Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Γλέντι μέχρι πρωίας με τη Γωγώ Τσαμπά στον χορό του Α.Ο Υψηλάντη-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Το βράδυ της Παρασκευής 13/7, η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Υψηλάντη, διοργάνωσε γλέντι με  Γωγώ Τσαμπά, Λευτέρη Ζέρβα και Άγγελο Ψαρά στην κεντρική πλατεία της Αλιάρτου.
Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε για να στηρίξει την ομάδα και να απολαύσει τη γνωστή τραγουδίστρια, ανάμεσά τους η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ.α. Παπαθωμά,ο δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης,ο Αστυνομικός Διευθυντής Βοιωτίας κ.Τσάτσης και εκπρόσωποι  συλλόγων και φορέων της περιοχής.
Η Γωγώ Τσαμπά ευχαρίστησε τον Α.Ο. Υψηλάντη και τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ενώ κατάφερε να ανεβάσει το κέφι στα ύψη, αφού ο χορός και το γλέντι κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Ο Αθλητικός Όμιλος Υψηλάντη πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την εκδήλωσή του στην Κεντρική πλατεία Αλιάρτου την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018. Ο Λευτέρης Ζέρβας, η Γωγώ Τσαμπά, ο Άγγελος Ψαράς και η Μαρίνα Παναγιωτοπούλου ξεσήκωσαν τον κόσμο σε ένα ξέφρενο γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί. Ο Αθλητικός Όμιλος Υψηλάντη ευχαριστεί τους χορηγούς και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στον Αλίαρτο  και βοήθησε την ομάδα μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη καλοκαιρινή εκδήλωση το 2019.
 Με τιμή 
                                       ΤΟ  Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΥΨΗΛΑΝΤΗ 
                                                                         
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ