Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Στο ενάμιση μέτρο έφτασε το χιόνι στην Ευαγγελίστρια Αλιάρτου-Μάχη με τα χιόνια δίνουν τα μηχανήματα του Δήμου-Φωτογραφίες


Το περισσότερο χιόνι φαίνεται ότι έπεσε στο κομμάτι της Ευαγγελίστριας του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων και κυρίως στην πλευρά της Ιεράς Μονής όπου έφτασε το ενάμιση μέτρο!! 
Πραγματική μάχη δίνουν  εδώ και τρεις ημέρες τρία  μηχανήματα του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων για να ολοκληρώσουν τον καθαρισμό όλου του χωριού και του μοναστηριού.
Το χιόνι μέσα στην Ευαγγελίστρια κόντεψε το ένα μέτρο, ενώ προβλήματα υπήρξαν με τα ποιμνιοστάσια το χωριού,λόγω του δύσβατου της περιοχής.
Ανοιχτός ο δρόμος για το μοναστήρι με πολύ προσοχή, ενώ αύριο τα μηχανήματα του Δήμου θα συνεχίσουν το άνοιγμα των δρόμων  προς τα ποιμνιοστάσια.









10 σχόλια:

  1. Εκεί στον Αλιαρτο δε μαζευετε και τους δικους μας απο τη Θήβα να τους κανετε σεμιναρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στη πολη μας τα συνεργεια δινουνε μαχη ειναι αδικο να μην αναφερεται.

      Διαγραφή
  2. μην πιστευεις τα σαιτ. Ειναι πολυ καλυτερος δημος η θηβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το εναμιση μετρο δεν βλεπουμε..μηπως ειναι εκει που μαζευει το γκρειντερ? αρε Ελληνα με την υπερβολη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μάλλον αυτο θέλει να πει ότι ενάμισι μέτρο χιόνι είναι εκεί που μάζεψε το γκρέϊντερ. τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτό το χωριό.

      Διαγραφή
    2. Στο δρόμο για το μοναστήρι είναι πάνω από ενάμιση. Από εκεί ανεβήκαμε και κατεβήκαμε σήμερα που πήγαμε να προσκυνησουμε

      Διαγραφή
  4. Οι Θηβαίοι του δήμου είναι για τα πανηγύρια φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με 10 πόντους χιόνι έκλεισαν τα πάντα,είναι όλοι άχρηστοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγα ρε φιλε ουτε 80 ποντους δεν ειχε ευαγγελιστρια το καλυτερο χωριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε παλαβωσει ολοι μαζι και μετρατε πόντους στο χιονι. Το χιονι ηταν πολύ, αλλου 50 και αλλου 100 πόντους. Στο μοναστηρι που ειναι ανοιχτο ηταν ενάμιση, αλλου,ενα και αλλου περισσότερο. Τι θελετε να πειτε με αυτη τη συζήτηση ουτε εσεις ξερετε.εγω που ειμαι εκει ξερω οτι το χωριο δυσκολευτηκε αλλα δεν έκλεισε και τα μηχανήματα του δημου εδιναν μαχη ακομα και σημερα ειναι εδω.οσοι ειμαστε στο χωριο τα βλεπουμε αυτά και το δημαρχο και ολους να ειναι εδω και να ασχολουντε

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ