Eδώ... ξεπετάγεται η είδηση

Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Στην Αλίαρτο η Τακτική Γενική Συνέλευση του Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ– ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ Ο.Τ.Α.»
(Αρ. ΓΕΜΗ 134032417000)

Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ– ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ Ο.Τ.Α.» και τον δ.τ. «Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας ΑΕ», με την υπ΄αρίθμ.: 219/02-08-17 απόφασή του, ΚΑΛΕΙ τους μετόχους της ανώνυμης εταιρείας των Ο.Τ.Α. «Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας ΑΕ», σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 06 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 12:00 στην πόλη της Αλιάρτου, Λ. Αθηνών –Κεντρική Πλατεία Αλιάρτου (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), για συζήτηση και λήψη αποφάσεως επί των κατωτέρω θεμάτων:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1) Υποβολή και ακρόαση των εκθέσεων του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή επί των οικονομικών καταστάσεων της δεύτερης εταιρικής χρήσης 01.01.2016 – 31.12.2016, όπως επίσης και των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της ιδίας χρήσης.
2) Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 01.01.2016 - 31.12.2016 μαζί με τις εκθέσεις του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή.
3) Υποβολή και έγκριση του διοικητικού – οικονομικού απολογισμού και επικύρωση του ετήσιου κόστους διαχείρισης 2016.
4) Απαλλαγή μελών του Δ.Σ. και Ελεγκτών της εταιρείας από κάθε ευθύνη αποζημίωσης επί των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων και της εν γένει διοίκησης και διαχείρισης της δεύτερης εταιρικής χρήσης 01.01.2016- 31.12.2016.
5) Εκλογή ορκωτού ελεγκτή – λογιστή (τακτικού - αναπληρωματικού) για τη χρήση από 1η Ιανουαρίου 2017 μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2017 και καθορισμός της αμοιβής του.
6) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
7) Διάφορες ανακοινώσεις – Λοιπά Θέματα.
Στην Γενική Συνέλευση μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι Δήμοι μέτοχοι του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ μέσω των αντιπροσώπων τους και σύμφωνα με όσα ορίζονται στο καταστατικό.

Θήβα, 02 Αυγούστου 2017
Το Διοικητικό Συμβούλιο

19 σχόλια:

 1. Να μαζεψετε και το τζουφ κύριοι. Στην κατηγορία των αποριματων ανήκει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τον μάζεψες εσύ πρώτα αλλά μόλις έκοψε το καπίστρι σε τσούζει νυν και αεί

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τι είναι το τζουφ ρε παιδιά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μάλλον κάτι που βρωμαει αν κατάλαβα καλά

   Διαγραφή
  2. Δεν ανήκει στην κατηγορία των στερεων αποριματων που μπαινουν σε καδο,αλλα αυτων που μπαίνουν σε βυτιο και ζεχνειιιιιιιιι

   Διαγραφή
  3. Τζουφ και σαγανακι ο καλύτερος μεζες στα "βρωμικα"

   Διαγραφή
 4. Θα μας πει κάποιος τι είναι το τζουφ , που υπαρχει και αν είναι επικυνδινο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Το τζουφ είναι τοξικό αποβλητο. Παράγεται από Ιδιαίτερα ανοητους που δεν το χουν σε τίποτα να εκθετουν οποιονδηπτε,ακόμα και το παιδι τους . Ειναι επικινδυνο για οποιον εκτιθεται πολύ σε αυτό . Κυριωτερα συμπτώματα αλοιωμενη κρίση, ασυναρτητος λόγος, αίσθηση σπουδαιότητας, κ.α. πιθανολογείται οτι ο τζουφισμος μπορεί και να μεταδίδεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ρε παιδιά αφού γνωριζόσαστε μεταξυ σας τόσο καλά γιατί δεν τα λέτε με email αλλά τα γράφετε δημόσια και εκθέτετε τον δήμο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΖΟΥΦ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΟΣ;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το τζουφ είναι αεροδρόμιο στη Σαουδική Αραβία.

   Διαγραφή
  2. Και τι σχέση έχει με τον Αλιαρτο και αυτά που γράφουν απο πάνω;

   Διαγραφή
  3. Το τζουφ μαλλον πήρε αυτό το όνομα γιατί προσγειωνονται Τζαμπο και Ουφο. Στον Αλιαρτο Τζαμπο δεν έχουμε αλλά καναδυο Ουφο σε σχήμα χωνι που πετανε συσπειρωμενα έχουμε. Μαλλον αυτή τη σχέση έχει με τον Αλιαρτο το τζουφ. Όποιος ξέρει κατι καλύτερο να το πει.

   Διαγραφή
  4. Μιλατε για τον γνωστό και ως ΠΟΜΟΝΑ;;;;; Τώρα κατάλαβα! !! Αυτός ειναι απο μόνος του ενας βοθρος. Ολη μέρα βριζει τους παντες. Καταντημα ανθρώπου

   Διαγραφή
 8. περμισε.ειμαι ενας επισκεπτης της σελιδας σου και με λυπη διαπιστωνω οτι αφηνεις τον καθε παρεισακτο να βριζουν ασυστολα καποιυος ανθρωπους. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. οσο για αυτους που τα γραφουν αυτα το μονο που εχω να πω ειναι. καλυτερα να πατε σε καποιον ψυχιατρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πολύ ευαισθητος εισαι "επισκέπτη". Πες του να βουλωσει το καπακι του βοθρου τότε γιατι και γω επισκέπτης είμαι στο καφενειο που πηγαιω και ερχεται κι αυτός και εχω σιχαθει να τον ακουω οπως και πολλοί άλλοι.

   Διαγραφή
 9. ο "επισκέπτης " θιχτηκε που καπιοιοι αφησαν υπονοουμενα οτι καποιοος ΠΟΜΟΝΑΣ βριζει χυδαια στα καφενεια. Συμπεραινω λοιπον οτι ο υβριστης ακούει στο ΠΟΜΟΝΑΣ ,γιατι όνομα δεν αναφερθηκε,και ο "επισκεπτης" επίσης γνωριζει καλά τον ΠΟΜΟΝΑ και η ευαισθησία του εξαντλειται οταν θιγεται ο ΒΟΘΡΟΣ και οχι οταν ολη μερα βριζει οικογένειες.
  ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΜΟΥ αν εισαι τοσο ευαισθητος ξεκινα απο αυτον που βριζει με ονοματεπωνυμα. Αν καταφερεις και τον μαζεψεις,λεμε τωρα,τότε κανείς δεν θα ξανασχοληθει με αυτό το τίποτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ