Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Αυτοί είναι οι Γεωργιανοί που είχαν ρημάξει σπίτια στη Βοιωτία

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες, δύο (2) μελών εγκληματικής οργάνωσης, που ενέχεται στη διάπραξη σωρείας κλοπών από οικίες, σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας,Φθιώτιδας,  Ευβοίας, και Αχαΐας.

Θυμίζουμε ότι ως μέλος φέρεται και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του τζούντο με τα χρώματα της χώρας μας Ταριέλ Ζιντιρίδης.

Πρόκειται λοιπόν για τους:

•  ΖΙΝΤΙΡΙΔΗ Ταριέλ του Αλεξάνδρου και της Λάλι, που γεννήθηκε την 20-12-1987, στην Τιφλίδα Γεωργίας


•  BLIADZE LASHA του TAMAZI και της ANA, που γεννήθηκε την 31-12-1991, στη Γεωργία



Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 27-10-2018, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2261-0-88851 & 2261-0-88856, του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ