Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Συνάντηση Ντασιώτη-Πάνου Σκουρλέτη για τα οικονομικά του Δήμου

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, με τον Δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιέων, Γεώργιο Ντασιώτη.

Συζητήθηκαν, το θέμα του χρέους του δήμου προς τη ΔΕΗ, καθώς και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που βρίσκονται στη διάθεση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Σκουρλέτης αναφέρθηκε εκτενώς στα χρηματοδοτικά εργαλεία και προγράμματα που έχουν αναπτυχθεί από το υπουργείο Εσωτερικών και τα άλλα αρμόδια υπουργεία, με σκοπό να ενισχύσουν το έργο των δήμων, πολλοί από τους οποίους αντιμετωπίζουν αντικειμενικές δυσκολίες στις δεδομένες συνθήκες.

23 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Αλλού ίσως στον αλιαρτο νυκοκοιρεμα,νοικοκυρεμα,νοικοκυρεμα.το ξερουμε ολοι

      Διαγραφή
  2. Νομίζω πως ο τίτλος είναι λάθος αγαπητέ Κε PERMISSE PRESS
    Επειδή ο δήμαρχος πήγε στον υπουργό ίσως θα ήταν καλύτερα : «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΤΑΣΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ»
    Επίσης ο δήμαρχος Αλιάρτου έχει και μικρό όνομα και ονομάζεται Γεώργιος ενώ ο υπουργός Παναγιώτης ή Πάνος.
    Τέλος στη φωτογραφία εικονίζονται και άλλα πρόσωπα που συμμετείχαν στη συζήτηση άρα και νομίζω πως τον μουσάτο κάπου τον έχω ξαναδεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι δελτίο τύπου που έβγαλε το γραφείο τύπου του υπουργού και όχι ο περμισσος η ο Δημος

      Διαγραφή
    2. Κάτσε καλά αγαπητέ μου κύριε
      Δηλαδή ο υπουργός και το γραφείο τύπου του υπουργείου μετά από κάθε συνάντηση με τον καθένα κάθεται και βγάζει ένα δελτίο τύπου και μάλιστα αντί να το στείλει στο αμερικάνικο κανάλι CNN, στην ΕΡΤ1,ΕΡΤ2 κλπ έψαξε και βρήκε μόνο το permissos press και όχι τα άλλα μπλοκ της Βοιωτίας για να στείλει το υποτιθέμενο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ?
      Πάντως και αυτό να έχει συμβεί τότε το υπουργείο έχει σοβαρό πρόβλημα με το γραφείο τύπου του καθώς ποτέ δεν στέλνεις ένα επίσημο έγγραφο δίχως υπογραφή, χωρίς να έχεις ένα σωστό τίτλο και χωρίς να γράφεις το πλήρες όνομα του Δήμου για τον οποίο μιλάς .Δηλαδή πως θα καταλάβει ο ΤΡΑΜΠ από την Αμερική για ποιόν Δήμο της Ελλάδας αναφέρεται ο υπουργός ο κος Σκουρλέτης.
      Τέλος πάντων αγαπητέ κε ΠΕΡΜΙΣΣΕ ΠΡΕΣΣ για να μην διαφωνούμε δεν ανεβάζεις σκαναρισμένο το πλήρες κείμενο του ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ του υπουργείου να δούμε και τον αριθμό πρωτοκόλλου και ποιος το υπογράφει αυτό το τόσο πρόχειρο υποτιθέμενο δελτίο τύπου?

      Διαγραφή
    3. http://www.ypes.gr/el/MediaCenter/Minister/PressReleases/?id=7f0faa07-a13c-4b50-8236-8e3f3b232485

      Απλά η δυσπιστία σου δεν έχει όρια. Αν βάλεις υποψήφιος σε εκλογές θα σε μισήσει πολύς κοσμος

      Διαγραφή
    4. 9.49 πμ είναι πολύ απλό ακόμα και για σένα. Ακολούθησε την παρακάτω διαδρομή και θα δεις. Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου

      Www.ypes.gr _Γραφείο τύπου _Γραφείο τύπου Υπουργού _Δελτία τύπου

      Θα δεις πολλά τέτοια δελτία του υπουργού και θα δεις κι αυτό. Καλημέρα καιπεραστικα

      Διαγραφή
    5. Έτσι μπράβο αυτό είναι το σωστό Δελτίο Τύπου του υπουργείου και πρόσεξε και τον τιτλο λιγάκι

      8/12/2017
      Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών με τον Δήμαρχο Αλιάρτου

      Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, με τον Δήμαρχο Αλιάρτου, Γεώργιο Ντασιώτη.

      Συζητήθηκαν, το θέμα του χρέους του δήμου προς τη ΔΕΗ, καθώς και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που βρίσκονται στη διάθεση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

      Ο κ. Σκουρλέτης αναφέρθηκε εκτενώς στα χρηματοδοτικά εργαλεία και προγράμματα που έχουν αναπτυχθεί από το υπουργείο Εσωτερικών και τα άλλα αρμόδια υπουργεία, με σκοπό να ενισχύσουν το έργο των δήμων, πολλοί από τους οποίους αντιμετωπίζουν αντικειμενικές δυσκολίες στις δεδομένες συνθήκες

      Διαγραφή
    6. δεν υπαρχει φωτογραφια στο δελτιο τυπου του υπουργου και αυτη ο σκουρλετης την εστειλε ?
      χα χα χα

      Διαγραφή
    7. https://left.gr/news/ton-dimarho-aliartoy-synantise-o-p-skoyrletis

      Δες κι αυτό τώρα που έμαθες να ψάχνεις. Κι αν ψάξεις στη μηχανή αναζήτησης θα δεις κι άλλα μπλοκ που τα στέλνει το υπουργείο με φωτογραφία.
      Το θέμα της μιζέριας σου μην τι αφήνεις. Αν το δεις νωρίς μπορεί να το αντιμετωπίσεις. Μην περιμένεις και πολλά βέβαια αλλά κάτι θα κανεις

      Διαγραφή
    8. Δες κι αυτό και διάβασε τη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία. Μην ανακτευτεις με τα κοινά ποτέ. Θα πάθεις παράκρουση
      http://dytikesmaties.gr/news/aftodioikisi/synantisi-p-skourleti-ton-dimarcho-aliartou/

      Διαγραφή
    9. Βρε απίστευτοι τύποι που το βρήκατε αυτό το σπουδαίο μπλοκ που το χρησιμοποιείτε και σαν αποδεικτικό στοιχείο ?
      Που το ανακαλύψατε αυτό ?
      Ποιος το έχει για να γνωρίζουμε και εμείς?
      Είναι κάτι ανάλογο με το CNN, AL JAZEERA,ABC,RT,……
      Δεν υπάρχετε πουθενά η αλήθεια είναι μία και μοναδική ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ .
      Βολευτείτε όπως όπως μέχρι το επόμενο Δελτίο Τύπου και σας θερμοπαρακαλώ μην ξεχάσετε και ένα Ελληνικό μπλόκ που έχει στην Μελβούρνη της Αυστραλίας για να το διαβάζει και εκείνος ο ηλικιωμένος κύριος που είχε επικοινωνήσει μαζί σας για τη φωτογραφία της αφίσας της πλατείας του Νεοχωρίου .

      Διαγραφή
    10. Για το κύριο 11.57 πμ
      Με πολύ αγάπη τώρα που έρχονται τα Χριστούγεννα να πας να αγοράσεις και να διαβάσεις κανένα βιβλίο για την απλή αναλογική των επερχόμενων εκλογών .
      Τις συμβουλές και τις προτροπές να μου τις κάνεις αφού μελετήσεις προσεκτικά το νέο σύστημα των Δημοτικών Εκλογών.
      Περαστικά σας

      Διαγραφή
    11. Έχεις άγχος 12.26μμ και σε οδηγεί σε ανοησίες. Νόμιζες ότι κάτι ανακάλυψες με το δελτίο τύπου και εκτέθηκες (λέμε τωρα), μετά το γύρισες στο εκλογικό σύστημα, σε λίγο θα λες αλλά.
      Εντελώς ακατάλληλος μαναρι μου ακόμα και για πρόεδρος στο σύλλογο πρεφαδορων, δεν κάνεις, δε το έχεις, θέλεις πολύ δουλειά και σοβαρότητα. Ούτε η απλή αναλογική σε βοηθάει αν δεν υπάρχει η απλή λογική.
      Ψαξου

      Διαγραφή
    12. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι κάποιοι δουλεύουν με σοβαρότητα και μεθοδικά για το δήμο μας και κάποιοι άλλοι δε μπορούν να το χωνέψουν και λένε κουταμαρες.
      Τα συμπεράσματα εύκολα

      Διαγραφή
    13. Φοβερό πλάνο έχεις για τις εκλογές 12.26μμ. ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΉ μπας και τσιμπήσεις κάτι. Κάτι άλλο;; μπα !!!!

      Διαγραφή
    14. 12.13μμ είσαι εντελώς άσχετος. Τα μπλοκ που αναφερεσαι είναι από τα μεγαλύτερα ενημερωτικά και για αυτό τα υπουργεία τους στέλνουν τα δελτια. Ο περμισος ως μπλοκ που θέλει να ενημερώνει ψάχνει και βρίσκει ειδήσεις που αφορούν τη περιοχή και τις βάζει. Μπράβο του γι αυτό.
      Το ερώτημα είναι εσύ πιο πρόβλημα έχεις με όλα αυτά και γιατί; δε μπορείς ας πούμε, να δεχτείς ότι ο δήμαρχος συναντιέται με το υπουργό; απλό είναι. Αυτή είναι η δουλειά του και μπράβο του που την κάνει καλά.
      Δε μπορείς να καταλάβεις ότι το υπουργείο βγάζει δελτία τύπου; καλώς ήρθες στον πλανήτη μας.
      Δε μπορείς να καταλάβεις τι λέει το δελτίο; είχε δίκιο η δασκάλα σου όταν σου έλεγε να διαβάζεις γιατί θα μείνεις κούτσουρο. Τώρα είναι αργά.
      Γενικώς νομίζω δε μπορείς να καταλάβεις διαφορά πράγματα όπως φαίνεται. Ε τι να κάνουμε τώρα, κανείς δεν είναι τέλειος. Υπομονή.

      Διαγραφή
    15. Επειδή σαν δικηγόρος του permissos press δεν τα πας και τόσο καλά και δεν μας πείθεις και επειδή και μόνος του μπορεί πολύ καλά να υποστηρίξει τον εαυτό του σου προτείνω μόλις τελειώσει το βιβλίο για την απλή αναλογική των εκλογών στη Τοπική Αυτοδιοίκηση ο κύριος 11.57 πμ να πας να το πάρεις να το διαβάσεις και εσύ για να είσαι έτοιμος και να δεις ποιος βγάζει τα επόμενα δελτία τύπου και πως δεν αλλάζουν το τίτλο στα δελτία τύπου του υπουργείου κα δεν προσθέτουν φωτογραφίες και μετά ισχυρίζονται πως αυτό είναι το πρωτότυπο δελτίο τύπου. Το κατάλαβες αγαπητέ μου.
      Όσο αφορά τα ηλεκτρονικά μέσα και τη δημοσιοποίηση των δελτίων τύπου η αλήθεια είναι τόσο μεγάλα αυτά τα μέσα που μετά από τη δική σου εύστοχη παρατήρηση διαπίστωσα ότι το χρησιμοποιούσε παλαιότερα ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ σήμερα το χρησιμοποιεί Ο ΤΡΑΜΠ και ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ για να μας ενημερώνει για το τι θα γίνει στην ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.

      Διαγραφή
    16. Στο τέλος αυτής της συνομιλίας το συμπέρασμα φίλε είναι πως είσαι βλακας. Συνέχισε το σου πσει

      Διαγραφή
    17. Για σενα στις 8.18 μμ
      Το συμπέρασμα αυτό είναι δικό σου δυστυχώς όμως για εσένα το θέμα είναι ότι θα πρέπει να είσαι ειλικρινής και υπερασπίζεσαι την αλήθεια και μόνο.
      Το συμπέρασμα είναι άλλο.
      Το δελτίο τύπου του υπουργείου είχε άλλο τίτλο.
      Το δελτίο τύπου του υπουργείου δεν είχε φωτογραφία.
      Το δελτίο τύπου του υπουργείου δεν απεστάλη στο permissos press και σε κανένα ηλεκτρονικό μέσο του Νομού Βοιωτίας
      Δεν είναι καθόλου κακό να βγάζει δελτίο τύπου και ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιών ,να βάζει ότι τίτλο θέλει και να δημοσιοποιεί όποια φωτογραφία θέλει αλλά όχι να υπερασπίζεσαι λανθασμένα ότι αυτό που βγήκε είναι επίσημο δελτίο τύπου από το υπουργείο .
      Τώρα νομίζω το κατάλαβες και δεν θα το ξανακάνεις γιατί εάν δεν το κατάλαβες και αυτό τότε ο χαρακτηρισμός του «βλάκα» που χρησιμοποίησες θα πρέπει να σε προβληματίσει σχετικά σε ποιόν ταιριάζει περισσότερο.

      Διαγραφή
    18. Έχεις δίκιο δεν εισαι βλακας.αν δεν ειδες ακομα οτι αυτο ειναι δελτιο του Υπουργείου, αν δεν διαβάσες τη λεζαντα της φωτογραφίας που λεει ""φωτογραφια..Υπουργειο Εσωτερικων"",αν δεν καταλαβες ακομα οτι ενα τοπικο μπλοκ παιρνει ειδησεις απο Υπουργεία η αλλα μεσα ενημέρωσης, αν δεν αντιλαμβανεσαι πως γελοιοποιησαι με τις ασυναρτησιες σου και τελος αν απο εκει βρισκεσαι ,πλησιον μεν εκτός δε,νομίζεις οτι θα μας διαφωτισεις με τις ασυναρτησιες σου,τοτε φιλε δεν εισαι βλαξ αλλά φορας και περικεφαλαία

      Διαγραφή
    19. Αγαπητέ μου κύριε 3.37 πμ έπρεπε να κοιμάσαι τέτοια ώρα άγρια μεσάνυχτα.
      Νομίζω πως τώρα έχεις τρελαθεί τελείως, άντε γειά άντε γειά και περαστικά σου.

      Διαγραφή
    20. Αγαπητε μου 9.02μμ.μπορει εσύ να κοιμασαι οποτε θες και να ξυπνας καταμεσημερο για το φρεντο σου. Αν δουλευες νυχτοφυλακας θα ηξερες οτι στις 3.37 πμ δεν κοιμασαι αλλα μετρας αλλες 3-4 ωρες για να σχολασεις.

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ