Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Tεράστια επιτυχία του Α.Σ. ΠΥΞ-ΛΑΞ Βαγίων-3ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Σιαμανδούρας

Μία ακόμα τεράστια επιτυχία του Α.Σ ΠΥΞ-ΛΑΞ Βαγιων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U15 jiou jitsu που λαμβάνει χώρα 21,22,23 Σεπτέμβρη 2018 στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα, ο αθλητής Σιαμανδουρας Σωτήρης εκ Μαυροματιου εστεφθει 3ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο fighting jiu-jitsu σε μια κατηγορία φωτιά δίνοντας 6 αγώνες , κάνοντας 5 νίκες και μία ήττα. Κατά σειρά :Μαυροβούνιο νίκη, Ρωσία ήττα, Ολλανδία νίκη, Πολωνία νικη,Ολλανδία νίκη και τελικός για χάλκινο μετάλλιο με Βουλγαρία νίκη.
Ο εταιρος των αθλητών Σταύρου Παναγιώτης εκ Λεονταριου στην πολύ δύσκολη κατηγορία των +, με 2 νίκες και 2 ηττες κατετάγη 7ος.
Να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη συμμετοχή των αθλητών στην Εθνική Ομάδα,σ ένα Παγκόσμιο με 1300 περίπου αθλητές από ρεκόρ 31 χωρών.
Από τον προπ. Τσελλο Λουκα και το Δ.Σ του συλλόγου πολλά συγχαρητήρια στα δύο παιδιά και στους περήφανους γονείς για την στήριξη, υπομονή και συμπαράσταση τους
 


 

6 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ του συλλόγου ΠΥΞ ΛΑΞ Βαγίων ΛΟΥΚΑ ΤΣΕΛΛΟ. Μας γεμίσατε υπερηφάνεια. Λουκά θυσίασες το καλοκαίρι για να προετοιμάσεις τα παιδιά μας. Τον Σωτήρη και τον Παναγιώτη. Σε ευχαριστούμε για όλα και εσένα και την οικογένειά σου. Σου ευχόμαστε ολόψυχα, υγεία και οικογενειακή ευτυχία και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Οικογένεια Γεωργίου Σιαμανδούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παναγιώτη συγχαρητήρια για την επιτυχία σου. Συγχαρητήρια και στους γονείς σου που όλα αυτά τα χρόνια σε στηρίζουν. Τους έχεις γεμίσει υπερηφάνεια. Καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες.
    Οικογένεια Σιαμανδούρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στα παιδιά,να είναι πάντα καλά να πολεμάνε και νάχουν επιτυχίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα Συγχαρητήρια για τη μεγάλη διάκριση πάντα επιτυχίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για τη Μεγάλη επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωτηρη συγχαρητήρια!!!!! Οι κόποι σου ανταμοιφθηκαν!!! Ένα μεγάλο μπράβο επίσης και στον προπονητή σου!!! Γιώργο και Αλεξάνδρα να τον χαίρεστε!!! Και εις ανώτερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ