Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ του ΠΑΜΕ κατά του πολυνομοσχεδίου στην κεντρική πλατεία της Θήβας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ 

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το πολυνομοσχέδιο που φέρνει χτυπάει το ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ δικαίωμα, το όπλο των εργαζομένων να αντιδρούν και να αντιμετωπίζουν τις αντεργατικές αξιώσεις των εργοδοτών και των κυβερνήσεων τους.
Ακόμη συμπεριλαμβάνονται νέα φοροληστρικά μέτρα και άλλες περικοπές των κονδυλίων για τις στοιχειώδεις κοινωνικές ανάγκες.
Ταυτόχρονα ενισχύουν τα προνόμια για τους επιχειρηματικούς ομίλους με φοροαπαλλαγές , ζεστό χρήμα για επενδύσεις και παραπέρα διευκολύνσεις στη δράση του κεφαλαίου για περισσότερα κέρδη.
Συνάδελφοι,
Να μην περάσει το παραμύθι της κυβέρνησης για τη δήθεν «δίκαιη ανάπτυξη» που έρχεται.Θέλουν να κάνουν την εργατική τάξη να συμβιβαστεί με τα μέτρα που της ετοιμάζουν, να παραιτηθεί από δικαιώματα και διεκδικήσεις και να στοιχηθεί πίσω από τους στόχους του κεφαλαίου.
Γι’ αυτό κλιμακώνουν την επίθεσή τους ενάντια στο απεργιακό μας δικαίωμα και τη συνδικαλιστική δράση.
Καλούμε τους συναδέλφους να συζητήσουν για όλα αυτά τα μέτρα που φέρνει το κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης.
Πρέπει να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας,να αναλάβουμε δράση, να παραμερίσουμε τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό που αποτελεί στήριγμα αυτών των πολιτικών, βάζοντας παράλληλα πρόσθετα εμπόδια στους εργαζόμενους για να τις αντιπαλέψουν. Όπως οι δυνάμεις της πλειοψηφίας του ΕΚ Θήβας που σφυρίζουν αδιάφορα μπροστά σε αυτή τη κατάσταση.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 18.30 ΣΤΗ ΘΗΒΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ