Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Τέταρτη καλύτερη ομάδα στην Πανελλήνια Κατάταξη Badminton η Φ.Ε.Ο.Θήβας

Φ.Ε.Ο.Θ.
Φίλαθλος Επιμορφωτικός Ομιλος
                     Θήβας

ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗΣ (BADMINTON ) ΤΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Φ.Ε.Ο.Θήβας !
Τελειώνοντας η πρώτη ημέρα (17-11-18 ) του Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας που διεξήχθει στην πόλη των Σερρών 17 & 18 /11/18 βρήκε την ομάδα της Θήβας αήττητη στον όμιλό της, νικώντας την ομάδα της Αλεξανδρουπόλεως , την ομάδα του Σιδηροκάστρου Δια και την ομάδα των Σερρών Πλάτωνα .
Την 2η ημέρα ( 18-11-18) και εφόσον είχαμε μπει στην οκτάδα νικήσαμε την ομάδα της Πάτρας ΝΕΠ πηγαίνοντας στον ημιτελικό όπου χάσαμε την πρόκριση μας στον τελικό από το Ρούπελ Σιδηροκάστρου ( πρωταθλήτρια Ελλάδας για 15 χρόνια ).
Χάσαμε στον μικρό τελικό στο 3ο game του μεικτού αγωνίσματος με 21 -19 από την ομάδα του Κάστρου Σιδηροκάστρου (17-21 , 21-18 και 19-21 τα game),
 Από τον ΦΕΟΘ ο αθλητής Μπουλίος Μιχαήλ -Μάριος με συμπαίκτρια την αθλήτρια μας Κρουστάλη Δήμητρα-Καλομοίρα  έχασαν στο 3ο game του μεικτού από τους πρωταθλητές Ελλάδας και αθλητές του Κάστρου Ξάνθου Ηλία και Νιότη Ελσα
Η ομάδα της Θήβας είχε πάρει το απλό ανδρών με τον Μπουλίον Μιχαήλ-Μάριο να νικάει άνετα 2-0 τον αθλητή του Κάστρου και το διπλό ανδρών με τον Τσιώλη Γιώργο και τον μικρό Ζαχόπουλο Δημήτρη με 2-1 game .
Στο απλό γυναικών η Κρουστάλη Δήμητρα – Καλομοίρα δίνοντας ένα συναρπαστικό αγώνα, έχασε στις λεπτομέρειες στο 3ο game από την αθλήτρια του Κάστρου Μερτζεμέκη .
 Στο διπλό γυναικών οι μικρές μας αθλήτριες Μουλκιαρώτη Κωνσταντίνα και Μαυρίδη Ελένη έχασαν 2-0 από τις έμπειρες πρωταθλήτριες του Κάστρου . Η συμμετοχή τους όμως στην μεγαλύτερη διοργάνωση του αθλήματος και η αγωνιστικότητά τους αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον .
 Συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες του ΦΕΟ Θήβας Μπουλίο Μιχαήλ Μάριο , Τσιώλη Γιώργο , Ζαχόπουλο Δημήτρη, Κρουστάλη Δήμητρα-Καλομοίρα , Μουλκιαρώτη Κωνσταντίνα και Μαυρίδη Ελένη .
            Αξίζει ν΄ αναφέρουμε  ότι ο Τσιώλης Γιώργος και ο Μπουλίος Μιχαήλ - Μάριος προέρχονταν από τραυματισμούς, ξεπέρασαν τον εαυτό τους και μας έκαναν άλλη μια φορά υπερήφανους ανεβάζοντας την πόλη μας στο Πανελλήνιο. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους προπονητές του ΦΕΟΘ Μπουλίο Αρη και Ζαχόπουλο Μπάμπη .
                                                                                     ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Φ.Ε.Ο.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ