Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Απίστευτο: Κλέβουν ελιές από τα χωράφια!



Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχιζόμενες κλοπές ελαιοκάρπου από τα ελαιοπερίβολα, όπως καταγγέλονται από ελαιοκαλλιεργητές της Φθιώτιδας, παρακαλεί τους ιδιοκτήτες ελαιοτριβείων και τους εμπόρους βρώσιμων ελιών, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την παραλαβή του ελαιοκάρπου από άγνωστα σε αυτούς άτομα. Σε περίπτωση που παρατηρήσουν κάτι περίεργο να απευθύνονται στην αστυνομική αρχή.
Επιπλέον πιστεύουμε ότι η αλληλοβοήθεια και η συνεργασία μεταξύ των αγροτών ίσως βοηθήσει στον περιορισμό του φαινομένου αυτού, ενός επιπλέον πλήγματος στα τόσα που μέχρι τώρα έχουν δεχτεί.

                        Ο Αντιπεριφερειάρχης
                        Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής

                            Κωνσταντινος Αποστολόπουλος

5 σχόλια:

  1. Ναι ναι απιστευτο. Πρωτη φορα ΞΑΝΑσυμβαινει! Εδω κοβουν ολοκληρα δεντρα για ξυλα,στον καρπο θα δυσκολευτουν; Στο Μαυρομματι κοντα στο στο γηπεδο προς Θεσπιες εχουν κοψει αρκετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά οτι Αλβανοί αποκλείεται να είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποσο κολημενος εισαι; Παντως εσυ θα προτιμουσες να σε κλεβει ελληνας παρα αλβανος,ε; Απο το χερι του ελληνα δεν ποναει.

      Διαγραφή
    2. Υποθέτω ότι δεν κατανοεις οτι διαβάζεις. Όσο για ποιοι κλέβουν ρίξε μια ματιά στα αστυνομικα δελτία να δεις ποιας εθνικοτητας είναι οι πλειοψηφία των εγκληματιων.

      Διαγραφή
    3. αν το εννοουσες συμφωνω. φανηκε ειρωνικο και απαντησα ετσι

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ