Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Εξαιρετικό αφιέρωμα στο Σμυρναίικο- Ρεμπέτικο τραγούδι από τον "Δημόφιλο" Θεσπιών-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Μια διαφορετική εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Εκπολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Θεσπιέων "ΔΗΜΟΦΙΛΟΣ" και η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων,την Παρασκευή 6/7 στην κεντρική πλατεία των Θεσπιών,στα πλαίσια των πενθήμερων Πολιτιστικών Εκδηλώσεων" Πολιτιστικό Καλοκαίρι"
 Θέμα της εκδήλωσης ήταν το αφιέρωμα στο Σμυρναίικο και  Ρεμπέτικο  τραγούδι...από την Σμύρνη στον Πειραιά.
Τα τραγούδια που επιλέχτηκαν ήταν όλα «ένα κι ένα», εμβληματικά σε ότι αφορά τη συγκεκριμένη περίοδο και διαχρονικά τραγουδισμένα.
 Τον κόσμο που κατέκλυσε την πλατεία, καλωσόρισε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ.α. Παρασκευή Κώτσαινα-Κακοσαίου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν η αντιπεριφερειάρχης  Βοιωτίας κ.α. Φανή Παπαθωμά,ο Δήμαρχος Αλιάρτου   Θεσπιέων κ.Γιώργος Ντασιώτης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Θηβαίος.
    Για το αφιέρωμα στο Σμυρναίικο και  ρεμπέτικο  τραγούδι μίλησε η κ.α Σταυρούλα  Κούνου, ενώ συγχρόνως γινόταν προβολή φωτογραφικού υλικού.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν  μουσικοχορευτικά δρώμενα από  τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, τα οποία καταχειροκροτήθηκαν από τους παρισταμένους.
 

 
 

 
 
 Πλούσιο φωτορεπορτάζ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ