Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Παιδική Χαρά και στην Κεντρική Πλατείας Θήβας



Τη σύμβαση του έργου  «Κατασκευή παιδικής χαράς Πλατείας Δήμου Θηβαίων» υπέγραψε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, στις  18 Ιουλίου 2018.

Το έργο, που συμβασιοποιήθηκε στο ποσό των 20.100,39ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται  από το Πράσινο Ταμείο και αφορά την ανακατασκευή της παιδικής χαράς που υπήρχε σε κοινόχρηστο χώρο στην Κεντρική Πλατεία Θήβας, η οποία αποξηλώθηκε προκειμένου να κατασκευαστεί εκ νέου,  σύμφωνα με τα κριτήρια και τις προδιαγραφές για τη λειτουργία των παιδικών χαρών των Δήμων, με σκοπό να εξασφαλίζεται κυρίως η ασφάλεια και γενικά η αισθητική και περιβαλλοντική αναβάθμιση.

Η νέα παιδική χαρά, της οποίας η κατασκευή θα ξεκινήσει 3/9/2018, θα φέρει καινούρια παιχνίδια με πιστοποιητικό  Εξασφάλισης Ποιοτικού Ελέγχου. Ο χώρος  θα επιστρωθεί με νέο ελαστικό δάπεδο  (ελαστικές πλάκες) σε πάχος τέτοιο ώστε να πληροί τις συνθήκες ασφαλείας σύμφωνα με το Κρίσιμο Ύψος Πτώσης κάθε παιχνιδιού, θα τοποθετηθούν νέα καθιστικά παγκάκια, καλάθι απορριμμάτων και βρύση,  θα κατασκευαστεί νέα περίφραξη, θα τοποθετηθεί ειδική σήμανση , ενώ η πόρτα εισόδου της θα είναι εξοπλισμένη με μηχανισμό αποτροπής εισόδου ζώων. Επιπλέον έχει προβλεφθεί και νέος ηλεκτροφωτισμός.

12 σχόλια:

  1. Μόνο τις Πλαταιές έχει γραμμένες εκεί που δεν πιάνει η μελανή ο Δήμαρχος!!!!!
    Αλλά έρχονται οι Εκλογές!!!!!!!
    Θα τιμωρηθούν Όλοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέσσερα χρόνια ανύπαρκτος ο Νικολάου και το τελευταίο εξάμηνο θυμήθηκε τα έργα βιτρίνας.Και μάλιστα τα ίδια έργα γίνονται δύο φορές πολλές φορές.Τα φτιάχνουμε,τα αφήνουμε να ρημάξουν ή να τα ρημαξουν και ξανά τα ίδια έργα με εισφορές των δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα γίνετε άνθρωποι ποτε !!!! Ότι και να σας κάνουν τα ίδια μυαλά θα έχετε . Το ίδιο χωριάτες θα παραμείνετε και στο μυαλό και στην συμπεριφορά !!! Αλίμονο αν ο Δήμος Θήβας εξαρτιοταν από σας , θα έμενε δεκαετίες πίσω !!!!! Καλό είναι να προσπαθεί κάποιος να ανεβεί ...... όχι να προσπαθεί να κατεβάσει τους άλλους για να φτάσουν στο επίπεδο του !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ μείνε ιθαγενής φίλε μου!Εμείς έχουμε μνήμη και θυμόμαστε την ανυπαρξία του Νικολάου.Τωρα φουλαρεο για να πει ότι έκανε έργο ενώ εδώ και χρόνια δε κάνει το παραμικρό!Παλαιά τακτική λαϊκισμού που δε πιάνει σε όσους έχουν μνήμη.Επισης για το εργοστάσιο καύσης γιατί δε μιλάει,για τους κάδους μπροστά από αρχαιολογικούς χώρους και την κατάργηση των χωνευτων κάδων(ο,τι πιο πρωτοποριακό),ούτε κουβέντα!Να μη μιλήσουμε για το παραμελημένο πάρκο του Χρυσορροα ,τον πεζόδρομο που πλέον είναι αυτοκινητόδρομος.Που είναι τα έργα ουσιαστικής βελτίωσης της ζωής των πολιτών!Έργα βιτρινουλας δε συγκινούν κανέναν πλέον.Σιγα μην περιμένουμε τον Νικολάου για να ανέβουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμα με τον Νικολάου έχετε κολλήσει; Γι' αυτό η Θήβα θα παραμείνει 100 χρόνια πίσω. Ένα βήμα μπροστά, δέκα πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι, δίκιο έχεις!Με το Νικολάου κάναμε δέκα βήματα πίσω.

      Διαγραφή
  6. Μπορείς να μου πεις τι εννοείς λέγοντας : εργοστάσιο καύσης ;;;;; Αν απαντήσεις θα ήθελα να έχεις στοιχεία και αποδείξεις ότι είναι έτσι . Αλλιώς σε παρακαλώ μην απαντήσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το εργοστάσιο καύσης σκουπιδιών για το οποίο όλη η Θήβα είχε ξεσηκωθεί πριν τρία χρόνια με συγκεντρώσεις στην πλατεία και του οποίου η λειτουργία ανεστάλη ετοιμάζεται να λειτουργήσει . Στοιχεία και αποδείξεις ψάξε στο δήμο και στις αρμόδιες υπηρεσίες,μέσα από το ιντερνέτ κανείς αφελής δε δίνει στοιχεία.Την ανάκριση κάνε την στο δήμαρχο και στις περιβαλλοντικές αρχές του τόπου λοιπόν και άσε αυτό το ύφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω το internet το έχεις μόνο για να γράφεις βλακείες . Αν έψαχνες λίγο θα έβρισκες εύκολα ότι η Θήβα ξεσηκώθηκε κατά του εργοστασίου καύσης στις 12 Μαρτίου 2010 κ όχι πριν 3 χρόνια . Αν έψαχνες λίγο καλύτερα θα έβρισκες επίσης ότι πλέον η μέθοδος καύσης των σκουπιδιών έχει καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο . Το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων του οποίου η κατασκευή συνεχίζετε , δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την καύση . Μπορεί κάποιος εύκολα να το διαπιστώσει στην σελίδα του Φοδσα , οποτε σταματα να παραπληροφορείς τους αναγνώστες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΦοΔΣΑ να πεις γιατί κατάργησε τους χωνευτους κάδους(πρωτοποριακό έργο που αντέγραψαν και άλλες πόλεις όπως η Καλαμάτα)και γέμισε τη Θήβα πλαστικούς κάδους,μπροστά από αρχαιολογικούς χώρους,πάνω σε πεζοδρόμια ώστε να κατεβαίνουν οι πεζοί στο δρόμο,με σκουπίδια να υπερχείλιζουν,εντελώς αντιαισθητικους.Ειναι που νοιάζεται για το συμφέρον και την ποιότητα ζωής των πολιτών ακόμη και για τα πιο ασήμαντα,πόσω μάλλον με τα σκουπίδια.Ασε λοιπόν το λιβανισμα.

      Διαγραφή
  9. Εσύ μάλλον έχεις συμφέροντα από το δήμο ενώ εγώ κανένα!Έχεις δίκιο για το 2010,δε θυμόμουν καλά.Απο κει και πέρα ο ΦοΔΣΑ δε μου δίνει την εντύπωση ότι προασπίζεται το συμφέρον των δημοτών.Τελος η αλλαγή ονομασίας από καύση σε επεξεργασία,χωρίς να δίνονται εγγυήσεις από κανένα για την ενδεχόμενη μόλυνση δε μου λέει τίποτα.Το να τα βαφτίζουμε με άλλες ονομασίες για να ξεγελάμε τον κόσμο δεν πιάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τις βλακειες μάλλον τις γράφουν όσοι προσπαθούν να βαπτίσουν το κρέας ψάρι και λιβανιζουν τους αποτυχημένους δημάρχους χαϊδεύοντας τους τα αφτιά, αντί να τους παρουσιάζουν την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ