Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

«Χάλκινη» η Ελίνα Μπάρτζου στο Διεθνές Πρωτάθλημα Badminton


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

     Άλλη μια επιτυχία πρόσθεσε η αθλήτρια Badminton του συλλόγου μας Ελίνα Μπάρτζου στο διεθνές πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην χώρα μας στο Σιδηρόκαστρο από 21 έως 23 Απριλίου.
    Στο International Hellas Junior 2017 έλαβαν μέρος 15 χώρες με 137 συμμετοχές αθλητών και αθλητριών που έχουν γεννηθεί από το 1999 και μετά.
    Η αθλήτριά μας αν και ηλικιακά είναι πιο μικρή (2001) κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο στο αγώνισμα του μικτού με συμπαίκτη τον Μιχαήλ Μάριο Μπουλίο (2000) του Φ.Ε.Ο Θήβας κατακτώντας την 3η θέση χάνοντας στον ημιτελικό με 2-0 από το ζευγάρι που κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο από την Τουρκία.
   Το μοναδικό μετάλλιο για την πολυπληθή Ελληνική αποστολή στην διεθνή διοργάνωση έλαβε μεγάλη διάσταση και στον τοπικό τύπο της Βόρειας Ελλάδας αλλά και στο ραδιόφωνο και τηλεόραση της ΕΡΤ3 που κάλυπτε όλες τις ημέρες το πρωτάθλημα. Καθ’ όλη την διάρκεια υπήρχε Live streaming από την SPORTLAND 
    Αξίζει να σημειώσουμε ότι και στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην κατηγορία U19  που έγινε στην Ανδριανούπολη  της Τουρκίας η Ελίνα και ο Μάριος κατάφεραν να πάρουν την νίκη στο μικτό με την Ρουμανία σημειώνοντας το 3-2 και να χαρίσουν στα Ελληνικά χρώματα  την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
    Επίσης σας ενημερώνουμε ότι έχουν αρχίσει οι διεργασίες για το Hellas Open International 2017 που θα διεξαχθεί στη πόλη της Λιβαδειάς από 31 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου  . Ένα πρωτάθλημα που συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο αφού έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για την παγκόσμια κατάταξη αλλά και οικονομικό ενδιαφέρον αφού έχει price money 8.000 $. Η γεωγραφική τοποθεσία της Λιβαδειάς που είναι κοντά στους αρχαιολογικούς χώρους των Δελφών – Χαιρώνειας – Θήβας ήταν ο βασικός λόγος της Ομοσπονδίας για την επιλογή της πόλης
Με τιμή
Για Το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΑΡΤΖΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ        ΒΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ