Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Έλεγχος για "καθαρό πεζόδρομο" στη Λιβαδειά

Διενέργεια ελέγχου για τη χρήση των κοινοχρήστων χώρων στον πεζόδρομο της Μπουφίδου
Η Επιτροπή Ελέγχου Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Λεβαδέων διενήργησε, σήμερα Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, έλεγχο για τη χρήση των κοινοχρήστων χώρων στον πεζόδρομο της Μπουφίδου.
Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι όλοι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος έχουν τοποθετημένα τα τραπεζοκαθίσματα εντός των προκαθορισμένων χώρων που τους έχουν διατεθεί, με αποτέλεσμα να υπάρχει ευταξία στον πεζόδρομο της Μπουφίδου και ελεύθερος χώρος για την απρόσκοπτη διέλευση των πεζών.
Καλούμε τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος να συνεχίσουν να τηρούν τα όρια χρήσης των κοινοχρήστων χώρων που τους έχουν παραχωρηθεί.
Ενημερώνουμε τους δημότες ότι ο Δήμος Λεβαδέων θα προβαίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα σε έλεγχο και καλεί επίσης, τη Διοίκηση της Τροχαίας να συνδράμει στην ευταξία της πόλης.

 

3 σχόλια:

  1. Λιβαδειά δεν είναι μόνο ο πεζοδρομος. Όλη η πόλη είναι μέσα στο σκουπιδι κ ψόφια αδέσποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι κάδοι θέλουν πλύσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δήμος πρέπει να έχει αναρτημένα στην σελίδα του όλα τα σχετικά έγγραφα με τους δημόσιους χώρους που έχει επινοικιασει στα καταστήματα.Ετσι και οι πολίτες θα είναι ενήμεροι, προς όφελος της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ