίωση των θεσμών κατηγορεί τους δασκάλους Λιβαδειάς η Δήμαρχος Λεβαδέων



Τοποθέτηση Δημάρχου Λεβαδέων σχετικά με τη στάση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α'βαθμιας Εκπαίδευσης
Κατά την εκδήλωση της κοπής της πίτας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α'βάθμιας Εκπαίδευσης νομού Βοιωτίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017, προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν από πλευράς της Δημάρχου, ο αναπληρωτής της, Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Κυπραίος και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ελίζα Γεωργαντά που εκπροσωπεί το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων.
Ωστόσο, οι εκπαιδευτικοί δεν έδωσαν τον λόγο σε κανέναν από τους δύο εκπροσώπους του Δήμου για να εκφράσουν τις ευχές τους προς τους παρευρισκόμενους.
Η συμπεριφορά αυτή αποτελεί καταφανή απαξίωση των θεσμών από τους εκπαιδευτικούς, ως ιδιαίτερο κλάδο επιφορτισμένο με την εκπαίδευση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας.  Το γεγονός αυτό μας ανησυχεί ιδιαίτερα γιατί το να απαξιώνεις τους θεσμούς μιας κοινωνίας συντελεί στην ταχύτερη παρακμή της και ελλοχεύει κινδύνους για την δημοκρατία.





6 σχόλια:

  1. κ. δήμαρχε, ακόμα στάζετε χολή για τα δίκαια παράπονα που έκαναν οι εκπαιδευτικοί κατα την περίοδο του χιονιά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαξίωση των θεσμών και κίνδυνοι για τη δημοκρατία επειδή σε ένα κλαρινομπουζοκομάγαζο δεν μπόρεσε να μιλήσει ο αντιδήμαρχος που ήταν εκεί στη θέση της δημάρχου που με τη σειρά της απαξίωσε το κλαρινομπουζουκομάγαζο.

    Μόνο για ΚΛΑΨΑ, κλαρίνα και μπουζούκια είστε, τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κινδυνεύει η δημοκρατία σύμφωνα με τη δήμαρχο,φτιαξε καμμιά παιδική χαρά κ άσε τις φωτοβολίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ!!!
    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΗ - ΘΑΤΑΝ ΑΝΕΤΑ ΚΩΜΙΚΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επί της ουσίας βρε μωροδάσκαλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για ποιακαταργηση των θεσμών μιλάει? ας κοιταχτεί στον καθρέφτη καλύτερα. και τί ήθελαν να πουν οι νερομπλούμ και δεν τους το επέτρεψαν?εκείνη γιατί δεν πήγε? εκείνη με την απούσία της δεν απαξίωσε τον θεσμό των δασκάλων?πάρτε τον πούλο κυρία Πούλου να ησυχάσουμε επιτέλους. μια απ τα ίδια και η αφεντιά σας. σκέτο από γιουβέτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ