Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Εκπαιδευτική Πεζοπορία στο Όρος Κίρφη στη Βοιωτία

Εκπαιδευτική Πεζοπορία με θέμα «Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη, στο Περιβάλλον», 23 - 24 Ιουνίου 2018

Αγαπητές Φίλες,

Αγαπητοί Φίλοι,

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Κατάρτισης του Παντείου Πανεπιστημίου, το Γυμναστήριο του Παντείου Πανεπιστημίου, καθώς και ο Πεζοπορικός Όμιλος Διστόμου ανακοινώνουν τη διοργάνωση Εκπαιδευτικής Πεζοπορίας στο Όρος Κίρφη, στη Βοιωτία από τις 23 έως τις 24 Ιουνίου 2018, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Διεπιστημονικής Έρευνας και Εκπαίδευσης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Το διήμερο απευθύνεται σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, υποψήφιους διδάκτορες και στελέχη του Παντείου Πανεπιστημίου και άλλων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και σε άλλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν σε μια ξεχωριστή επίσκεψη και εκπαίδευση στο πεδίο.

Συνοπτικά το Πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ορεινή πεζοπορία, σειρά διαλέξεων για ζητήματα φυσικής αγωγής, περιβαλλοντικής προστασίας – πολιτικής και τοπικής ανάπτυξης, τόσο στην αίθουσα όσο και στο πεδίο, προβολή και σχολιασμό φιλμ, επίσκεψη στις Πηγές Κρύας (Λιβαδειά) και θαλάσσιο μπάνιο*.

Η περίοδος των αιτήσεων διαρκεί ως την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 και γίνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://gym.panteion.gr/pezoporia, ενώ για να γίνει δεκτή η αίτηση συμμετοχής πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε τα:
Eπίσημος Ιστότοπος: http://www.ekepek.gr/index.php/en/news/8-news/336-pezoporia-kirfi-2018
Φόρμα Εγγραφής: http://gym.panteion.gr/pezoporia
καθώς και την επισυναπτόμενη Ανακοίνωση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Η Ομάδα του ΕΚεΠΕΚ

* Το Τελικό Πρόγραμμα είναι υπό διαμόρφωση και είναι δυνατό να υποστεί τροποποιήσεις ανάλογα με τον καιρό ή άλλους περιορισμούς κατά την κρίση των διοργανωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ