Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Με νίκη ξεκίνησε η ομάδα Volley κορασίδων της Αναγέννησης Λιβαδειάς

1η Αγωνιστική πρωταθλήματος Volley κορασίδων
Με νίκη ξεκίνησε η ομάδα volley στην κατηγορία κορασίδων την Κυριακή  το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Λιβαδειάς επικρατώντας με 3-2 σετ (23-25,26-24,22-25,25-20,15-12) επί του Φιλαθλητικού Θεσπιών στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής στην Α φάση. Το προπονητικό δίδυμο Τσόκανος - Χαλβατζής προσπαθεί να χτίσει μια νέα ομάδα και έμεινε ικανοποιημένο από το αποτέλεσμα και την αγωνιστικότητα των κοριτσιών.
Την ομάδα αποτέλεσαν οι αθλήτριες Καντά Όλγα , Παλέτα Αναστασία, Γιουμεδάκη Ιωάννα, Δημοπούλου Στέφη, Άννη Κωνσταντίνα, Ηλία Αθανασία, Αγγελοπούλου Φαίη, Καραίσκου Ελένη, Κουιμουντζή Γεωργία, Μάνη Δέσποινα, Άννη Κατερίνα, Μυλωνά Φανή, Κουρούμπαλη Κατερίνα και Δεμέστιχα Σόνια.
Επόμενος αγώνας εκτός έδρας με τον Λοκρό στην Αταλάντη την άλλη Κυριακή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου όπως επίσης και τους χορηγούς υποστηρικτές μας Ζαφείρα Χρήστο, το φροντιστήριο Παιδεία , την επιχείρηση gadgethouse, την Ακαδημία Plus food and Mood, την επιχείρηση τα Πλατάνια, το αθλητικό κατάστημα Αγνιάδης Σπορ, το γυμναστήριο energy positive.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ