Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Τους νέους φοιτητές βράβευσε ο Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδος Βαγίων

Η Εόρτια Εκδήλωση της Ενορίας μας για τους νέους Φοιτητές μας!!!
Ο Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδος Βαγίων πραγματοποίησε για  Έβδομη συνεχόμενη χρονιά παραδοσιακή μουσική εκδήλωση για την βράβευση των νέων φοιτητών της Πόλεως μας.

Η παιδεία είναι σημαντικότατος παράγοντας της ζωής και της επιβίωσης ενός λαού. Εκτείνεται σε χρόνο αφάνταστα μεγάλο, πολύ πιο πέρα από τα μαθητικά θρανία, και επηρεάζει αποφασιστικά μικρούς και μεγάλους, αυτό το ίδιο το Έθνος.
Αλλά και η μουσική παράδοση των Ελλήνων, είναι συνυφασμένη με τα ήθη, τα έθιμα και την ιστορία του λαού η οποία, κατά κοινή ομολογία Ελλήνων και ξένων ερευνητών, είναι υψηλής αξίας. Όπως αναφέρθηκε εχθές στην εκδήλωση.
Στην Εκδήλωση βραβευτήκαν οι Νεοεισαχθέντες Φοιτητές της Κωμοπόλεως μας  στους οποίους το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο τους εύχεται καλές σπουδές και καλό πτυχίο.
Στην εκδήλωση παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία  τους ο Παν. Αρχιμ . Δανιήλ Στέφας , ο αιδεσιμολ. Πρωτ. Στυλιανός Καλογεράκης,  ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπ.Νικολάου ο Αντιδήμαρχος Βαγίων κ. Σωτήριος Δρένιος , ο Πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Βαγίων κ. Ευάγγελος Παπαλουκάς,   ο Δημοτικός Σύμβουλος  κ. Γρηγόριος Παπαβασιλείου , ο Διευθυντής του Λυκείου Βαγίων κ. Θρασύβουλος Ίσσαρης, η Διευθυντής του Γυμνασίου  Βαγίων κ.Κιούση  , ο κ. Θεοδ.Παπαιωάννου τ. Κοινοτάρχης Βαγίων ,Δημ.Σύμβουλοι  καθηγητές, δάσκαλοι και πλήθος κόσμου.
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο ευχαριστεί τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη κ. κ. Γεώργιο, όπου παρόλο το βεβαρυμμένο πρόγραμμα του ήρθε να τιμήσει την εκδήλωσή μας αλλά και να στηρίξει και να ενισχύσει με τους λόγους Του τόσο  τη ζωή αλλά και την καρδιά μας.
Τις χορωδίες των απανταχού Παντιχειανών Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , τη και τον χοράρχη  της κ. Στάμο Χαρίση , τη Γυναικεία Χορωδία KΑΠΗ Θηβών – Βαγίων και τον χοράρχη της κ. Κωνσταντίνο Δέδε  που με την παρουσία τους λάμπρυναν την εκδήλωσή μας.
Τον Πρωτοψάλτη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού «Κοιμήσεως της Θεοτόκου» Θηβών κ. Αντώνιο Τσαρουχά για την καλλιτεχνική επιμέλεια του.
Τούς Συλλόγους Γονέων του Γυμνασίου και Λυκείου Βαγίων για την προσφορά των εδεσμάτων και αναψυκτικών.
Τον κ. Θεόδωρο Στέφα για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης.

Τέλος τις κυρίες του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ενορίας μας που ανέλαβαν την διακονία της Φιλοξενίας όλων μας.
inagiastriadosvagion.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ