Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Η ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας για την Ημέρα Φορολογικής Ελευθερίας 2018



Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και έρευνα του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών, στις 18 Ιουλίου συμπληρώνονται οι μέρες που χρειάζεται ο μέσος φορολογούμενος να εργάζεται από την αρχή του έτους ώστε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς το κράτος. Φέτος οι Έλληνες έπρεπε να δουλέψουν 198 ημέρες για να πληρώσουν φόρους και εισφορές.

Ανάλογη ημερομηνία φορολογικής ελευθερίας απαντάται μόνο σε ανελεύθερα καθεστώτα ή σε χώρες με άρτιο και απολύτως λειτουργικό και αποδοτικό κοινωνικό κράτος. Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ όχι μόνο έχουμε χειρότερες υπηρεσίες χρόνο με το χρόνο, όχι μόνο ο ιδρώτας των Ελλήνων ξοδεύεται σε αργομισθίες ακατάρτιστων συγγενών και ανερμάτιστων φίλων, αλλά η Ημέρα Φορολογικής Ελευθερίας έρχεται έναν ολόκληρο μήνα αργότερα συγκριτικά με το 2014, οπότε και είχε υπολογιστεί για τις 22/6.

Με απλά λόγια, ο «φιλολαϊκός» κ. Τσίπρας έχει αποστερήσει από κάθε εργαζόμενο έναν μισθό το χρόνο συγκριτικά με την προηγούμενη Κυβέρνηση. Έναν μισθό πεταμένο υπέρ κολλητών και ιδεοληψιών, χωρίς καμία ανταπόδοση στην κοινωνία των πολιτών. Δεν θυμόμαστε αν στο παραμύθι με τα «καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα» περιλαμβανόταν και λαιμοδέτης, αλλά είναι καιρός κάποιος να το φωνάξει: Παρά την προσπάθειά του να εξαπατήσει τους πολίτες, ο Πρωθυπουργός είναι γυμνός – και η πρόσφατα επιστρατευθείσα γραβάτα δεν αρκεί για να κρύψει ούτε καν τα απαραίτητα.
Νομαρχιακή Οργάνωση
ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας

3 σχόλια:

  1. Έχτισε ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. τόσο γερή οικονομία,έχτισαν κράτος και συνειδησεις εδώ και τριάντα χρόνια που τα διέλυσε το παλιόπαιδο ο Αλέξης μέσα σε μια τριετία!Σε ιθαγενείς νομίζετε ότι απευθύνεστε ταλαίπωρα αεργα της δεξιάς παράταξης?Δεν πείθετε κανένα με το λαϊκισμό σας.Εδωσε εξετάσεις το κόμμα σας και απέτυχε παταγωδώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας πείραξε και εσάς ο ήλιος φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χάνει τα λόγια του κανείς με τους Οννεδιτες και τισ κουταμαρες που γράφουν για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ