Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Τι λένε στη Θήβα για τον παιδίατρο που φέρεται να ασέλγησε σε 8χρονη

Ανάστατη είναι η κοινωνία της Θήβας, στο άκουσμα της είδησης ότι παιδίατρος του παιδιατρικού τμήματος στο δημόσιο γενικό νοσοκομείο Θήβας κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση με την κατηγορία της ασέλγειας σε 8χρονη μαθήτρια.

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας, Φιλιώ Πρωτόπαπα, δηλώνει ότι καταδικάζει κάθετα το περιστατικό εάν αποδειχθεί ότι πράγματι ο παιδίατρος προχώρησε στην πράξη της ασέλγειας στην 8χρονη ασθενή του:
“Ξέρω ότι είναι στον εισαγγελέα και διερευνάται. Τον ξέρω φυσικά, είναι τόσα χρόνια γιατρός εδώ και είναι γιατρός του νοσοκομείου και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας. Δεν μας έχει γίνει καμία αναφορά γι'αυτόν τον γιατρό στο παρελθόν. Αν έχει συμβεί αυτό που του καταλογίζουν, το καταδικάζουμε απόλυτα και κάθετα. Αλλά περιμένουμε τι θα βγει από τη δικαιοσύνη. Δεν συνελήφθη γυμνός, η κατηγορία είναι για ασέλγεια”, αναφέρει χαρακτηριστικά η πρόεδρος".

Συνέχεια ΕΔΩ

5 σχόλια:

  1. Αν έχει κάνει αυτό να τον κρεμάσουν στην πλατεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα αν εγω πω οτι αυτον πρεπει να τον ευνουχισουνε θα με πειτε φασιστα η ταλιμπαν.Απλα ειμαι πατερας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ο άνθρωπος είναι ανώμαλος την κάνει τη ζημιά άραγε καλύτερα κρεμάλα στην πλατεία για παράδειγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα έχω δυο ερωτήματα:
    Ξέρει κανείς αν ήταν Ρομά ή όχι;
    Υπάρχει περίπτωση γονέας να αφήσει μόνο του το 8χρονών κοριτσάκι του να το εξετάσει γιατρός.
    Ο γιατρός απ΄ότι ξέρω ειναι αραβικής καταγωγής. Έαν δεν έχει κάνει κάτι επιλήψιμο υπέπεσε σε μεγάλο σφάλμα να εξετάσει χωρίς να ειναι παρούσα νοσοκόμα.
    Έαν όμως ισχύει η καταγγελία θα καλοπεράσει στην μπουζού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό θα δουν οι αρχές αν είναι ένοχος να κρεμαστεί αν αθώος να κατηγορηθεί η κυρία που έκανε μια τόσο σοβαρή ψευδή καταγγελία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ