Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Χορευτικός Όμιλος «Εν Τανάγρα» στο 5ο Συναπάντημα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Πετρούπολης

Ο Χορευτικός Όμιλος «Εν Τανάγρα» ολοκλήρωσε τις συμμετοχές του στις φετινές θερινές παραστάσεις με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων του στο 5ο Συναπάντημα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Πετρούπολης, στις 15 Σεπτεμβρίου 2018.

Το φετινό καλοκαίρι, είχε ξεκινήσει με τη συμμετοχή του παιδικού τμήματος στις 21 Ιουνίου 2018 στην εορταστική εκδήλωση της Σχολής Εκκλησιαστικής Μουσικής Σχηματαρίου της ενορίας των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και συνεχίστηκε στις 7 Ιουλίου 2018, με τη συμμετοχή και πάλι των παιδιών μας, στη χοροεσπερίδα του Γ.Σ. ΕΡΜΗΣ Σχηματαρίου (τμήματος Basket).

Χορηγοί της προσπάθειας μας για τη διάδοση των παραδοσιακών χορών και για την προσέλκυση των νέων του Σχηματαρίου σ’ ένα τρόπο ζωής που τους συνδέει με την παράδοση είναι ο Δήμος Τανάγρας, που στηρίζει κάθε πολιτιστική δράση και οι επιχειρήσεις της περιοχής μας ΕΛΒΑΛ Α.Ε. και κομμωτήριο LC της Χριστίνας Λάμπρου, στο Σχηματάρι.

Τους ευχαριστούμε όλους για τη δυνατότητα που μας προσέφεραν να δείξουν τα μέλη μας τη δουλειά τους και να εκφραστούν μέσω του χορού μπροστά σε κοινό.

Ο                                                                                            Η

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ

Νικόλαος  Παπαϊωάννου                                                 Ναυσικά Παλαιολόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ