Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Έκοψε την πίτα του ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιάρτου-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Με μια όμορφη, ζεστή και σε «οικογενειακή» ατμόσφαιρα εκδήλωση, έκοψε το βράδυ του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου  την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2019 ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιάρτου, στην ταβέρνα  "ΧΡΥΣΙΚΟΣ" στην Αλίαρτο.
Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Ταξιάρχης Θεοδωρογιάννης, ο οποίος δεν παρέλειψε στην  ομιλία του να κάνει αναφορά στον καθημερινό αγώνα των εμπόρων για τη διατήρηση της δουλειάς τους.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθηναν ο Δήμαρχος Αλιάρτου κ.Ντασιώτης,ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ.Αγνιάδης και η υποψήφια περιφερειάρχης Στερεάς κ.α. Κατερίνα Μπατζελή.

 Η βραδιά ήταν επιτυχημένη, αφού αρκετοί ήταν αυτοί που έδωσαν το παρών για να τιμήσουν τον Εμπορικό Σύλλογο Αλιάρτου,ανάμεσα τους ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης,ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ.Αγνιάδης,η υποψήφια περιφερειάρχης Στερεάς κ.α. Κατερίνα Μπατζελή,ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δ.Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Γιαννακόπουλος,ο Διοικητής του Α.Τ. Αλιάρτου κ.Γκελέκας,οι αντιδήμαρχοι κ.κ.Μαλέσης και Κοκοράκης,ο πολιτευτής κ.Γιαννάκης,δημοτικοί σύμβουλοι και τοπικοί φορείς.Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο π.Παναγιώτης Δαμόκας.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
 
Συνέχεια ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΣΩΜΟΜΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαφώς και δεν είχε κόσμο αφου έχουμε πρόβλημα συμπεριφοράς στον τοπο μας. Κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν και εμείς αφού δεν ανακατεύομαστε και με τίποτα κάνουμε και την κριτική μας επιτροπή φίλε μου. Έξω από τον χώρο πολλά τραγούδια λένε για άλλη μια φορά. Θα έπρεπε λοιπόν να ντρέπονται οι επαγγελματίες που δεν παραβρέθηκαν σύσσωμοι και όχι το δημοτικό συμβούλιο. Αλλά εσύ ως κριτική επιτροπή έριξες πάλι το φαρμάκι σου ! Οι δημοτικοί σύμβουλοι θα φύγουν θα εκλεγούν νέοι και μακάρι να ωριμάσουν τον τόπο μας ακόμη καλύτερα απο αυτούς αλλά ..... Δεν νομίζω ! Καλό σου βράδυ λοιπόν φίλε μου που και ακόμη και στον εμπορικό συλλογο που έλειπαν οι έμποροι τα βάλαμε με το δομοτικο συμβουλειο να το ξαναπώ; Και πως να στηρίξει ο κόσμος την αγορά όταν η αγορα δεν στηρίζει ούτε καν το όνομα της. Καλό βραδυ! Και έχω μια αρχή στην ζωή μου. Ο καθένας ότι του αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόση στενομυαλια πια!Πόσος τοπικισμός και ατομισμός!Το συμφέρον τα έχει καταστρέψει ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ