Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Δήμος Λεβαδέων Πρωτοπορεί-Συνέντευξη τύπου της Δημάρχου για τις ηλεκτρονικές εφαρμογές

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ Γιώτα Πούλου θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, ώρα 13.00 στο Γραφείο Δημάρχου (Σοφοκλέους 15 4ος όροφος) για τις ηλεκτρονικές εφαρμογές, που έχει αναπτύξει και λειτουργεί ο Δήμος με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και την παροχή προηγμένων υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.   Οι εφαρμογές αυτές, αποτελούν ηλεκτρονικές υπηρεσίες που εντάσσονται στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου σχετικά με τις τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος πρωτοπορεί και ενσωματώνει πλήρως στις διοικητικές του δομές καινοτόμα ηλεκτρονική πλατφόρμα επικοινωνίας, καταγραφής και παρακολούθησης αιτημάτων καθημερινότητας δημοτών και διάδρασης Δήμου-Δημότη. Εκπρόσωπος της εταιρείας παροχής υποστήριξης της πλατφόρμας «novoville» θα παρευρίσκεται στην συνέντευξη τύπου.

1 σχόλιο:

  1. Όποιος έχει δοκιμάσει την εφαρμογή έχει διαπιστώσει εαε τα αιτήματα που κάνει λύνονται και μετά από πόσο διάστημα. Όλα τα άλλα, να χαμε να λέγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ