Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΑΕΚ: «Βασίλισσα» ξανά μετά από 24 χρόνια - Πάρτι στο ΟΑΚΑ και τη Νέα Φιλαδέλφεια


 Τα δύο γκολ του Μπακασέτα κόντρα στο Λεβαδειακό σκόρπισαν ντελίριο στους 60.000 φίλους της Ένωσης - Αυτός είναι ο 12ος τίτλος των κιτρινόμαυρων
Πάρτι τίτλου έστησαν 60.000 Ενωσίτες στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, πανηγυρίζοντας έξαλλα το 2-0 επί του Λεβαδειακού που σφράγισε τη κατάκτηση του πρωταθλήματος - Χαμός και στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου συνεχίστηκαν οι πανηγυρισμοί

Τη δική της Ανάσταση, τη λύτρωση 24 χρόνων και την απόλυτη υλοποίηση της προειδοποίησης «ερχόμαστε» γιορτάζει από το βράδυ της Κυριακής η ΑΕΚ!

Η «Ένωση» επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού και εφόσον δεν υπάρξει πρωτοφανής δικαστική ανατροπή στην υπόθεση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, σφράγισε και μαθηματικά την κατάκτηση του 12ου πρωταθλήματος της ιστορίας της.

Δυο γκολ του Μπακασέτα υπέγραψαν την ιστορική νίκη της ομάδας του Χιμένεθ, η οποία αποθεώθηκε μέσα σε ανεπανάληπτο ντελίριο ενθουσιασμού από 60.000 φίλους της που κατέκλυσαν το ΟΑΚΑ. Ξέσπασμα χαράς στο τέλος από τους «κιτρινόμαυρους», που άκουσαν τον κόσμο να τους ζητάει το νταμπλ για πρώτη φορά από 1978 και τη χρυσή εποχή του Λουκά Μπάρλου.Στο… πόδι η Νέα Φιλαδέλφεια: Έστησαν πάρτι οι οπαδοί της ΑΕΚ!

Το πάρτι τίτλου που ξεκίνησε στο ΟΑΚΑ συνεχίστηκε στους δρόμους της Νέας Φιλάδελφειας, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να πανηγυρίζουν τη διαφαινόμενη κατάκτηση του τίτλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ