Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Μέσω Περιφέρειας η χρηματοδότηση του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς διευκρινίζει η κ.α. Φανή Παπαθωμά

Δήλωση της Αντιπεριφερειάρχη  της  Π. Ε.  Βοιωτίας , Φανής Παπαθωμά , για την χρηματοδότηση του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς ,ύψους 330.000€


   Χαίρομαι πάρα πολύ που η κυρία Δήμαρχος Λεβαδέων  ευχαρίστησε τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης , κ. Χαρίτση Αλέξη,  με σχετικό Δελτίο Τύπου, για την ένταξη του έργου αναβάθμισης  του  Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων   , συνολικού ύψους 330.000€, με τον οποίο  η Περιφέρεια έχει άριστη συνεργασία πάνω από κόμματα και ιδεολογίες .
   Βεβαίως στην αγωνία της να φανεί αρεστή στην “Κουμουνδούρου” , επέλεξε να αγνοήσει πως το συγκεκριμένο έργο αποτέλεσε πρόταση της Π. Ε. Βοιωτίας , η οποία πήρε την πρωτοβουλία να εξασφαλίσει την χρηματοδότηση  με ορθή και  μελετημένη διαχείριση των δικών της πόρων , στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).
    Αυτό σημαίνει ότι ούτε το Υπουργείο, ούτε ο Έλληνας φορολογούμενος, επιβαρύνονται έστω και με 1€.
   Συνεχίζουμε τον αγώνα μας χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες,
                                                 χωρίς πολιτικές ατζέντες ,
                                                 χωρίς πολιτικούς εγωισμούς .

   Οι συνεργασίες και οι ομάδες κάνουν τη διαφορά, για το καλό του τόπου μας.

2 σχόλια:

  1. Από πού είναι τα χρήματα;από το υπουργείο δεν έρχονται σε σας;
    Κυρία Αντιπεριφερειάρχης κάνετε δική σας πολιτική εσείς με χρήματα από το υπουργείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημόσιες επενδύσεις θεωρούνται όλες οι πάγιες και άϋλες επενδυτικές δραστηριότητες του Δημοσίου, οι οποίες στο πλαίσιο της ακολουθούμενης επενδυτικής και γενικότερα της οικονομικής και αναπτυξιακής πολιτικής στοχεύουν στην αναδιανομή του εθνικού εισοδήματος προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

    Οι Δημόσιες επενδύσεις υλοποιούνται από Βουλή, τα Υπουργεία, τις Περιφέρειες, τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις καθώς και από Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, Ανώνυμες Εταιρείες του Δημοσίου και Οργανισμούς (ΔΕΚΟ) και καλύπτονται οργανωτικά, διοικητικά και χρηματοδοτικά από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων(ΠΔΕ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ