Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα "Τροφώνια 2018"


Ολοκλήρωση εκδηλώσεων "Τροφώνια 2018"
Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 οι εκδηλώσεις των Τροφωνίων, οι οποίες αποτελούν πολιτιστικό θεσμό για την πόλη της Λιβαδειάς, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Βοιωτίας.
Στα φετινά Τροφώνια προσπαθήσαμε να υλοποιήσουμε τη δέσμευσή μας για προσφορά ποιοτικών εκδηλώσεων που ήταν αποτέλεσμα σύνθεσης της επαγγελματικής καλλιτεχνικής δημιουργίας με την τοπική δημιουργικότητα. Συνεργαστήκαμε με τοπικούς συλλόγους που μας παρουσίασαν αξιόλογες μουσικές, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις ενώ για ακόμη μια φορά μαθητές και εκπαιδευτικοί των σχολείων μας παρουσίασαν την αξιέπαινη δουλειά που κάνουν στα σχολεία τους. Καταξιωμένοι Έλληνες καλλιτέχνες προσέφεραν στο κοινό της Λιβαδειάς μαγικές μουσικές βραδιές και σημαντικές θεατρικές παραστάσεις.
Φιλοξενήθηκαν σημαντικές εκθέσεις, όπως η έκθεση με θέμα τα ευρήματα από το σπήλαιο της Νύμφης Κορώνειας και η έκθεση μικροναυπηγικής του Σπύρου Στρομπούλα. Επίσης διοργανώθηκαν αθλητικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης όπως η πανευρωπαϊκή εβδομάδα κίνησης και ο καταξιωμένος πανελλαδικά Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος.
Ο Δήμος Λεβαδέων ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στις φετινές εκδηλώσεις Τροφώνια 2018 και τις μεταμόρφωσαν με το ταλέντο τους σε γιορτή πολιτισμού. Ευχαριστεί επίσης τους πολίτες, που με την εντυπωσιακή και θερμή συμμετοχή τους, αγκάλιασαν τις εκδηλώσεις. Αυτό μας δεσμεύει να προσπαθούμε να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ