Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας – Ηρθε η ώρα να μετρηθούμε

ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΛΟΠΗΤΑΣ ΟΝΝΕΔ
Η παράσταση του Πάνου Καμμένου θα μείνει στην ιστορία ως ένα θέαμα αποκρουστικά ξεδιάντροπο: Ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας φεύγει από την κυβέρνηση μένοντας, σε μια πρωτοφανή στα κοινοβουλευτικά χρονικά συμπαιγνία με τον Αλέξη Τσίπρα, ώστε να εξασφαλιστεί η παράταση ζωής και των δύο συνεταίρων: Αφού πρώτα έδωσε ο ίδιος στον Κοτζιά το στυλό για να υπογράψει στις Πρέσπες, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ παραιτείται δήθεν για να διαφυλάξει την ελληνικότητα της Μακεδονίας, στην πράξη όμως δανείζει βουλευτές στον πρωθυπουργό για να εξασφαλίσει εκείνος ψήφο εμπιστοσύνης και να αναζητήσει στη συνέχεια δήθεν προοδευτικές συμμαχίες ώστε να ολοκληρώσει την εκποίηση των εθνικών συμφερόντων με αντάλλαγμα την παραμονή του για λίγες ακόμα μέρες στην καρέκλα.
Οι μάσκες έχουν πέσει καιρό τώρα, σήμερα όμως έγινε προφανές και στον τελευταίο που μπορούσε αφελώς να διάκειται θετικά προς τη συμφωνία των Πρεσπών: Τσίπρας και Καμμένος σκηνοθετούν σήμερα ένα εικονικό διαζύγιο με σκοπό να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους μόλις ξεπεραστεί το αδιέξοδο που δημιούργησαν με τους χειρισμούς τους στο Μακεδονικό.
Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν: Όποιος δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα ή/και υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν ψηφίζει μόνο ενάντια στη βούληση των Ελλήνων πολιτών, αλλά ψηφίζει την παράταση της κοινοβουλευτικής εκτροπής που σχεδίασαν και υλοποιούν οι αφανείς συνεταίροι Τσίπρας και Καμμένος. Ψηφίζει την παραμονή υπουργών που υποσκάπτουν τους θεσμούς. Ψηφίζει την πολιτική επιβίωση όσων πρεσβεύει ο Αλέξης Τσίπρας, δηλαδή της χυδαιότητας, της υπόγειας συνδιαλλαγής και του εθνικολαϊκισμού.
Ήρθε η ώρα όλοι να μετρηθούμε ενώπιον της Δημοκρατίας, της Ιστορίας και της Πατρίδας και να αποδείξουμε το ανάστημά μας.
Νομαρχιακή Οργάνωση
ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας

4 σχόλια:

  1. αφού μετρηθείτε να μας πείτε πόσοι .......είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα και πάλι κρίμα !!!
    Νέοι άνθρωποι και αναπαράγετε την αρλουμπολογία μιας διολισθαίνουσας ,προς την άκρα δεξιά,νεοφιλελεύθεης ΝΔ.
    Σας ενοχλεί που 6 τουλάχιστον βουλευτές συμπαρατάσσονται με τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν σας ενοχλεί που από την απέναντι πλευρά συμπαρατάσσονται :ακροδεξιοί-χρυσαυγίτες-νεοφιλελεύθεροι-πασόκια(θέλουν να καλύψουν τις πομπές τους)-λενινιστές κ.ο.κ
    Μιλάτε για την συμφωνία των Πρεσπών και δεν έχετε μπεί στον κόπο να την διαβάσετε
    και μιλάτε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας λες και η Μακεδονία μας δεν είναι Ελληνική. Εκτός αν μιλάτε για την Ελληνικότητα της Βόρειας Μακεδονίας ,οπότε το μόνο που μένει να μας πείτε είναι να την καταλάβουμε δια των όπλων.
    Και κάτι ακόομα καλομαθημένα αγόρια και κορίτσια της ΟΝΝΕΔ: Φαίνεται ότι η κρίση δεν άγγιξε εσάς και τις οικογένειές σας ,αφού δεν βλέπω μισή κουβέντα γι' αυτή ,για τα αίτια που την προκάλεσαν ,για τους υπεύθυνους της κρίσης ,για τα σκάνδαλα ,τις μίζες.Ούτε βέβαια ζητάτε την ποινική αλλά και πολιτική ευθύνη όλων αυτών. Η κοινωνία όμως βίωσε την φρίκη των μνημονίων και ζητά εξηγήσεις και σεις το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να τραγουδάτε το τραγούδι του συμπατριώτη μας τροβαδούρου Κώστα Χατζή "... μα δεν μπορεί ,κάποιος φταίει, εύκολο είναι να το βρείς : οι γύφτοι θάναι ή οι Εβραίοι ή ο κύριος Κανείς"
    Τέλος αν πάτε να μετρήσετε το ανάστημά σας ,μη ξοδευτείτε και αγοράσετε μεζούρα , σας φτάνει ένας σχολικός χάρακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προς Ανώνυμος14 Ιανουαρίου 2019 - 10:18 μ.μ.
    ....μην ξοδεύεις τόσο χρόνο ,κοπο κλπ
    Συμφωνώ μαζί σου και δεν αξίζει τον λόγο να δώσεις άλλοθι σε εγκληματίες που με την
    ΄΄φιλελεύθερη΄΄ --πως μ΄τοπες αυτό (χ.κλίν) πολιτική κατέστρεψαν τα όνειρα ενός ολόκληρου λαού εδώ και 40 χρόνια ,βέβαια στο πλευρότους είχαν και πολλούς συνοδοιπόρους ...
    θύμωσα δεν έχω όρεξη να γράψω άλλο βλέποντας νέα παιδιά με τέτοιες απόψεις ....
    ο Ανώνυμος14 Ιανουαρίου 2019 - 10:14 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για πείτε μας γαλάζια κακομοιρα!Αν πέσει ο Τσίπρας και δεν ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών ,τι θα κάνει ο αρχηγός σας ο Μακεδονομαχος?Ποιες οι προτάσεις του κομματος σας, που μας χρεοκοπησε μαζί με το ΠΑΣΟΚ?Τι δύναμη διαπραγμάτευσης έχει μια χώρα χρεοκοπημένη έτσι που την κατάντησατε καιτώρα το παίζετε σωτήρες!Άντε δουλέψτε ρε κακομοιρα που δουλεύετε τον κόσμο!Τι νομίζετε ότι είμαστε αγράμματοι σαν και του λόγου σας και οτι δεν έχουμε μνήμη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ