Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Έκλεισαν την Εθνική Οδό Θηβών-Ελευσίνας οι πρόσφυγες


Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Θηβών στο ύψος της Θήβας από μετανάστες της τοπικής δομής φιλοξενίας.

Οι μετανάστες πραγματοποιούν καθιστική διαμαρτυρία στο ύψος της δομής λίγο πιο πάνω δηλαδή από το Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού, με αίτημα να αποχωρήσουν από την δομή και να μεταφερθούν σε διαμερίσματα εντός του αστικού ιστού και αρνούνται να μετακινηθούν από τον δρόμο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα πνεύματα είναι ήρεμα και οι αστυνομικές δυνάμεις θα περιμένουν να εκτονωθεί η κατάσταση, ενώ στο σημείο πραγματοποιούνται εκτροπές στην κυκλοφορία των οχημάτων.
 thivagr.

9 σχόλια:

  1. Ναι και μπορώ να σας επιβεβαιώσω για τον “ΠΛΗΡΗ” έλεγχο στις εκτροπές κυκλοφορίας των οχημάτων.
    Κατά τις 5μ.μ ένας αστυνομικός να μας λέει είναι κομμένος ο δρόμος να μας υποδεικνύει έναν χωματόδρομο (μονής κυκλοφορίας )και να μας λέει προσέξτε γιατί έρχονται φορτηγά. Χωρίς σωστή κυκλοφοριακή ρύθμιση αντίθετου ρεύματος ή σήμανση στο δρόμο δείχνοντας την σωστή κατεύθυνση.
    Ντροπή!!! Πάλι η πολιτεία κοιτάζει για την προστασία του πολίτη και των δυο πλευρών όπως τα έχουν καταφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή!ειμασταν μια ώρα απο το μεσημέρι που ξεκίνησε αυτή η απερίγραπτη κατάσταση να περιμένουμε!!Η Θηβα στην μια είσοδο της έχει τους Ρομά και τωρα πλέον έχει και τους πρόσφυγες!!Εαν έπρεπε να περάσει ένα ασθενοφόρο τι θα γινόταν;;;Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι στην χώρα αυτή πιο ξένοι απο όλους ειναι οι Ελληνες...πληρώνετε φόρους και χαράτσια για να μην έχετε δικαίωμα πρόσβασης ούτε στο σπίτι σας ούτε στην δουλειά σας!!! Η Ελλαδα του Αλέξη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χιλια μπραβο σε ολους τους εμπλεκομενους που εχουν την ευθυνη!!αν καποιος σημερα ηθελα απλα να παει στην δουλεια του,θα επρεπε ολο το μεροκαματο του να δαπανηθει στην βενζινη,γιατι η εκτροπη καλα κρατει απο τις 2μμ μεχρι κ αυτη την ωρα!και απλα τα προσφυγακια ,οι μισοι να κανουν την γνωστη περατζαδα κ οι αλλοι μισοι να κλεινουν τον δρομο!ωραια πραγματα κ κυριως λογικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θελουν και διαμερισματα! τιποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έκλεισαν την Εθνική Οδό Θηβών-Ελευσίνας οι ...ποιοι; Οι δήθεν πρόσφυγες; Το Διεθνές Δίκαιο και ο ΟΗΕ χαρακτηρίζει τους Σύριους (μόνο εκεί βρίσκονται παγκοσμίως πλέον πρόσφυγες) ως πρόσφυγες μόνο σε γειτονική της Συρίας ασφαλή χώρα. Και αυτό γιατί μετά τη λήξη της κατάστασης που τους ανάγκασε να είναι πρόσφυγες, θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Οπουδήποτε αλλού είναι μετανάστες και αφού σε εμάς εισέρχονται λαθραία είναι λαθρομετανάστες.
    Ο νόμος μας λέει πως όποιος εισβάλει παράνομα στη χώρα μας πρέπει να συλλαμβάνεται και να απελαύνεται άμεσα. Εμείς τι κάνουμε; Τους ταΐζουμε και τους δίνουμε σπίτια, τώρα θα τους δίνουμε και χρήματα, ενώ δεν έχουμε να φάμε και να μείνουμε μόνοι μας; Για ποιον λόγο; Επειδή είμαστε …ανθρωπιστές; Ε λοιπόν ανθρωπιστές μου (ψευτοανθρωπιστές θα έλεγα), θα σας πω εγώ τη λύση, θα σας πω τι μπορούμε να κάνουμε για να παραμείνουμε άνθρωποι, ανθρωπιστές, ότι θέλετε, αλλά να είμαστε και νόμιμοι. Απέλαση όλων όσων εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα, ειδάλλως, να έρθουμε σε συμφωνία με τους συμμάχους μας και ας τους πάρουν αυτοί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δημοκρατικά και δίκαια. Εισβολείς δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε, δεν μπορούμε να μονιμοποιήσουμε στη χώρα μας.
    Και μάλιστα δεν μπορούμε να δεχτούμε μουσουλμάνους εισβολείς σε μια χριστιανική χώρα, δεν γίνεται, δε θέλουμε να εξισλαμιστούμε. Οι πρόγονοί μας εναντιώθηκαν 400 χρόνια στην προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδος, μην το κάνουμε εμείς τώρα στο όνομα του «ανθρωπισμού». Και αν νομίζετε ότι εγώ είμαι …φανατικός και …υστερικός για αυτό σας γράφω όλα τα παραπάνω, τότε σίγουρα δε με ξέρετε. Δε με ξέρετε, αλλά δεν ξέρετε και το ισλάμ, δεν ξέρετε τι πρεσβεύει αυτή η «θρησκεία», του μίσους, της διχόνοιας και της μισαλλοδοξίας. Και διαβάστε καλά όσα γράφω, δίνω και τη λύση για να παραμείνουμε «ανθρωπιστές» αλλά και νόμιμοι. Δεν μπορεί στην Ελλάδα που ο Έλληνας πεινάει, που ο Έλληνας πένεται, εμείς να δίνουμε κατοικία και φαγητό…
    Εφόσον μάλιστα οι μουσουλμάνες γεννάνε σαν τις …κουνέλες και οι μωαμεθανοί έχουν ταυτόχρονα δύο και τρεις συζύγους ο καθένας, είναι λογικό σε είκοσι χρόνια να είμαστε μειοψηφία στον τόπο μας. Δεν τους θέλω στη χώρα μου, μακριά από την Ελλάδα.
    Ωχ, φανέρωσα και πάλι τα …ρατσιστικά μου πιστεύω��. Λοιπόν, …κακώς που εναντιωθήκαμε 400 χρόνια στην «ευγενή» προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδος, ευτυχώς που τώρα θα πετύχουν το σκοπό τους με τους «πρόσφυγες». Τους «πρόσφυγες» από το Μπαγκλαντές, από το Πακιστάν, από το Αφγανιστάν, από την Αλγερία, από την Τυνησία, από τη Νιγηρία και από το Μαρόκο (και με τους Μουζάλες αλλά και γενικώς με τις «δημοκρατικές» κυβερνήσεις μας των τελευταίων χρόνων)…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. anoixe mia megali agalia gia tous prosfyges kai i patrida sy ua allaxei eikona.

      Διαγραφή
    2. Εύγε συνελληνα! Όλα αυτά που πολύ σωστά αναγραφεις πρέπει να ακούγονται καθημερινά παντού και πάντα...

      Να ξυπνάμε επιτέλους... τη δεκαετία του 90 δεν μας ακουγε κάνεις και σήμερα υποφέρουμε...

      Διαγραφή
  6. ναι αυτος ο ανθρωπισμος μας μαρανε εδω πεθαινουν και ξεσπιτωνονται ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ