Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Βοιωτίας ο Βασίλης Παγούρας

Υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Βοιωτίας θα είναι ο Βασίλης Παγούρας με το ψηφοδέλτιο «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Ενότητα» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Αγνιάδη.
 Οι εκλογές θα γίνουν στις 5 Δεκεμβρίου (Λιβαδειά) και 6 Δεκεμβρίου (Θήβα).
Το Who is Who
Ο Βασίλης Παγούρας γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου 1986 στην Αθήνα.Ανήκει στην τάξη των ελεύθερων επαγγελματιών και δραστηριοποιείται ως αυτοκινητιστής (www.viotiataxi.gr , ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΓΟΥΡΑΣ)
ΠαγούραςΑποφοίτησε από το λύκειο Σχηματαρίου και στην συνέχεια από το ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας Πατρών.
Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στην Πολεμική Αεροπορία και ομιλεί την αγγλική γλώσσα.
Είναι παντρεμένος με την διακοσμήτρια Χριστίνα Λάμπρου και διαμένουν μόνιμα στο Σχηματάρι.
Δραστηριοποιείται με εξαιρετική επιτυχία στον κλάδο του αθλητισμού και της διαιτησίας. Ξεκινώντας την καριέρα του πριν 7 χρόνια και φτάνοντας στο σήμερα, τον παρακολουθούμε να διευθύνει παιχνίδια σε πανελλήνια πρωταθλήματα επιπέδου Football League,περιμένοντας την άνοδο του στην Super League, καθώς θεωρείται από τους πιο εξελίσσιμους διαιτητές.
Παράλληλα ασχολείται με τα κοινά και πολιτιστικά όντας αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Απανταχού Παγούρας1Πετριλιωτών Σχηματαρίου.
Η δήλωση
Και τι λέει ο Βασίλης Παγούρας: «Τι να πρωτοπώ για όλους όσους άμεσα συνασπίζουν τον εαυτό τους μαζί μου, σ` ένα επιμελητηριακό προεκλογικό αγώνα κατά τον οποίο εύχομαι να αφουγκραστούμε όλοι μας τα ζητήματα που απασχολούν το σύνολο της Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας και ξανά, έναν ένα, να μπαίνει σε τροχιά διεκδίκησης ή επίλυσής του… Καλή επιτυχία σε όλους και τον καθένα χωριστά. Κυρίες και κύριοι, καλό αγώνα!»


1 σχόλιο:

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ