Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Κλείνουν οι Τράπεζες στην Αλίαρτο-Τοποθετούνται τα «έξυπνα» ΑΤΜ-Πώς θα λειτουργούν

Σε μια προσπάθεια, προφανώς, να περιορίσουν το πλήθος των υποκαταστημάτων της ανά την επικράτεια, η Εθνική Τράπεζα και η Τράπεζα Πειραιώς θα  κλείσουν  σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας,τα  υποκατάστημά τους  στην Αλίαρτο, μεταφέροντας τους εργαζόμενους σε Λιβαδειά και Θήβα.
 Το "λουκέτο" των Τραπεζών έχει προγραμματιστεί για την 28η  Μαίου,μετά την γιορτή του Αγίου Πνεύματος, ωστόσο η γνωστοποίηση της είδησης αυτής θα προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων ,οι οποίοι  εξυπηρετούνται για τις τραπεζικές τους συναλλαγές από τα εν λόγω υποκαταστήματα.
Οι κάτοικοι όχι μόνο του  δήμου  αλλά και όλης της γύρω περιοχής θα κληθούν να διανύσουν πολλά περισσότερα χιλιόμετρα από ότι σήμερα για την εξυπηρέτησή τους. Και αν για τους νεαρότερους ηλικιακά μια τέτοια εξέλιξη ίσως να μην προβληματίζει ιδιαίτερα, λόγω μεγαλύτερης εξοικείωσης με το e-banking, σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους μεγαλύτερους ηλικιακά συμπολίτες μας.
Όσον αφορά τα ΑΤΜ, αυτά θα παραμείνουν  και θα αναβαθμιστούν για να μπορούν  να εξυπηρετούν  καλύτερα το κοινό.
Τι είναι τα "έξυπνα" ΑΤΜ που θα τοποθετηθούν στην Αλίαρτο και πως θα λειτουργούν. 
Οι τράπεζες με την τοποθέτηση των νέων, σύγχρονων ΑΤΜ, δίνουν την ευχέρεια πραγματοποίησης πληθώρας συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο.
Στο πλαίσιο αυτό, οι πελάτες τους μπορούν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, να πραγματοποιούν συναλλαγές online,  ή να χρησιμοποιήσουν το e-banking.
Η δυνατότητα online συναλλαγών παρέχεται από τα ΑΤΜ που επιτρέπουν καταθέσεις μετρητών σε πραγματικό χρόνο, χωρίς την εισαγωγή τους σε φάκελο.
Έτσι, ο καταναλωτής μπορεί:
- Να καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό του
- Να εμβάσει χρήματα σε λογαριασμό τρίτου στην ίδια τράπεζα
- Να πληρώσει μία σειρά από λογαριασμούς, συμπεριλαμβανομένων και των οφειλών προς την εφορία
Ο «Ταμίας από απόσταση» σε κάθε e-branch αποτελεί τη μεγαλύτερη καινοτομία για την ελληνική τραπεζική αγορά και μία από τις μεγαλύτερες σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ειδικότερα, παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες της Τράπεζας να πραγματοποιούν πάνω από 90% του συνόλου των συναλλαγών ενός παραδοσιακού ταμείου με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου ταμία μέσα από video κλήση.

Οι συναλλαγές που μπορούν να πραγματοποιούνται είναι: ανάληψη και κατάθεση μετρητών, ενημέρωση υπολοίπου, κατάθεση επιταγών, μεταφορά χρημάτων για εξόφληση προμηθευτών, πληρωμή λογαριασμών και οφειλών της επιχείρησης, πληρωμή εταιρικών καρτών και δανείων, κ.ά.
 Πιστό στο έθιμο της Πρωταπριλιάς το permisospress
Η «είδησή» μας για τις τράπεζες,μοιάζει αληθινή όμως είναι πέρα για πέρα ψεύτικη. Το πρωταπριλιάτικό μας δημοσίευμα,λοιπόν, πέτυχε.
Άντε, και του  χρόνου.





10 σχόλια:

  1. Ο ΠΑΠΟΥΛΗΣ Η Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ??? ΘΑ ΔΙΣΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΘΑ ΚΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ & ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ???? ΠΟΣΑ ΑΤΜ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ???? 1 1Ο 2Ο???ΜΠΡΑΒΟ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ηρθε η αναπτυξη ντροπη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Η ΘΑ ΚΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΗΣΗ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τουλαχιστον οι τραπεζες ανοιγουνε στις οκτω αντιθετα με καποιους αλλους που πανε οτι ωρα θελουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και θα μπορούν οι γέροι Αλιαρταίοι να χειρίζονται τα ΑΤΜ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο να το κατεβάσετε αμέσως. Είμαι διευθυντής στη Πείραιώς και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση για το υποκατάστημα μας.Αλλιώς να μας πείτε τις πηγές σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. προταπιλιααααααα άντε και του χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ