Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Βρέθηκαν τα δυο 11χρονα αγοράκια που είχαν απαχθεί στη Λάρνακα! – Συνελήφθη ο δράστης


 Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης της Κύπρου τα παιδιά εντοπίσθηκαν σε περιοχή κοντά στο σχολείο - Τα δυο 11χρονα αγοράκια έχουν ήδη παραδοθεί στους γονείς τους - Σε πολυκατοικία κοντά στην Λάρνακα συνελήφθη ο δράστης

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την απαγωγή δυο 11χρονων παιδιών από το σχολείο τους το πρωί στην Λάρνακα. Τα παιδιά, βρέθηκαν καλά στην υγεία τους σε διαμέρισμα πολυκατοικίας σε περιοχή κοντά στο σχολείο τους. Ο δράστης είναι 35 ετών και ελληνοκύπριος και σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης. Αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα των αστυνομικών δυνάμεων στη Λάρνακα, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τα παιδιά βρέθηκαν κοντά στο σχολείο τους. Ενώ υπάρχει ενημέρωση ότι τα δύο παιδιά έχουν παραδοθεί ήδη στους γονείς τους.

Νωρίτερα και ενώ όλη η Κύπρος ήταν στο πόδι για τον εντοπισμό των παιδιών είχαν δει το φως της δημοσιότητας ανησυχητικές πληροφορίες. Ότι δηλαδή ο απαγωγέας είχε προσπαθήσει να αρπάξει και άλλα παιδιά από το σχολείο.

Τα δυο αγόρια, παιδιά Ελλήνων που ζουν και εργάζονται στην Κύπρο, εξαφανίστηκαν όταν άνδρας που τους παρουσιάστηκε ως ο νέος τους δάσκαλος τα παρέσυρε μέσα σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης με ανάρτησή του στο twitter ευχαριστεί τις αρχές για το αίσιο τέλος στην περιπέτεια των δυο παιδιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ