Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα, η Β’ εσπερίδα προετοιμασίας των οινοποιών –μελών της ΕΝ.Ο.Α.Κ.Ε

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 17/4/18, στη Χαλκίδα, η Β’ εσπερίδα προετοιμασίας των οινοποιών –μελών της ΕΝ.Ο.Α.Κ.Ε., που στο πλαίσιο  του εγκεκριμένου  χρηματοδοτούμενου σχεδίου κινητικότητας,  με τίτλο «OENOVATIVE. Networking current trends and activities in wine tourism» και Κωδικό έργου: 2017-1-EL01-KA102-035596, θα ταξιδέψουν στο Μπορντώ  της Γαλλίας από 22-28/4/2018.

        Το έργο εντάσσεται στη βασική δράση μαθησιακής κινητικότητας  ΚΑ1, στον τομέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και κατάρτισης VET, Erasmus+ και προβλέπει την κατάρτιση 10 οινοποιών, οι οποία θα καταρτιστούν σε καινοτόμες προσεγγίσεις οινοτουρισμού. Κατά τη διάρκεια της εσπερίδας αναλύθηκαν οι πτυχές του προγράμματος κατάρτισης και δόθηκαν οι τελικές οδηγίες στους συμμετέχοντες.
          Αρωγός και συμπαραστάτης στην ποιοτική υλοποίηση του χρηματοδοτούμενου από την Ε.Ε. εγκριθέντος έργου, προϋπολογισμού 14.940 ευρώ, είναι το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών-Εθνικός Φορέας διαχείρισης  των προγραμμάτων Erasmus + στην Ελλάδα.
Η ΕΝ.Ο.Α.Κ.Ε. ευχαριστεί τον ΔΟΑΠΠΕΧ του Δήμου Χαλκιδέων για την ευγενική παραχώρηση χρήσης της αίθουσας για τις ανάγκες της εσπερίδας(Αβάντων 50, Χαλκίδα).
 Με εκτίμηση
Για την ΕΝ.Ο.Α.Κ.Ε.

Νίκος Ζαχαρίας
Γενικός Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ