Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, οι πενθήμερες εκδηλώσεις του "ΔΗΜΟΦΙΛΟΥ" Θεσπιών-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ολοκληρώθηκαν κι εφέτος, με απόλυτη επιτυχία, οι πενθήμερες εκδηλώσεις του Εκπολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Θεσπιών "ΔΗΜΟΦΙΛΟΣ"
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΦΙΛΟΥ
ΓΙΑ ΤΙΣ 5ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4-8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
Ο Εκπολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Θεσπιέων "ΔΗΜΙΦΙΛΟΣ" θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά πρώτα απ' όλα όλο το κόσμο του χωριού που στήριξε τις 5ημερες εκδηλώσεις μας με όποιο τρόπο μπορούσε.
Να ευχαριστήσουμε πολύ το χορηγό μας Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιεων και τη συνδιοργανωτρια αυτών των εκδηλώσεων Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, χωρίς τη βοήθεια τους δύσκολα θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο πενταημερο πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά όλους τους ανθρώπους του χωριού μας και όχι μόνο που πρόσφεραν την ανεκτίμητη βοήθεια τους είτε οικονομική είτε υλική, οινοποιους, αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, δικηγόρους και απλούς πολίτες που πρόσφεραν απλόχερα τη βοήθεια τους και "σπατάλησαν" χρόνο απ'τη καθημερινότητα τους για την υλοποίηση αυτών των εκδηλώσεων. 
Στη συνέχεια, ευχαριστούμε πολύ τη δασκάλα της ρυθμικής γυμναστικής για τη συνεργασία ενός ολόκληρου χρόνου τη κα. Γωγώ Μαλεση και για την υπέροχη εμφάνιση των παιδιών μας στη Παράσταση Ενόργανης & Ρυθμικής Γυμναστικής που πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουλίου καθώς και τα τμήματα Βαγίων και Μαυρομματίου που συμμετείχαν.
Επίσης ευχαριστούμε πολύ το Θεατρικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αλιάρτου "ΟΓΧΗΣΤΟΣ" για τη θεατρική παράσταση "Το πανηγύρι" που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουλίου 2018.
Στη συνέχεια, 6 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε η μουσικοχορευτική παράσταση ".... απ'τη Σμύρνη στο Περαία...." ένα μουσικό αφιέρωμα στο Σμυρναίικο & Ρεμπέτικο τραγούδι με τη συμμετοχή του ενήλικου και παιδικού χορευτικού τμήματος ΔΗΜΟΦΙΛΟΥ. Για τη διεξαγωγή αυτής της παράστασης να ευχαριστήσουμε πολύ τους ερασιτέχνες μουσικούς και τραγουδιστές του χωριού μας για την αφιλοκερδή τους συμμετοχή καθώς και τους επαγγελματίες μουσικούς και τραγουδιστές που συμμετείχαν από Θήβα και Αθήνα. Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τη συντονίστρια του μουσικού αυτού σχήματος κα. Ελένη Χρήστου. Επίσης ευχαριστούμε τα χορευτικά τμήματα του ΔΗΜΟΦΙΛΟΥ και το χοροδιδασκαλο τους κ. Χαράλαμπο Μαρίνη, οι οποίοι προσπάθησαν να μας μεταφέρουν μέσω των χορών, του σκηνικού και της ενδυμασίας τους στις αλησμόνητες πατρίδες και  στην εποχή που επικρατούσαν αυτά τα τραγούδια και να μας μεταδώσουν την ατμόσφαιρα και το κέφι που επικρατούσε στα λεγόμενα "Καφέ Αμάν" της εποχής. Επίσης όλο το κόσμο που παρευρέθηκε, απόλαυσε και διασκέδασε τη βραδιά αυτή.
Το επόμενο διήμερο 7&8 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών.
Πιο συγκεκριμένα, στις 7 Ιουλίου έλαβαν μέρος  ενήλικα χορευτικά τμήματα. Να ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή τους το Χορευτικό Σύλλογο Αλιάρτου, το Μορφωτικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Ακραφνειου "Ακραιφνεις" το Πολιτιστικό Οικολογικό Σύλλογο Υψηλάντη και φυσικά το ενήλικο χορευτικό τμήμα ΔΗΜΟΦΙΛΟΥ και το χοροδιδασκαλο του κ. Χαράλαμπο Μαρίνη για όλες τις προσπάθειες που κατέβαλαν ένα ολόκληρο χρόνο. Η επόμενη εκδήλωση της 8ης Ιουλίου με τα παιδικά χορευτικά τμήματα συλλόγων ακυρώθηκε λόγω καιρικών συνθηκών και πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουλίου 2018. Να ευχαριστήσουμε πολύ για τη θετική τους απάντηση στην αρχική μας πρόσκληση τα χορευτικά τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων Βαγίων και Ασωπιας τα οποία όμως δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν στην εκ νέου ημερομηνία της εκδήλωσης. Να ευχαριστήσουμε πολύ και να συγχαρούμε τα παιδιά των τριών παιδικών χορευτικών τμημάτων του ΔΗΜΟΦΙΛΟΥ όπου παρά τη ταλαιπωρία τους(λόγω ακύρωσης της προγραμματισμένης εκδήλωσης) είχαν μια υπεύθυνη, αξιόλογη και αξιοπρεπή παρουσία και μας πρόσφεραν ένα υπέροχο θέαμα με τις φορεσιές τους και τις χορευτικές τους ικανότητες.
Ολοκληρώνοντας ευχαριστούμε θερμά όλους και έναν έναν ξεχωριστά για τη πολύτιμη βοήθεια τους για την πραγματοποίηση και ολοκλήρωση των 5ημερων εκδηλώσεων μας.
Ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!
Με τιμή,
Το Δ.Σ
Δείτε το εξαιρετικό αφιέρωμα στο Σμυρναίικο τραγούδι ΕΔΩ
Δείτε τους Παραδοσιακούς Χορούς ΕΔΩ



Πλούσιο φωτορεπορτάζ 
ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ