Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Ένοπλοι άρπαξαν περιπολικό της Ασφάλειας!



Παλαιό Φάληρο: Ένοπλοι άρπαξαν περιπολικό της Ασφάλειας!

- Σκηνές από ταινία του κινηματογράφου εκτυλίχθηκαν πριν τα μεσάνυχτα στο Παλαιό Φάληρο - Δύο άνδρες με την απειλή πιστολιού και αυτόματου ακινητοποίησαν αστυνομικό της Ασφάλειας - Του έκλεψαν το κινητό, μπήκαν στο υπηρεσιακό περιπολικό κι έγιναν καπνός! - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών - Όλο το χρονικό της υπόθεσης

Απίστευτη υπόθεση στο Παλαιό Φάληρο, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 29.09.2017. Οι ένοπλοι δράστες, το περιπολικό και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους!
Πώς πήραν το περιπολικό κι έγιναν… καπνός!

Πρωταγωνιστές της απίστευτης ισορίας είναι δυο άνδρες. Και οι δύο ήταν ένοπλοι, με την απειλή πιστολιού και αυτόματου. Πλησίασαν έναν αστυνομικό της Ασφάλειας και αμέσως τον ακινητοποίησαν. Του άρπαξαν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που οδηγούσε κι έγιναν… καπνός! Σϋμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο είχε συμβατικές πινακίδες.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, ο αστυνομικός ήταν σε υπηρεσία. Την ώρα του περιστατικού περνούσε με το συμβατικό αυτοκίνητο έξω από το γνωστό συγκρότημα κινηματογράφων της περιοχής.

Τότε ήταν που οι δύο άγνωστοι τον προσέγγισαν, σταμάτησαν το όχημα, τον έβγαλαν έξω με την απειλή των όπλων, του άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητο. περιπολικό

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν ότι οι δράστες πιθανότατα δεν κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με αστυνομικό. Εξ ου και το… θράσος να ακινητοποιοήσουν αστυνομικό και να κλέψουν υπηρεσιακό όχημα!

Για την υπόθεση έχει διαταχθεί έρευνα. Αμέσως μετά το περιστατικό ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του υπηρεσιακού αυτοκινήτου και των δραστών. Μέχρι στιγμής αυτή δεν έχουν βρεθεί τα ίχνη τους.
newsit.gr

3 σχόλια:

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ