Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Απολογισμός του Χειμερινού Σχολείου Κατάρτισης Νέων Επιστημόνων-Δίστομο - Στείρι - Αράχωβα

Ολοκλήρωση του Χειμερινού Σχολείου Νέων Επιστημόνων «Ατζέντα 2030: Προς μια Βιωσιμότητα για Όλους», 8 – 11 Μαρτίου 2018, Δίστομο - Στείρι - Αράχωβα
Το Χειμερινό Σχολείο Νέων Επιστημόνων οργανώθηκε από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Κατάρτισης του Παντείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Έρευνας και Κατάρτισης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ανθρωπιστικής Δράσης, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Διεπιστημονικής Έρευνας και Εκπαίδευσης και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

40 νέοι επιστήμονες, φοιτητές και απόφοιτοι Ελληνικών και ξένων ΑΕΙ και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων, και 12 εισηγητές, καθηγητές ΑΕΙ, ερευνητές και εμπειρογνώμονες, στελέχωσαν το πολυπληθέστερο σεμινάριο στην ιστορία των σεμιναριακών κύκλων του Ευρωπαϊκού Κέντρου Περιβαλλοντικής Έρευνας και Κατάρτισης. Το Χειμερινό Σχολείο βασίστηκε σε ακαδημαϊκές εισηγήσεις, επισκέψεις σε χώρους ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος αλλά και σε βιωματικό εργαστήριο, με βάση τις γνώσεις που απέκτησαν οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του χειμερινού σχολείου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος διοργανώθηκε στις 8 Μαρτίου 2018 στην Αράχωβα, Ημερίδα με θέμα «Ο Ρόλος της Γυναίκας στη Βιώσιμη Ανάπτυξη», με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας των Γυναικών.

Χορηγός του Προγράμματος ήταν η Αλουμίνιον της Ελλάδας ΒΕΑΕ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Χειμερινό Σχολείο, την Ημερίδα καθώς και φωτογραφικό υλικό  θα βρείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία και στη σχετική σελίδα εδώ.
Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους
Poster_final_03.03.18.pdf
αφισα ημεριδας 3.3.18 F.pdf
Διάλεξη στο ΕΚΔΕΕ του Παντείου Παν. στο Δίστομο b.JPG

Ημερίδα για το Ρόλο της Γυναίκας στη Βιώσιμη Ανάπτυξη_1b.jpg
Ημερίδα για το Ρόλο της Γυναίκας στη Βιώσιμη Ανάπτυξη_2 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ