Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Χρήστος Σάλτας:Γραμματοθυρίδες περιμέναμε, οστεοφυλάκια έφεραν στη Δ.Ε. Θίσβης


Προς   τον   ΔΗΜΟ  ΘΗΒΑΙΩΝ 


ΔΗΜΑΡΧΕ
  Σκέψεις   και   αλήθειες  μιας  Κοινότητας ;  Η Ψέματα   ενός   Δήμου    Αφερέγγυου .

Οι    Γραμματοθυρίδες   της  Ενότητας   Θίσβης –Μετατράπηκαν   σε  οστεοφυλάκια   ξεκίνησαν   από  την  Ξηρονομή   και   Δόμβραινα   και  θα  επεκταθούν   και  στα   υπόλοιπα   χωριά  της  ενότητας .
Με ότι  αυτό  συνεπάγεται ;

Χριστιανικά   Θαύματα   η   Θαύματα   θρησκείας  ( έχουμε  δει)   όμως   Θαύματα   Δήμου   μέχρι  τώρα  δεν  έχουμε   δει .   Και   όμως   γίνονται !

Εξηγούμε:  Εδώ   και   δυο  χρόνια    είχαμε   πάρει  απόφαση   για  γραμματοθυρίδες   στην  ενότητα , διότι    ο   ταχυδρόμος   δεν  μπορεί   να  εξυπηρετήσει   τις  τρείς   παραλίες  και  τα  πέντε  χωριά   της  ενότητας   Θίσβης  και   θα  βάζαμε   γραμματοθυρίδες  . ΣΤΟ   ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ!!!!  Ελέησον

Πηγαίνοντας   στο  δημαρχείο   της  ενότητας    είδα   αυτοκίνητο   να   κατεβάζει   στο  αύλειο   χώρο   του    Δημαρχείου    οστεοφυλάκια ,  Ρώτησα    τι  συμβαίνει   τα  οστεοφυλάκια    πως   και   ήρθαν   στην   ενότητα,  ήρθαν   για  να  χρησιμοποιηθούν  για  της  ανάγκες  σας .  Τώρα  ήρθαν  για  τα  δυο   χωριά   αργότερα  θα  έρθουν   και  για  τα  αλλά   τρία    μην   βιάζεστε    όλοι  θα  πάρετε  .

Και  μιλάμε  για  μεγάλη   κατηφόρα   και  να  είχαμε   φρένα   μικρή  η  ζημιά  !

Εδώ  δεν  υπάρχει  προηγούμενο αδελφέ  κατά  την   ορθοδοξία  !!

Για  ένα   σας  παραδέχομαι   επί  των  ημερών  σας   όλα   έκλεισαν   όλα  ρήμαξαν

Μα  όλα  σας   λέω   κυριολεκτώ   .  ΜΡΑΒΟ  ΡΕ  ΛΕΒΕΝΤΕΣ !!!!!!

Τουλάχιστον   υπάρχει  στο  ελληνικό  λεξικό :   Η  ΛΕΞΗ    ΣΥΓΝΩΜΗ
Όσο  για  της   ανεμογεννήτριες   μάθατε   της   εταιρίες   που   της  τοποθέτησαν    η  ακόμη  είστε   στο  ψάξιμο ;

Σας   έστειλα   χάρτη   το  ψάξατε     ( από το  υπουργείο  εσωτερικών   είναι)

Έχουν  τοποθετηθεί     [ 32]  εσείςς   έχετε   18  για  την  Θίσβη  .

Η  άλλες   14   ποιανού   είναι   δεν   ξέρετε   ;;

Η  ΘΙΣΒΗ  χάνει  τα  ανταποδοτικά    κύριε   ΔΗΜΑΡΧΕ  όχι   η  ΘΗΒΑ

 Ο  λαός   της  ενότητας   σας  στήριξε  για  να  λύνετε  προβλήματα   και   όχι   για  να  τα  σκεπάζετε .   Όσο  για  της   ανεμογεννήτριες   υπάρχουν   ερωτήματα  πολλά:Τα  χρήματα   που  έχουν  έρθει   για  την   Θίσβη   πότε  θα   τα  πάρει; και  αυτά  για  την  Θήβα  ;
Με βάση    το έγγραφο  του  αντιδημάρχου   έχουμε   ζημιά   με  ακατάλληλο  σωλήνα   που  ακόμη   πίνουν  νερό  η   συντοπίτες μου   τα  χρήματα   τα  έχουμε   τι  περιμένετε   μήπως   και  τα  ξεχάσουμε   για  να  αγοράσετε  σωλήνα  για  την  Αλυκή .

Μην  τολμήσετε   κάτι   τέτοιο   θα  έχετε  να  τα  βάλλετε   με  όλοι  την  ενότητα

 Το  μόνο  που  μου  μένει  είναι  να  πάρω   το  χαρτί  του  αντιδημάρχου   και  να  απευθυνθώ   στον   εισαγγελέα , γιατί   πρόκειται   για   ανθρώπους   κύριε   Δήμαρχε . Αλήθεια   αν  ήταν  στο   χωριό  σου   η  ζημιά   θα  είχε   αποκατασταθεί  αμέσως.
Ο 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Τ.Κ. Θίσβης
Χρήστος Σάλτας

24 σχόλια:

  1. Σε λίγο έρχεται το Θέμα με τούς τσιγγάνους τη θα γίνει θα τούς πάρει από την Θήβα η θα τούς κρατήσει για ψήφους στης εκλογές του 19 .Θα φας καλά γι'αυτό???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λέει ο πρόεδρος αλλά Ποιός τον ακούει κανείς ??Μπράβο Πρόεδρε έχεις δίκιο καμουφλαρισμένος ο πρόεδρος της Δομβραινας για τα ανθρώπινα κουτιά εμείς τι κάνουμε για τα χωριά μας θα ανεχτούμε άλλο αυτή την κατάσταση ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Πρόεδρε τη λάθος έχει κάνη ο Δήμαρχος καλά τα πάει τι άλλο να κάνη μέχρι κουτιά σας έφερε. Φτιάξτε του και το άγαλμά του????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΉΜΑΡΧΕ προχώρα ?στείλε και άλλα κουτιά . Όμως κράτα και κανένα για εμάς!!!!Πιπέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχουν ακόμη σωλήνες και ο Δήμος δεν της έχει αποκαταστήσει ακόμη ; αν υπάρχει όντος χαρτί που πιστοποιεί από τον αντιδήμαρχο τότε ΠΡΌΕΔΡΕ έχεις δίκιο ο Δήμος είναι εκτεθειμένος καλά κάνης και το δημοσιοποίησες Και μπράβο σού??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ πρόεδρε πιστεύεις πώς ο Δήμαρχος δεν ξέρει πόσες ανεμογεννήτριες έχει ή Θίσβη είναι λάθος σου .Και ξέρει πόσες ανεμογεννήτριες έχει Και το λογαριασμό ξέρει σας δουλεύει όλους εσείς θα πάρετε ψίχουλα και η Θήβα το φιλέτο ξεσηκωθείτε κάνε συγκέντρωση και πέστα όλα για να μάθουμε ποιεί μάς διοικούν σ'αυτή την ενότητα Θίσβης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΊ ΣΟΥ ΠΡΌΕΔΡΕ ΞΕΣΚΈΠΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΞΕΓΈΛΑΣΕ ΌΛΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΨΕΎΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν αυτό που κάνη ένας πρόεδρος,φαντάζεστε τη θα γινόταν να ήταν και η άλλη τέσσερις,ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος δεν θα ήξεραν που να κρυφτούν με τις παραβάσεις που κάνουν. Τωρα είσαι μόνος σου, ΌΜΩΣ ΈΧΕΙΣ ΌΛΟΥΣ εμάς προχώρα μην μασάς ή Θίσβη σε ψήφισε όχι τα φερέφωνα του δήμου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε πατρίδα τι θες εκεί κάτω εσύ. Έλα στα πάτρια εδάφη. Έχουμε και εμείς πρόβλημα με τούς τσιγγάνους. Εδώ δεν θα είσαι μόνος είμαστε και εμείς εδώ και έχεις πολλούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πατριώτη Σάλτα έλα στην πατρίδα σου.σε χρειαζόμαστε για τη είσαι αγωνιστής και μοναχικός λύκος γι'αυτό σ αγαπάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Καλά τα λέει ο πρόεδρος αλλά είναι μόνος Και μονός ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μοιράστε πολλά πολλά κουτιά κατά τα πρόβατα που είμαστε καλά μάς κάνουνε μόνο κουτιά θα φέρουν και το ΣΏΜΑ θα φέρουν και ΔΕΥΑΘ θα φέρουν και ΌΛΟΥΣ τους τσιγγάνους μας δουλεύουν Ρε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να Μαζευτούμε όλη και να πάρουμε απόφαση .Η να πάμε στον εισαγγελέα πρωτοδικών να καταγγείλουμε ότι πίνουμε νερό από μολυσμένο σωλήνα. Ρε ξεφτίλες τόση βρομιά τόση αδιαφορία ντροπή και αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε παιδιά αυτή η αντιπολίτευση πού είναι συμφωνούν με την ανακοίνωση τού Προέδρου. Έχουν κάνη λούφα και παραλλαγή .βγείτε μπροστά και εσείς για να έχουμε καλύτερο αύριο τι κάθεστε ο πρόεδρος από Θίσβη έχει δίκιο η οχι;αυτά πού λέει στέκουν τότε ο Δήμος είναι εκτεθειμένος. Καλά κάνης πρόεδρε και τα δημοσιοποιείς .ΓΙΑ να μάθει ο κόσμος ποιεί μάς διοικούν σ'αυτή την ενότητα Θίσβης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε φίλε τη να σου κάνη και η αντιπολίτευση Όλοι είναι ουνα-φατσα-ουνα-ρατσα είναι όλοι στο παιχνίδι. Δεν πάνε να χαθούν Μεγάλη ξευτίλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εσύ πού βρίζεις εσύ τούς ψήφισες τώρα τη φωνάζεις. Βρέθηκε ένας πρόεδρος να τα λέει δημόσια,Η άλλη πού είναι συμφωνούν με τον πρόεδρο. Για να λουφαζουν φαίνετε ότι ο πρόεδρος έχει δίκιο τότε θέλει στήριξη και πρέπει να το κάνουμε ΤΏΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα άλλα 4 ελεγχόμενα στρατιωτάκια Για τη δεν μιλούν τους κρατάει κάτι μου φαίνετε περίεργο. Δεν πήγατε φαντάροι τώρα κάνετε την θητείας σας άβουλα στρατιωτάκια του συστήματος?????


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΌΕΔΡΕ ΣΑΛΤΑ ο Δήμος είχε δύο τσάπες και δύο χειριστές και εδώ έχουμε μία τσάπα και συνεχώς είναι στην Αλυκή .για κάνε κάτι σχολίασε το το Θέμα και κάτι ακόμη ο αντιδήμαρχος δεν πέρνει θέση στα προβλήματα της ενότητας Θίσβης δεν είναι μόνο ΞΗΡΟΝΟΜΗ και η Αλυκή είμαστε και εμείς εδώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σας κυβερνά 7 χρόνια ραγιάδες τώρα τον πήρατε χαμπάρι καλά να πάθετε θα σας φέρνουνε και τα σκυλιά τής Θήβας τόσο πολύ κοιμάστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτή περνούν τα χρόνια πέρνουν τα χρήματα από τα εργοστάσια της Θίσβης φτιάχνουν τα έργα εκεί που θέλουν και εμείς είμαστε αποκομμένη και ουραγοί και δεν μας λογαριάζουν .γι'αυτό ξεσηκωθείτε όσο είναι κερος.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε Πρόεδρε ο Δήμαρχος το μόνο που ξέρει να κάνη καλά είναι να πηγαίνει σε κοπή της πίτας εκεί έχει δίπλωμα??Μπράβο ΔΉΜΑΡΧΕ προχώρα κόψε και άλλες πίτες σ'αυτό είσαι εξπέρ όλη είναι μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φέτος το καλοκαίρι του ετοιμάζουμε μία φιέστα του Δημάρχου για το δρόμο τής νούσας ,δεν θα εχει προηγούμενο. Πολύ ψέμα ρε φιλε πολύ ψέμα. Και ο Πρόεδρος λέει για της ανεμογεννήτριες και αναρωτιέται πόσες είναι. Η 17 ήτανε έγκυος και γέννησαν,Ο δήμαρχος και πόσες είναι ξέρει και πόσα θα πάρει το ακούς? Πρόεδρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΣΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΙΣΒΗΣ ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΧΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΓΝΩΡΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 12ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΣΤΙΑ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΕΦΤΙΞΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΙΣΒΗΣ.ΙΔΙΩΣ ΧΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΙΣΙ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ