Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις στη Θήβα για τον εορτασμό της “28ης Οκτωβρίου 1940” Φωτογραφίες

To μήνυμα του Δημάρχου
Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις για τον επίσημο εορτασμό της “28ης Οκτωβρίου 1940” στη Θήβα και σύμμαχο τον καλό καιρό.
Ανήμερα της 28ης τελέστηκε η επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κκ. Γεωργίου. Ακολούθησε ο Πανηγυρικός της Ημέρας από την εκπαιδευτικό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας κα Ελένη Θεοδώρου . Στη συνεχεία εψάλη επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του Ηρώου και κατάθεση των στεφάνων, παρουσία αρχών και πλήθους κόσμου.
Παρέστησαν και κατέθεσαν στεφάνι: ο Αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας και Περιβάλλοντος Στερεάς Ελλάδας κ. Γεώργιος Αναστασίου, οι Βουλευτές Βοιωτίας κ.κ. Νικόλαος Θηβαίος και Ανδρέας Κουτσούμπας, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς και Διοικητής του ΚΕΠΒ Θήβας Ταξίαρχος κ. Αθανάσιος Αλεξόπουλος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Θήβας Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Ιωάννης Κατσακιώρης, ο Διοικητής της Π.Υ. Θηβών Αντιπύραρχος κ. Γεώργιος Οικονόμου, εκπρόσωποι Φορέων, Συλλόγων και Σχολείων.
Συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ