Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Νέα έργα σε Αλίαρτο,Δίστομο,Αράχωβα και Αντίκυρα

«Εντάξεις Νέων Έργων στο Νομό Βοιωτίας»


Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Αλέξη Χαρίτση, σχετικά με τις εντάξεις νέων έργων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, γίνεται γνωστό πως αυτές περιλαμβάνουν:
1. Το έργο « Διαμόρφωση Κτιρίου του πρώην Οργανισμού Κωπαΐδας για τη Στέγαση Τμημάτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών » με π/υ 3,000,000 €
2. 5 έργα με π/υ 2 εκ. €.
Συγκεκριμένα:

α)      ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ Δ.Ε. ΔΙΣΤΟΜΟΥ (π/υ 50,000 €)
β)      ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (π/υ 1,500,000 €)
γ)      ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΑΡΑΧΩΒΑΣ (π/υ 200,000 €)
δ)      ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ Δ.Ε. ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ (π/υ 200,000 €)
ε)      ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ – ΠΕΤΡΑΣ (π/υ 200,000 €)

Με την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2017, στη ΣΑΕΠ 766 των παραπάνω έργων με τα αντίστοιχα οικονομικά τους στοιχεία επιχειρείται η βελτίωση και δημιουργία σημαντικών υποδομών στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ευρύτερα, και στο Νομό Βοιωτίας ειδικότερα.

Από το γραφείο του βουλευτή Βοιωτίας,
Νίκου Θηβαίου

9 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο τα πέντε, τα τρία γίνονται στον αλιαρτο. Κατι λεει αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα είναι έργα προφανώς, μελετών και συγκεριμένων ενεργειών της Περιφέρειας, όπως κι ένα μεγάλο έγο στα Βάγια, αυτό της διαχείρισης των λυμάτων και του αποχετευτικού τους... αλλά, ο εν τη φωτογραφία όμως, κυβερνητικός Βουλευτής, που συν-υπογράφει τα νέα μνημόνια, τις νέες περικοπές συντάξεων, το ξεθεμελίωμα των εργασιακών σχέσεων και βασικών μισθών, την εκχώρηση του εθνικού πλούτου, την φορολογική και ασφαλιστική καταιγίδα που εξαφανίζει και τους αγρότες κλπ κλπ κάνοντας ΤΑ τρισχειρότερα, απ΄ αυτά που κατήγγειλε-αν για τους προηγούμενους "γερμανοτσολιάδες", άραγε, γιατί χαίρεται; για τα έργα; που δεν "τον αφορούν", διαδικαστικά, θεσμικά και από απόψη εποπτείας και κατασκευής; αφού η διάρθρωση και το αντικειμενικό έργο των Περιφερειών έχει νομοθετηθεί με το Ν.3852/2010 τον Καλλικράτη ... καιρός είναι να ματακούσουμε το μνημειώδες: "αγαπητοί ψηφοφόροι, δι΄ενεργειών μου ...", κλπ, δλδ. οι νέοι "Μαυρογιαλούροι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδή είσαι άσχετος ρώτα να μάθεις πρώτα πως έφτασε να ενταχθούν αυτά τα έργα

      Διαγραφή
  4. ΤΑ ΕΡΓΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙς ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ,ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ,ΤΑ ΕΡΓΑ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ. ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΟΛΑ.

      Διαγραφή
  5. πολύ διαφωτιστικό το δελτίο τύπου. όταν γίνεται ένα έργο όλοι λένε ότι το έφτιαξα εγώ. απλά αγνοήστε τους. και πολύ σωστή η παρατήρηση ότι τα έργα γίνονται με θυσίες των φορολογουμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχαχα...!!!ναι λοιπόν! Δι' ενεργειών του!! Αλλά βλέπεις δεν χωνεύεται το πατατράκ Αποστόλου και η επικράτηση του Μπακογιάννη ... κι εδώ όπως κι αλλού οι υποψήφιοι Περ/ρχες του εν δυνάμει κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ, πάτωσαν άσχετα τώρα, αν τον γλύφει ο Τσίπρας ...:Ας ασχοληθεί καλύτερα με έργα όπως η διάνοιξη Θηβών-Λειβαδιάς, την εγκληματικότητα, τα μείζονα προβλήματα των αγροτών- 0,05 το κρεμμύδι στον παραγωγλο 0,65 σε λαικές-, το κλείσιμο των Αστυνομικών Τμημάτων, την ΒΙΠΕ Θίσβης κλπ κλπ κλπ και να πει κι ένα ΟΧΙ επιτέλοτς στα συνταξιοκτόνα, εργασιοκτόνα και αντικοινωνικά μέτρα που ψήφισε και ψηφίζει ανελλιπώς ... αντί να παριστάνει ή να θυμίζει Βουλευτές του 1950!! Γλυκειά όμως η καρέκλα!!! αν έχει τσαγανό, ας δει τι έπραξε ο Βουλευτής του 2015 που παραιτήθηκε, αντί να μας παριστάνει τον εργοδηγό ΣΧΕΤΙΚΈ λιβανιστή του, μας αποστόμωσες, τι μας είπες τώεα!! Αρχηγός είσαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοί οι συριζαίοι είναι όλο έργα με λόγια λόγια λόγια κάνουν πολλά έργα πράξεις να κάνω δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ