Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με τον Διευθυντή του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Βοιωτίας



Με τον Διευθυντή του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Βοιωτίας κ. Κωνσταντίνο Σταρά συναντήθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, προκειμένου να συζητήσουν δια ζώσης θέματα που αφορούν τη λειτουργία του τμήματος του εν λόγω σχολείου στη Θήβα.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων επεσήμανε στον κ. Σταρά ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει το ΣΔΕ, όπως πράττει όλα αυτά τα χρόνια καθώς αυτό το σχολείο συμβάλει στην ολιστική αντιμετώπιση της φτώχειας, του κοινωνικού αποκλεισμού και της ανεργίας. Συγκεκριμένα, ο Δήμος θα συνεχίσει να παραχωρεί αίθουσες στο 5ο Γυμνάσιο Θήβας, για να γίνονται τα μαθήματα ενώ η Κοινωνική Υπηρεσία, το Κέντρο Κοινότητας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου θα συνεχίσουν να ενημερώνουν τους δημότες για την ύπαρξη του ΣΔΕ προκειμένου να ενισχυθούν οι εγγραφές.  Από την πλευρά του ο κ. Σταράς ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για τη μέχρι σήμερα αγαστή συνεργασία.

Πληροφορίες για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βοιωτίας (ΣΔΕ Βοιωτίας)

Το ΣΔΕ λειτουργεί στη Βοιωτίας με τμήματα στον Ορχομενό και στη Θήβα (5ο Γυμνάσιο Θήβας).  Απευθύνεται σε ενήλικες άνω των 18 ετών, που  τελείωσαν το Δημοτικό Σχολείο και δε φοίτησαν καθόλου στο Γυμνάσιο ή το εγκατέλειψαν πριν το τελειώσουν. To πρόγραμμα διαρκεί 18 μήνες και τα μαθήματα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες. Προσφέρει:
Τίτλο ισότιμο με το απολυτήριο Γυμνασίου (νόμος 2525/97)
Πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Γνώση Αγγλικής γλώσσας
Προετοιμασία για την εργασιακή ζωή σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία.


Εγγραφές .
Οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2018-19 γίνονται κάθε απόγευμα στο Σχολείο (πρώην κτίρια Οργανισμού Κωπαΐδας- Ορχομενός), από 5.00 μ.μ μέχρι 9.00 μ.μ.
Πληροφορίες : Σταράς Κωνσταντίνος,
Τηλ. Επικοινωνίας: 2261039045 – Κιν.6972290333
Ιστοσελίδα  ΣΔΕ Βοιωτίας http://sde-orchomenou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ