Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Η Φιλιώ Πυργάκη ξεσήκωσε την Αλίαρτο!!!-Βίντεο,φωτογραφίες



Ο ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ τίμησε την μεγάλη κυρία του δημοτικού μας τραγουδιού Φιλιώ Πυργάκη.

Παρά τις αντίξοες καιρικές  συνθήκες,το αδιαχώρητο επικράτησε στο  δημοτικό γλέντι που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία  ο "ΑΠΟ ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ" το Σαββατόβραδο στη κεντρική πλατεία της Αλιάρτου, με την Βασίλισσα του δημοτικού τραγουδιού Φιλιώ Πυργάκη,να ανεβάζει τα ντεσιμπέλ της διασκέδασης.
Η Φιλιώ Πυργάκη, παρά τις ταλαιπωρίες και τα χρόνια, που πλέον έχουν περάσει, απέδειξε για μια ακόμη φορά, ότι είναι η αρχόντισσα του δημοτικού τραγουδιού. Με σθένος, πάθος και δύναμη,  και με θέληση να κάνει αυτό που ξέρει  η Φιλιώ, σαν άλλοτε , ξεσήκωσε όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση του Παναλίαρτου.
Να θυμίσουμε ότι πριν από καιρό είχε περάσει μία περιπέτεια με την υγεία της, όλα πήγαν καλά,γερή και δυνατή επέστρεψε κοντά μας.
«Την Κυριακή χαράματα», «Χαράματα στη Λιβαδειά», «Σαν περπατάς παραπατάς»,  και πόσα άλλα τραγούδια ερμηνεύτηκαν από την μία και μοναδική Φιλιώ Πυργάκη,ξεσηκώνοντας τον κόσμο.
Στην τιμητική αυτή εκδήλωση, πριν ξεκινήσει να τραγουδά ευχαρίστησε τον κόσμο και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα της Αλιάρτου.
Απολαύστε τα βίντεο από τις στιγμές που η Φιλιώ Πυργάκη ανέβηκε στην πίστα.
Μαζί με τον Κώστα Σαφέτη έφτασαν το κέφι στα ύψη και το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί.
Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του "ΑΠΟ ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ" για την επιτυχημένη βραδιά και την άρτια διοργάνωση.
Η κάλυψη και η προβολή της εκδήλωσης με βίντεο και φωτογραφικό υλικό είναι μια ευγενική χορηγία του Permissospress, στους κατοίκους της Αλιάρτου και τους απανταχού φίλους του Παναλίαρτου.Φωτογραφίες από το γλέντι ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΜΙΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλεια δουλειά από το καλλίτερο blog της Στερεάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο permissos press τελικά δεν ειναι τυχαία πρώτο μπλογκ στην Βοιωτία,Πολλά μπράβο στον ανταποκριτή κ δημιουργό ****!!!!!!!
    Αξιοζήλευτη προσπάθεια!
    Συγχαρητήρια για την εγκυρότητα και την ακεραιότητα του ανθρώπου αυτού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με την ευκαιρία αυτή συγχαρητήρια στο μπλόγκ που προσφέρει τα μέγιστα (πάντα με αντικειμενικότητα) στην ενημέρωση των κατοίκων της Αλιάρτου και της ευρύτερης περιοχής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ