Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Προσλήψεις 30 ατόμων στο Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων

Την ευκαιρία σε 30 άνεργους και νέους επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία και κατάρτιση, με στόχο την ένταξη τους στην αγορά εργασίας, προσφέρει ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων  στο πλαίσιο του προγράμματος οκτάμηνης απασχόλησης κοινωφελούς χαρακτήρα.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινάει σήμερα και λήγει στις 12η μεσημβρινή την 20η Αυγούστου 2018. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου, στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο «καταχώρησης ηλεκτρονικών αιτήσεων».

Για πληροφορίες και βοήθεια στην υποβολή των αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δημαρχιακό Κατάστημα Αλιάρτου (Λεωφόρος Αθηνών – Αλίαρτος), όπου καταρτισμένα στελέχη είναι έτοιμα να προσφέρουν κάθε διευκόλυνση.

Θέσεις και ειδικότητες στο δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων.

Συνολικά στο δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων θα καλυφθούν 30 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων και εκπαιδευτικής βαθμίδας, οι οποίες αναλυτικά έχουν ως εξής:


ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΦΟΡΕΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΠ. ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΣΕΙΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 1
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 3
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 2
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 8
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ 3
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ / ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 6
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΩΝ 1
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 1
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 2
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ 1
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΠΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 1

Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ., οι οποίοι ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες:

    εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ
    εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς
    εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνεργοι πτυχιούχοι πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα τους
    άνεργοι ηλικίας άνω των 29 ετών, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ
    εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ
    εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, δικαιούχοι του «Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ).

 Υποχρέωση προσκόμισης των σχετικών δικαιολογητικών στα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ  μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, έχουν μόνο οι δυνητικά ωφελούμενοι α) άνεργοι μονογονεϊκών οικογενειών, β) άνεργοι που ανήκουν στην κατηγορία των ΑμεΑ, αλλά έχουν εγγραφεί ως κανονικοί άνεργοι στο γενικό μητρώο του Οργανισμού και επιθυμούν να μεταφερθούν στο ειδικό μητρώο ΑμεΑ του ΟΑΕΔ και γ) οι εγγεγραμμένοι άνεργοι γονείς προστατευόμενων τέκνων ΑμεΑ.

Επισημαίνεται ότι η εκπρόθεσμη υποβολή των δικαιολογητικών συνεπάγεται τον αποκλεισμό από τη διαδικασία επιλογής και τη διαδικασία μοριοδότησης.

Οι ωφελούμενοι  επιλέγονται και κατατάσσονται στον Πίνακα Κατάταξης Ανέργων με βάση τα πέντε αντικειμενικά κριτήρια κατάταξης, τα οποία είναι τα εξής: 1) Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας ωφελουμένου με ανώτατο όριο τους 60 μήνες, 2) Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/της συζύγου των ανέργων της πρώτης κατηγορίας, με ανώτατο όριο τους 60 μήνες, 3) Ετήσιο εισόδημα, ατομικό ή οικογενειακό, 4)  Ηλικία , 5)  Αριθμός ανήλικων τέκνων, 6) την αναπηρία του υποψήφιου ωφελούμενου σε ποσοστό 50% και άνω, 7) Τον αριθμό του προστατευόμενου ή προστατευόμενων τέκνων ΑμεΑ (ανηλίκων ή /και ενηλίκων) με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, 8) Την εντοπιότητα με βάση την έδρα της μόνιμης κατοικίας του ωφελούμενου,9) Το «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ), πρώην «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα».

 Το σύστημα επιλογής βασίζεται στη μοριοδότηση των παραπάνω κριτηρίων με αντικειμενικό και διαφανή τρόπο με τη χρήση μηχανογραφικού λογισμικού του ΟΑΕΔ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία προσλήψεων σε αυτό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα  του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ),http://www.oaed.gr/-/programma-koinophelous-charaktera-se-demous-periphereies-kai-kentra-koinonikes-pronoias-gia-30-333-theseis-plerous-apascholeses που εκδόθηκε η Δημόσια Πρόσκληση του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων http://www.aliartos.gov.gr αλλά και στο τηλέφωνο του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων 22683-50.235 (Λέτη Μαρίνα) από 10:00 έως 14:00 όλες τις εργάσιμες ημέρες.

Διαβάστε αναλυτικά:

Στοιχεία Δημόσιας Πρόσκλησης
α. Δημόσια Πρόσκληση
β. Παράρτημα II (Προσοντολόγιο)
γ. Παράρτημα ΙΙΙ (Προσοντολόγιο)
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ

6 σχόλια:

  1. εδώ κάνεις ένα πολύ σοβαρό λάθος στην πρώτη παράγραφο , την ευκαιρία εργασίας δεν την προσφέρει ο δήμος αλλά ο ΟΑΕΔ .
    - ο δήμος είναι υποχρωτικά ο επιβλέπων φορέας.
    - δεν τους προσλαμβανει ο δήμος αλλά ο ΟΑΕΔ.
    - δεν τους πληρώνει ο δήμος αλλά ο ΟΑΕΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν διαβάσεις την ανακοίνωση του δήμου ΘΗΒΑΙΩΝ που προηγείται θα διαπιστώσεις ότι η διατύπωση είναι πολύ πιο προσεκτική. εδώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το γράφεις με αυτόν τον τρόπο. οι θέσεις εργασίας δεν είναι του Δήμου είναι του ΟΑΕΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειλικρινά δεν το περίμενα να βγάλει δελτίο τύπου ο δήμαρχος.
    Ο λόγος; έλα ντε
    Τώρα που ο άρχοντας έχει τι face book το έχει σαν γραφείο τύπου του δήμου
    και νομίζει παίζοντας με τα like θεωρεί σίγουρη την επανεκλογή του
    χαχαχαχαχαχαχα,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ανάρτηση αυτή είναι ακριβής αντιγραφή από την σελίδα του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων
    Ο διαχειριστής του blog δεν πρόσθεσε τίποτα.
    Εγώ την είdα στην σελίδα του δήμου.aliartosgov

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ανακοινωση του δημου θηβαιων ειναι πολυ σωστη γραφει οτι ο δημος ενημερωνει τους ανεργους οτι εκδοθηκε η προκηρυξη του οαεδ και μπορουν να υποβαλλουν τις αιτησεις τους μεσω της ιστοσελιδας του οργανισμου. Η ανακοινωση του δημου αλιαρτου - θεσπιεων αντιθετα γραφει οτι ο δημος προσφερει ευκαιριες εργασιας σε 30 ανεργους και νεους επιστημονες - δηλαδη ενας επιστημονας 45 χρονων δεν θα πιασει δουλεια? - διαβασε καθολου τη προκηρυξη πριν το γραφει αυτο? . τις ευκαιριες εργασιας δεν τις προσφερει ο δημος αλιαρτου αλλα ο Οαεδ , ο οαεδ προσλαμβανει με απολυτως αξιοκρατικες διαδικασιες , τους στελνει στους δημους ολης της χωρας για δουλεια και ασφαλως μεριμνα για τον μισθο τους και την ασφαλιση τους. διευκρινηστε το σας παρακαλω για να μη δημιουργουνται εντυπωσεις καλο θα ηταν η ανακοινωση να διορθωθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται", λέει η παροιμία έτσι και ο απερχόμενος. αν ο δήμος προσφέρει την ευκαιρία τότε ο ΟΑΕΔ τι κάνει??? παίζει φλογέρα;;; Όταν 8 χρόνια δεν κάνεις τίποτα δεν μπορείς σε 8 μήνες να καλύψεις τα κενά και τις ανεπάρκειες και επιπλέον να θέλεις να "παντρευτείς" τον δήμο και να θέλεις και άλλα χρόνια πόσο μάλλον όταν υποστήριζες ότι μια - δύο θητείες είναι αρκετές... Έτσι μοιραία οδηγείσαι σε ενέργειες που κάθε άλλο παρά σε τιμούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ