Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων καταδικάζει τη δηλητηρίαση ζώων στο Νεοχώρι

O Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση που πραγματοποίησαν «ασυνείδητοι» με την τοποθέτηση θανάσιμων  υλικών στην Τ.Κ. Νεοχωρίου.(Δείτε ΕΔΩ)

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ -ΘΕΣΠΙΕΩΝ
                                       
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με αφορμή δημοσίευμα του permissos.gr, για δηλητηριάσεις ζώων (σκυλιών και γατιών) στην τ.κ Νεοχωρίου, εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας και καταδικάζουμε το γεγονός. Ο Δήμος  θα προβεί σε όλες τις ενέργειες για την αποκάλυψη των δραστών. 
Γραφείο Ενημέρωσης

3 σχόλια:

  1. ΖΟΥΝΕ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΔΕ ΜΕ ΠΑΡΕΞΕΝΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΖΩΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΤΕΣ , ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΚΟΗΘΗ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟ ΝΙΧΩΡΙ ΤΟ ΡΗΜΟΚΑΣΤΡΟ ΚΛΠ , ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΣΠΙΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τα αδεσποτα δημαρχε θα προβεις σε ολες τις ενεργειες που προβλεπονται και πολυ καλα θα κανεις. Για την κλοπη στο αμορυχειο δεν ειδαμε ακομα τοσους μηνες μετα να κανεις κατι.γιατι; Τι προβλημα εχεις; Μηπως σε κραταει κανεις απο
    ,!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ